21/8/16

Η ενημέρωση των Σόρος στην Ελλάδα και οι στόχοι της

Από τα ηλεκτρονικά έγγραφα της «Ανοιχτής Κοινωνίας» του Σόρος που δημοσιεύτηκαν την περασμένη εβδομάδα, και ιδίως από την έκθεση του «συντονιστή» Γιάννη Καρρά, οικονομικό και κοινωνικό ιστορικό των Βαλκανίων και της Ρωσίας με εξειδικευμένη γνώση των ΜΚΟ και των κοινωνικών κινημάτων στην Ελλάδα, που προσέλαβε το «Open Society Initiative For Europe» (OSIFE), με αμοιβή 6500 δολάρια συν έξοδα, ένας από τους Στόχους της πολιτικής Σόρος ήταν, το να στραφεί η ελληνική Κοινή Γνώμη εναντίον της Ρωσικής Ομοσπονδίας με την αξιοποίηση των ΜΜΕ και του διαδικτύου.

Αυτό θα το καταλάβουμε αμέσως όταν διαβάσουμε:
Στεφανίδη: "Η Ισινμπάγεβα κάνει λες και φταίμε εμείς..." χρυσή Ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη, μίλησε στον Sport24 Radio ... Αποστομωτική απάντηση της Στεφανίδη στην Ισινμπάγεβα: Θέλαμε να είναι στον τελικό για να τη νικήσουμε.«Αυτά που είπε ήταν ασέβεια προς τις άλλες αθλήτριες». ΡΙΟ 2016: Η απάντηση Στεφανίδη και Μόρις στην Ισινμπάγεβα . «Στεφανίδη κατά Ισινμπάγεβα!» «Τα υποτιμητικά σχόλια που έκανε η Γέλενα Ισινμπάγεβα για τις αθλήτριες ... επί κοντώ στο Ρίο δεν έμειναν αναπάντητα από την Κατερίνα Στεφανίδη». «Αποστομωτική απάντηση της Στεφανίδη στην Ισινμπάγεβα».

Δηλαδή το εκτεταμένο δίκτυο Σόρος μετα από άνωθεν εντολή ανέλαβε εργολαβικά να επηρεάσει την ελληνική φίλαθλη κοινή γνώμη για την «ρωσίδα» που προσέβαλε τα «κορίτσια μας» (Στεφανίδη και Μόρις).
Εφαρμογή της άνωθεν οδηγίας και με αντάλγμα κάποια (αφορολόγητα) ψίχουλα. Πράκτορες της…. δεκάρας. Κυριολεκτικά.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μακελαρης της Αιγηνας μετα απο αφαιρεση 4 ζωων, σε κατ'οικον περιορισμο. Δεν εξεταζω εαν στο κοτερο ηταν ή οχι Συριζαιοι, αυτο λιγο με απασχολει, αλλα για φαντασου αντι για λαντζα με ιθαγενεις να εμβολιζε ο μακελαρης λαντζα με αλλοδαπους εισβολεις...
Τελικα οι ζωες εχουν διαφορετικο ''ειδικο'' βαρος.

Ανώνυμος είπε...

Έ όχι και η Στεφανίδη πράκτορας ρε Σπύρο... Ένα ζαβό είναι μόλις 26 ετών, που το κέντρο της ζωής της είναι το κοντάρι του επί κοντώ και το κοντάρι του Μιτς... Σου γεμίζει εσένα το μάτι για πράκτορας;

Ανώνυμος είπε...

Τωρα βεβαια αν τοποθετησουμε οπου "Σορος" "εβραιος" ερχεται και δενει το γλυκο του κουταλιου.



Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

τί έχεις να πεις για αυτήν που έκανε τρίδυμα και τα έδωσε στους πούστηδες;

Ανώνυμος είπε...

Έπεσαν οι μάσκες στην Συρία. Οι αιωνίως αδικημένοι και καταδιωκόμενοι Κούρδοι επιτέθηκαν στον συριακό εθνικό στρατό και στους συμπατριώτες τους. Τους εξόπλισαν οι Σύριοι για να πολεμήσουν από κοινού τους κανίβαλους και αυτοί επιτέθηκαν σε συνοικίες αμάχων Συρίων μουσουλμάνων αλλά και χριστιανών στην Χασάκα, με τις πλάτες της μαστερ ρέης. 'Οταν αμύνθηκε ο στρατός της Συρίας μετά από πάρα πολλές προκλήσεις και πλήγματα ξεκίνησαν μιντιακές επιχειρήσεις, κλασικού πούστικου τύπου.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι Έλληνες, να μην ξεχνάμε ότι οι διαβόητοι "τσέτες" του Κεμάλ, ήταν κατά πλειοψηφία Κούρδοι...!
Ή κάνω λάθος κύριε Χατζάρα...;