25/8/16

Ο ΜΑΤΣ και η Εβραιουργιά στο φονικό της Αίγινας

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ «η μυστηριώδης γυναίκα» η οποία βρισκόταν στην θαλαμηγό Duende II στο Αγκίστρι ,και έστειλε βοήθεια στον 77χρονο Θρασύβουλο Λυκουρέζο, είναι πλούσια Ελβετίδα με καταγωγή από την Ουρουγουάη και ιδρύτρια της ΜΚΟ που διαχειρίζεται ο Λυκουρέζος. Η ίδια έχει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο και χρηματοδοτεί ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν εκείνη που αποφάσισε το όνομα και της θαλαμηγού Duende II και του φονικού ταχύπλοου Duende που σημαίνει «Ξωτικό» ή «Πνεύμα του Δασους».
Οι δαιμόνιοι «ρεπόρτερ» και ο Εισαγγελάτος τα εξήγησαν όλα . Ελβετίδα από την Ουρουγουάη και Φιλάνθρωπη. Και Duende σημαίνει «Ξωτικό» ή «Πνεύμα του Δασους».
Η Φιλάνθρωπη Ελβετίδα από την Ουρουγουάη είναι Αχασβήρα, που δεν πρέπει να λέμε το όνομά της και «Duende» σύμφωνα με μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, «was the polar opposite of la Musa», και El Duende, σημαίνει , «Freedom from Violence, Cruelty and Abuse, και Soul Empowerment» σύμφωνα με τα «teachings of Masonry».

Οι ρουφιάνοι πάντως καθησυχάζουν τους τηλεθεατές. Οι δαιμόνιοι «ρεπόρτερ» των καναλιών βρήκαν τον ένοχο.
Ο πνευμονολόγος – φυματιολόγος που μοίραζε πιστοποιητικά υγείας, χωρίς εξέταση. Και το αριστερό κράτος, η περιφέρεια Αττικής κατήγγειλε τη σύμβαση με τον γιατρό που ανανέωσε "εξ αποστάσεως" την άδεια οδήγησης του χειριστή του ταχύπλοου που προκάλεσε το τραγικό δυστύχημα της Αίγινας με τέσσερις νεκρούς, στις 16 Αυγούστου, και αφαίρεσε την άδεια οδήγησης από τον Θρασύβουλο Λυκουρέζο.
Οπότε όλα εν τάξει. Η Δούρου τους τιμώρησε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφου μπλέξαμε με Εβραιους και Αχασβηρους και Μασόνους και Σιωνοχριστιανοσατανιστες,καλα να παθουμε,και θα παθουμε και αλλα οσο ασχολούμαστε με το Πρωκτεμον γκαου πιου!!!

soulis είπε...

Σπυρο εστειλα και επιστολη στην ΧΑ και διαμαρτυρηθηκα γιατι δεν μιλανε για το περιστατικο και αφησαν μεχρι και την ψοφοδεξια να κανει επερωτηση.
Το θεμα ειναι πολυ σοβαρο φανηκε απο την αρχη.
Καπως πηγαν να τα κουκουλωσουν αρχικα μετα βγηκε ο Κουγιας τους το χαλασε και τωρα επιχειρειται μια ακομη μεγαλυτερη προσπαθεια συγκαλυψης.
Ανεθεσαν μαλιστα στον παλιοεπονιτη Μπομπολα να διοχετευει τις ψευδομαρτυριες.
Χθες ο Κουγιας στο δελτιο του αρτι αφιχθεντα απο διακοπες Εισαγγελατου τους εβαλε αλλο φυτιλι για την θαλαμηγο που ειχε το ιδιο ονομα και ηταν διπλα στο Αγκιστρι.
Ειπε οτι αφου εστειλε φουσκωτα και πηραν τους πραγματικους συνεπιβατες την κοπανησε πηγε στην Ροδο αλλαξε εν πλω!!!!! ονομα και τωρα κατα πληροφοριες του ειναι καπου στην Κυπρο.
Γι αυτο σημερα αρον αρον το Εθνος εμφανισε την μυστηριωδη φιλη του Λυκουρεζου.
Κανονικα σε αλλη χωρα αυτο το περιστατικο θα μποροτσε να ριξει καιτην κτβερνηση αλλα εδω ....
Ολοι αυτοι που συμμετεζουν στην συγκαληψη απο τον αρχηγο του Λιμενικου αλλα και απο το σικαστικο σωμα πρεπει να πανε φυλακη.Εχουν γινει απιστευτα πραγματα και δεν κουνιεται φυλλο.
Φοβαμαι μονο οτι θα προσεγγισουν του επιζωντες καιτους συγγενεις των θυματων και θα τους δωσουν πολλα λεφτα προκειμενου να σταματησουν να ψαχνουν και ετσι θα βγαλουν απο την μεση τον Κουγια

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...