28/8/16

Χαφιέδες όλου του Κόσμου Ενωθείτε

Οι μισθοφόροι της Cia εργάζονται στην νεοφασιστική πατσαβούρα «Libération» λάνσαραν τρείς νέες «εκδοχές» της Υπηρεσίας.
-Πρώτον ότι οι «φανατικοί» του Τραμπ μπορεί να δολοφονήσουν την Χίτλερι. «Σε μια χώρα όπου πολλοί πρόεδροι και υποψήφιοι έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί , όπως ο Λίνκολν, ο JFK, και ο Τζορτζ Γουάλας η πρόσκληση του Ντόναλντ Τραμπ προς τους υπέρμαχους της οπλοφορίας, «να σταματήσουν τη Χίλαρι», δεν έκανε καλή εντύπωση, γράφει η χαφιεδοφυλλάδα.
-Το δεύτερο είναι ότι θα υπάρξουν «Νέες αποκαλύψεις» από τα Wikileaks, καθώς ο ο Τζούλιαν Ασάνζ, « θέλει να εκδικηθεί τη Χίλαρι», και ηδη στα τέλη Ιουλίου, δημοσίευσε πάνω από 19.000 μέιλ της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατικών, που έδειχναν ότι το κόμμα ευνοούσε τη Χίλαρι έναντι του Σάντερς, και οι χάκερ -που χωρίς αμφιβολία είναι Ρώσοι- φαίνεται ότι έχουν στα χέρια τους μηνύματα εκατοντάδων ηγετών του κόμματος». Οι Ρώσοι Χάκερ, δηλαδή ο εχθρός, υποστηρίζει τον Τραμπ.
-Το τρίτο είναι ότι ετοιμάζουν μια τρομοκρατική επίθεση, για νατην φορτώσουν στο Τραμπ και να ισχυριστούν ότι η Χίτλερι δεν είναι η δημιουργός του Ισλαμικού Κράτους.

ΥΓ. Υπάρχουν και εν Ελλάδι ορισμένοι ηλίθιοι αλλά και κάποιοι ρουφιάνοι που προβάλουν ως πληροφορίες των Υπηρεσιών ως ανάλυση.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολοι οι ρουφιανοι αποψε στο Ρουφ γκαρντεν της στοας για συσκεψη!!!!

Ανώνυμος είπε...

“Τρέμει” ο Τραμπ: Ο Λεβέντης πάει στις ΗΠΑ για μια χειραψία με την Χίλαρι!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/tremoun-sto-stratopedo-tou-tramp-o-lebenths-paei-stis-hpa-gia-mai-cheirapsi#ixzz4IdV7Rf7T
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΕΙ ΗΠΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ.
ΚΙΟΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Το ηθικόν δίδαγμα:
Ακόμη και ένας γραφικός της πίτσας και του φραπέ, άμα γίνει μασόνος αυτόματα γίνεται ευυπόληπτος και αξιοσέβαστος...

ΥΓ. Έ ρε φάπες που έχουν να πέσουν όταν οι ευυπόληπτοι μασόνοι θα πεταχτούν σαν στιμμένες λεμονόκουπες από τους αθέατους...

Ανώνυμος είπε...

μα ολοι οι μασονοι ευποληπτοι κυριοι ειναι,εχεις δει κανεναν χωρις κουστουμακι και γραβατουλα?

Ανώνυμος είπε...

η κατρακύλα της Liberation ειναι απιστευτη. το ίδιο της le Monde και ολων των αλλων εντυπων που εχουν αγοραστεί τελευταίως απο τους περιούσιους. Όλα αγοράζονται!

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...