10/8/16

Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου μου ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ οι δεξιοί «κομμουνιστοφάγοι» συγγραφείς τους οποίους τύφλωνε η συμμαχική λάμψη και δεν έβλεπαν τον ρόλο της SOE και των Αχασβήρων στις σφαγές Καλαμάτας-Μελιγαλά-Γαργαλιάνων, υποχρεώθηκαν σε νέες προσπάθειες όπου μας αναλύουν και μας αποκαλύπτουν ότι «άλλη Πολιτική ακολουθούσε το Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών και άλλη οι Μυστικές Υπηρεσίες των Βρετανών».

Τι λέτε ρε καραγκιόζηδες; Ώστε στην «Αυτοκρατορία τους Σκότους» υπήρχαν δυο πολιτικές; Και πια πολιτική κατέβρεχε με χρυσές λίρες την ΚΚΕ λτδ;

Οι άγγλοι, «έπαιζαν τον ρόλο του «Ποντίου Πιλάτου» και ενθάρρυναν τον διχασμό των Ελλήνων, για να είναι η μεταπολεμική Ελλάς διχασμένη και αδύνατη και να μην διεκδικήσει τα δίκαιά της» .

Όλες αυτές οι ανοησίες λέγονται και γράφονται για να μην αμφισβητηθεί το δόγμα, «Ανήκουν εις την Δύση», και για να μην αμφισβητηθεί το αγγλικό πραξικόπημα του 35 που επανέφερε τον τενεκέ Γεώργιο ΒΟΥ.
Θυμίζω την Εβραϊκή συμβολή στις σφαγές Καλαμάτας- Μελιγαλά από τις φωτογραφίες από τον 6ο τόμο του Νίκου Ι.Ζερβή για την ιστορία της Καλαμάτας Ο "καμπούρης" είναι ο εβραίικής καταγωγής λοχαγός της SOE Ντόναλντ Γκίμπσον σε αναμνηστική φωτογραφία με τον επίσης εβραίικής καταγωγής (Σουηδό) Αξελ Πήρσον του Ερυθρού Σταυρού στην Καλαμάτα. Η ψηλή είναι η Σουηδή κα Πήρσον.
Ο Γκίμπσον μπήκε στον Μελιγαλά και κανόνισε την παράδοση με τον συνεργάτη της SOE, και διοικητή του Τάγματος Δ.Παπαδόπουλο, που μετέπειτα δοξάστηκε σαν Παπαγικός πραξικοπηματίας.(ΙΔΕΑ).
Οι Εβραίοι και τροτσκιστές Γκίμπσον και Λάιλ Γουίλκι, της SOE, που φοράνε κόκκινα μαντήλια στην απελευθέρωση της Καλαμάτας. Επαναλαμβάνω. Ο Μελιγαλάς δεν αλώθηκε! Παραδόθηκε στους Αγγλους.
Και ο Ελληνικός Εμφύλιος ηταν προγραμματισμένος πριν το 1938.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tο ζήτημα της ανέγερσης του τεμένους στην Αθήνα αποτελεί πλέον επίσημα και με νόμο του "ελληνικού" κράτους, ένα ενδεχόμενο.



Εδώ ακριβώς όμως αρχίζουν οι επιπλοκές, οι οποίες ενδεχομένως να αποτελέσουν σημείο τριβής, αντιπαραθέσεων και γιατί όχι και ακραίων αντιδράσεων στους κόλπους των εν Αθήναις λαθροδιαβιούντων μουσουλμάνων. Όλα αρχίζουν και όλα τελειώνουν στον έλεγχο του τεμένους. Κι εδώ θα δοθεί ένας αγώνας φανερός και υπόγειος, για το ποια φατρία ή σέχτα θα επικρατήσει. Πακιστανοί ή Ιρακινοί; Αφρικανοί ή Αφγανοι; Σιϊτες ή Σουνίτες; Μήπως κάποια άλλη ισλαμική αίρεση; Μήπως φανατικοί ακραίοι φονταμενταλιστές;


Μία σημαντική παράμετρος που θα πρέπει να εξεταστεί ενδελεχώς είναι το ποια χώρα πιέζει περισσότερο για τη δημιουργία τεμένους στην ελληνική πρωτεύουσα; Με ποια πειθήνια όργανα; Η συνεξέταση όλων των παραμέτρων αποτελεί την πεμπτουσία του προβλήματος του οποίου η λύση κρύβεται μέσα στις απαντήσεις που θα προκύψουν από τα παραπάνω ερωτήματα

Στη σημερινή πραγματικότητα, αυτά που θα πρέπει να μας προβληματίσουν είναι τα ακόλουθα:

