15/8/16

Kούλης: Η Απόλυτη Πλαστογραφία

Ο Αχασβήρος Koylis, ο υιός της αδελφής του και δισεγγονός του Μωυσέως της Μονεμβασιάς , ενώ, δεν είναι έλληνας ομιλεί εξ ονόματος του «Ελληνισμού», και ενώ είναι Ιουδαίος, ομιλεί για «την Ορθοδοξία», και επικαλείται «τη δύναμη της Παναγίας».
Ο Κούλης, ο τσιφούτης, η αφεντιά του, σαν καλός χριστιανός.
Συμβαίνει ακριβώς το ίδιο με τη φωτογραφία με τους «Τουρκόγυφτες» που υποδέχτηκαν την Ολυμπιονίκη.
Η Απόλυτη Πλαστογραφία.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o στρατάρχης jonhy walker τωρα στην ΕΡΤ1 ελεγε το πατερ ημων. γυρισε από τις διακοπες του από τις καννες κ ειπε να ριξει μια προσευχη.

Ανώνυμος είπε...

TERIS + DORA = KOULIS

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε απέναντί μας μία έμμισθη συμμορία μισθοφόρων που ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ προκειμένου να διαλύσει την Ελλάδα και να την πλημμυρίσει με λαθρομετανάστες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sth-fora-archeia-tou-siwnisth-soros-ekatontades-anafores-misous-sthn-chrush#ixzz4HPZ2GEOF

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρόσεξες όμως κ. Σπύρο ότι και ο Πάκης στην Παναγία Σουμελά μίλησε για γενοκτονία των Ποντίων! Τώρα που ο Ερντογκάν το γύρισε το καράβι προς Ρωσία μεριά, τώρα θυμήθηκε ο Πάκης την γενοκτονία των Ποντίων!

Τον έχουν προγράψει τον Ταγίπ από τα Κεντρικά, για αυτό τον κοίταγε ο Βλαδίμηρος με συμπάθεια, σα να 'λεγε από μέσα του: τα είπαμε, τα συμφωνήσαμε, να δούμε τώρα αν θα ζήσεις να τα υλοποιήσουμε...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήταν απλά τενεκές αλλά μεγάλος προδότης ο "στρατάρχης" και πιόνι των Άγγλων στους όποιους οφείλει την άνοδο στα αξιώματα.
Ήταν τέτοια ή στήριξή τους σε αυτόν που ο Μεταξάς αν και τον ηξερε δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και τον άφηνε αρχηγό του επιτελείου στο κόλπο των Άγγλων και ο ξένος βασιλιάς που μας φόρεσαν αυτοί που όλο του το σόι από την αρχή είχε μία αντιπάθεια με το ελληνικό DNA δηλαδή μας σιχαινονταν και ποτέ δεν εμπλεξαν τα αίματα τους με τα δικά μας (ευτυχώς)
Ή αντίσταση του Μεταξά ήταν να κρατάει το Κατσιμήτρο στη Ήπειρο όταν συνέχεια ο Παπάγος και οι αγγλοπροδότες του έλεγαν να τον αλλάξει.
Του το φύλαγε αυτό ο προδότης γιατί τους χάλασε τα σχέδια να είναι σε τρεις ημέρες οι Ιταλοί στη Αθήνα και όταν τους χαλαγε και τα σχέδια για να εισβάλλουν και οι Γερμανοί τότε ήταν από τους εισηγητές της δολοφονίας του στα πραγματικά αφεντικά του.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...