25/8/16

ΕΥΡΩ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο

Και τα δύο αυτά όργανα, το ένα καθαρά στρατιωτικό το δε δεύτερο καθαρά οικονομικό, έχουν γίνει οι βραχίονες της διεθνούς σατανικής ελίτ πού στραγγαλίζουν τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. προκειμένου να τα διαλύσουν, κοινωνικώς, οικονομικώς, στρατιωτικώς. 
Με σατανική μαεστρία δημιούργησαν ΝΑΤΟ και ΕΥΡΩ. Ο αρχικός σκοπός, βέβαια, της συστάσεως των οργανισμών αυτών ήταν του ΝΑΤΟ για την αντιμετώπιση του τότε υπάρχοντος Σοβιετικού μπλοκ, του δε ΕΥΡΩ η αντιμετώπιση των κυκλικών οικονομικών κρίσεων (!). 
Πάντοτε η σατανική αυτή ελίτ εμφανίζει τις παγίδες της με προβατόσχημη όψη. Όλα για το καλό, δήθεν, των Λαών, όλα για τον άνθρωπο. 
Βεβαίως οι οργανισμοί αυτοί (ΝΑΤΟ,ΟΝΕ-ΕΥΡΩ, Ε.Ε.) υπό άλλη δομή, μπορούσαν να εξυπηρετήσουν την ανθρωπότητα και να αμβλύνουν ή και να υπερπηδήσουν αντικειμενικές δυσχέρειες. Πλην όμως, επειδή παντού παρεισδύει η κακουργία της υπερεθνικής ελίτ, για αυτό όλες ή έστω και καλές προθέσεις των ηγεσιών των Λαών-Εθνών καταλήγουν σε αποτυχία. 
Δυστυχώς οι πλειονότητα των ηγεσιών είναι όργανά των. Κύριος σκοπός η παγκόσμια διακυβέρνηση, και η πλήρης ηγεμονία τους. 
Επομένως με το ΝΑΤΟ ελέγχουν απόλυτα τους εθνικούς Στρατούς όλων των Κρατών μελών, με το ΕΥΡΩ τις εθνικές οικονομίες των Κρατών μελών (ρευστότητα-ΕΚΤ) αφού έχουν απολέσει το βασικό εργαλείο οικονομικής ανάπτυξης , το εκδοτικό προνόμιο. Κατόπιν όλων αυτών, υπάρχουν εξωνημένα ανθρωπάκια πολιτικοί, οικονομολόγοι, δημοσιογράφοι, καναλάρχες κ.λ.π. πού ενσπείρουν τον φόβο στον Λαό, ότι αν φύγουμε από το ΕΥΡΩ και το ΝΑΤΟ χαθήκαμε - λες και τώρα δεν είμαστε χαμένοι- . 
Κατά συνέπεια οι δύο αυτοί διαβρωτικοί οργανισμοί, πλέον, πρέπει να εκλείψουν . 
Ποτέ δεν ωφεληθήκαμε αντιθέτως έχουμε εθνικώς ζημιωθεί αφάνταστα. Λοιπόν ας αρχίσουμε την κατάργησή τους από την πρωτοπόρο, όπως πάντοτε, Ελλάδα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. 
Οι δε ‘ειδήμονες’ και όλοι οι αργυρώνητοι παρατρεχάμενοι, ας παύσουν να παριστάνουν τους κήνσορες. Τα δε μορμολύκεια (σκιάχτρα) ΝΑΤΟ και ΟΝΕ, να εξοβελισθούν. Η δε Ε.Ε. μπορεί αλλάζοντας δομή να γίνει περιοχή ειρήνης και ευημερίας όλων των Λαών της. Πρέπει να ενωθούν τα διεστώτα, δεδομένου ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε απρόβλεπτοι, μας θέλουν διχασμένους. 
Να σταματήσουμε πλέον οι Έλληνες να χωριζόμαστε σε δεξιούς και αριστερούς, διότι η Σιωνιστική δεξιά με την Σιωνιστική αριστερά δημιούργησαν τον ολέθριο για την Πατρίδα μας εμφύλιο πόλεμο 1944-1949. 
Όλοι πλέον οι Ελληνες ενωμένοι, μία γροθιά. Συμπέρασμα: Έξω από το ΝΑΤΟ Έξω από το ΕΥΡΩ (ΟΝΕ) Έξω από την συμμορία της Ε.Ε.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...