α. Το μεγαλύτερο και συνάμα επίσημο ενδιαφέρον για την κατασκευή του τεμένους έχει επιδείξει η Τουρκία, χωρίς να υπάρχουν μέσα στους λαθροδιαβιούντες μουσουλμάνους στην Αθήνα, Τούρκοι πολίτες !
Άξιο αναφοράς είναι η επερώτηση μειονοτικού βουλευτή του ελληνικού κοινοβουλίου σχετικά με την κατασκευή του τεμένους, αναφέροντας ότι η Αθήνα είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη χωρίς τέμενος. Σημειώνεται ότι οι χώρες από τις οποίες προέρχονται οι παραπάνω λαθρο δεν έχουν ανακινήσει ποτέ τους παρόμοιο θέμα !


β. Η κατασκευή του τεμένους θα αποτελέσει εφαλτήριο αναγνώρισης σαφώς ύπαρξης μουσουλμανικής μειονότητας στην Αθήνα (χρησιμοποιείται μονον ο όρος «μουσουλμανική μειονότητα» και όχι και «εθνικές μειονότητες» για ευνόητους λόγους), νομιμοποιώντας το σύνολο των λαθρομεταναστών και λαθροπροσφύγων που υπάρχουν στην πρωτεύουσα !

γ. Ως παρενέργεια των παραπάνω, θα επιβάλλεται ο ορισμός και διορισμός από το ελληνικό κράτος θρησκευτικών αρχηγών (Μουφτήδες) και θρησκευτικών λειτουργών (Ιμάμηδες) κατά δόγμα. Διαχωρισμός των ημερών και των ωρών της προσευχής ώστε οι πιστοί να μην συναντιούνται και να αποφεύγονται ανεπιθύμητες καταστάσεις.

δ. Θα υπάρξει αναγκη λήψης επαρκών μέτρων ασφαλείας εντός και πέριξ του τεμένους κάτι το οποίο θα απαιτήσει επί μονίμου βάσεως αστυνομική παρουσία στην περιοχή !

Ανώνυμος είπε...

Η συμβουλή του Θρασύβουλου στον ΠερίανδροΟ Ηρόδοτος μας αφηγείται ότι ο Περίανδρος (τύραννος της Κορίνθου 625- 585 π.Χ.) έστειλε άνθρωπό του στον τύραννο της Μιλήτου Θρασύβουλο , για να μάθει πώς θα διατηρήσει σταθερό το καθεστώς του: «Κι ο Θρασύβουλος, πήρε τον άνθρωπο που ήρθε από τον Περίανδρο έξω από την πόλη, κι αφού μπήκαν σε χωράφι με σπαρτά, από τη μια διέσχιζε τα μεστωμένα στάχυα, ρωτώντας και ξαναρωτώντας και μπερδεύοντας τον απεσταλμένο, ποιος λόγος τον έφερε από την Κόρινθο, κι από την άλλη, έτσι κι έβλεπε κάποιο στάχυ να υψώνεται πάνω απ' τ' άλλα, το τσάκιζε, και τσακίζοντάς το το έριχνε καταγής, συνεχώς· μ' αυτό τον τρόπο τα πιο καμαρωτά και τα πιο ψηλά στάχυα τα ρήμαξε». (V 92)Ο απεσταλμένος του Περίανδρου δεν κατάλαβε το νόημα της συμπεριφοράς του Θρασύβουλου και νόμισε πως είχε πάθει κάτι το μυαλό του. Όταν όμως επέστρεψε στην Κόρινθο και διηγήθηκε στον Περίανδρο τα καθέκαστα, ο Περίανδρος κατάλαβε ότι ο Θρασύβουλος τον συμβούλευε πως έπρεπε να σκοτώνει τους καλύτερους πολίτες, αυτούς που ξεχωρίζουν από τους άλλους. Από τότε έδειξε τη σκληρότητά του απέναντι στους συμπολίτες του σ' όλη της τη μεγαλοπρέπεια.

Στην περιπτωση μας γινεται καθε τοσο και αποψιλωση πληθυσμου.
Πλησιαζει καιρος θερισμου;

Ανώνυμος είπε...

Τι να απέγινε ο καμπούρης;

Ανώνυμος είπε...

δίκιο έχουν,

οι μυστικές υπηρεσίες βοηθούσαν τους κομμουνιστές ενώ το υπουργείο βοηθούσε τον Χίτλερ που ήταν σύμμαχος των κομμουνιστών και έστελνε πίσω τις αγγλικές μεραρχίες όπου τις συλλάμβανε.

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...