12/8/16

«Οι συνιδρυτές»

Η «Ανοιχτή Κοινωνία», ο Ομπάμα και η Χίτλερι είναι «συνιδρυτές» του Ισλαμικού Κράτους, και οι ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ και η ΟΠΛΑ έκαναν το 1944 ότι κάνουν τώρα οι «Τζιχαντιστές».
«Το εγκληματικό παρελθόν» είναι ΕΔΩ.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κοιτα εδω με ποιους ειναι αγκαλια η Κορακακη, μας ζαλισατε απο το πρωι μεχρι το βραδυ η κορακακη και η κορακακη, φατε την στην μαπα τωρα την Κορακακη με τους Λαθροεισβολεις.

http://www.gazzetta.gr/olympic-games-2016/article/965334/i-hrysi-agkalia-tis-anna-me-toys-prosfyges-pics

Χρίστος Αθανασόπουλος είπε...

Σπύρο, εύστοχο ΤΟ ΧΙΤΛΕΡΙ εξάλλου έχουν το αυτό γένος (Εβραίοι)

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η Άννα μας βγήκε Hannah...

Ανώνυμος είπε...

Και πως ξέρεις Αθανασόπουλε ότι ο Χίτλερ ήταν Εβραίος; Έλεγξες το DNA του; Ή μήπως έλεγξες αν είχε περιτομή;

Ανώνυμος είπε...

Το αμόρε της Κορακάκη: ο Γάλλος σκοπευτής Pierre Edmond Piasecki, πολωνοεβραικής καταγωγής...

Ανώνυμος είπε...

12/08/2016

Δύο κρούσματα λαθρο ελονοσίας,, καταγράφηκαν στον οικισμό Αγίου Βασιλείου του Δήμου Λαγκαδά από κλιμάκια του ΚΕΕΛΠΝΟ και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας με τη σύμπραξη του Δήμου Λαγκαδά.

Η αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Γερακίνα Μπισμπινά, ανέφερε πως «υπήρξε άμεση κινητοποίηση των υπηρεσιών μας και τα κρούσματα αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς. Οι δύο συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στη φαρμακευτική αγωγή και είναι καλά στην υγεία τους».

«Άμεσα έχουν ληφθεί, όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα, με εντατικοποίηση κυρίως του τρέχοντος προγράμματος καταπολέμησης των κουνουπιών, σε συνδυασμό με πρόσθετες δράσεις τόσο των εναέριων, όσο και των επίγειων μέσων ψεκασμών. Υπήρξε άμεση ενημέρωση των τοπικών κοινωνιών για τα μέτρα προφύλαξης έναντι της νόσου, από σπίτι σε σπίτι, καθώς και η λήψη αίματος για τις προβλεπόμενες αιματολογικές εξετάσεις»