13/8/16

Η πλαστή Ιστορία, οι Ιστορικοί και οι Προδότες

Παρατηρώ ότι δεν λείπουν οι ύμνοι για τη «μάχη των οχυρών», αλλά κανείς από τους ιστορικούς δοξολογούντες δεν λέει ότι οι τραγικοί ήρωες της μάχης των Οχυρών είχαν προδοθεί από τον Παπάγο που είχε συμφωνήσει με τους Άγγλους την εγκατάλειψη της Μακεδονίας και Θράκης και είχε συμφωνήσει στην αμαχητί κατάληψη της Θεσσαλονίκης.
Για το λόγο αυτό οι Άγγλοι δεν πήγαν στην κοιλάδα του Στρυμόνα, ουτε ο Παπάγος διέταξε την προώθηση εκεί των ελληνικών εφεδρειών και άφησε ορθάνοικτο το δρόμο στα Πάντσερ για να πάνε στη Θεσσαλονίκη.
Το κακό για τους προδότες είναι ότι μίλησε ο γιουγκοσλάβος στρατηγός για την τριμερή σύσκεψη στην Ιδωμένη στις 3 Απριλίου 1941.

Παρατηρώ ακόμα ότι και η εγγονή του Μεταξά υιοθετεί την πλαστή δήθεν ομιλία του κυβερνήτη στις 30 Οκτωβρίου του 1940 η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεδη με τις διαπραγματεύσεις τις Μαδρίτης και που κατασκευάστηκε από τα 2α Γραφεία, για να δικαιώσει την πολιτική των δολοφόνων του Μεταξά.
Άλλωστε ο πλέον αρμόδιος ο πιστός μεταξικός Θεολόγος Νικολούδης που πέθανε πρόωρα το 1946 δεν μας άφησε καμιά επιβεβαίωση, και ούτε αναφέρθηκε στην ομιλία Μεταξά κανείς από τους παρευρισκόμενους μέχρι που «βρέθηκε» το πλαστό στενογραφημένο αντίγραφο στο ΓΕΣ.

ΥΓ. Όπως είπε και ο γγ του Λαϊκού Συνδέσμου, «αυτό που γνωρίζουν σαν αλήθεια η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας, να είναι νοθευμένη, πλαστή».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

όταν ακούς ακόμα το σύνθημα "λαέ το χώμα που πατάς το ελευθέρωσε ο Αρης και το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ" δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά. όλοι ξέρουν ότι οι Γερμανοί έφυγαν σαν κύριοι πλιατσικολογόντας και χωρίς να φάνε μία σφαίρα και αυτοί εκεί "ο Αρης και το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ μας απελευθέρωσαν"

Ο Τουρκόσπορος δεν περιμένει να μάθει από τον Λαφαζάνη. Εχει πληροφορίες από πρώτο χέρι. Του τα λέει η Σκύλα που έχει άνθρωπο μέσα στο Λάγκλέϋ

 Και τα σκυλάκια της Σκύλας ενημερώνουν τον ελληνικό λαό για αυτά που τους είπε το Λάγκλεϋ οτι πρέιει οπωσδήποτε να μάθουμε Ε! Αφού το είπε ...