20/8/16

Εδώ Ρίο! Ανάποδα η Σημαία μας αλλά το χρυσάφι στο στήθος της

Ο θεός δεν έδωσε το «χρυσό» στην εγκληματική οργάνωση


Η εγκληματική οργάνωση ΗΠΑ και ΝΑΤΟ απέκλεισαν την «τσαρίνα του επί κοντώ» Γελένα Ισινμπάγιεβα, την πρώτη γυναίκα που πέρασε τα 5,00 μέτρα αλλά η Αμερική δεν πήρε το χρυσό.
Ο θεός το έδωσε στο Κορίτσι από το Χολαργό με 4,85, που πανηγύριζε κρατώντας τη σημαία ανάποδα. 
Η Ισινμπάγιεβα σε συνέντευξη Τύπου στο Ρίο ντε Τζανέιρο με βουρκωμένα μάτια έριξε τίτλους τέλους σε μία καριέρα γεμάτη διακρίσεις και δήλωσε: «Χωρίς εμένα δε θα έχει την ίδια αξία το χρυσό μετάλλιο».
Το ασημένιο πήρε η Σάντι Μόρις (ΗΠΑ) με 4,85 και το χάλκινο η Θεά του μέλλοντος η Ελίζα ΜακΚάρτνεϊ από τη Νέα Ζηλανδία με 4,80.

Χθες η Σερβία του Σάσα, που ορισμένοι τον έδιωξαν από τον Παναθηναϊκό ως «ακατάλληλο» διέλυσε τα Καγκουρό και πήρε βίζα για τον τελικό.
Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς "απάντησε" στην ήττα της στον αγώνα της α' φάσης διαλύοντας τους Αυστραλούς . Ο Τεόντοσιτς έκανε τον Ντελαβεντόβα να μοιάζει με... σχολιαρόπαιδο". Ο πλεϊμέικερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ηγήθηκε της ομάδας του, έχοντας 22 πόντους ,με 7/10 δίποντα, 2/4 τρίποντα και 2/3 βολές, με τους υπόλοιπους να ακολουθούν. Του συμπαραστάθηκαν ο Στέφαν Μάρκοβιτς (14π. με 5/5 σουτ) ο Μίλαν Μάτσβαν (12) και ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (11π.). Η άμυνα της Σερβίας έσπαγε κόκκαλα. Δέχθηκαν μόλις 5 (!) πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, κι άλλους 9 (!) στο δεύτερο. Με το +21 (35-14) ως παρακαταθήκη στην ανάπαυλα, δεν μπορούσαν να χάσουν. Άντε μπράτσι πλάβι, και στο χρυσό.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά, άμα δεν έχεις Εβραίο γκόμενο, μετάλλιο δεν παίρνεις...

Ανώνυμος είπε...

???? ???? ??? ???? ?? ???? ??????

Ανώνυμος είπε...

και η Αυστραλή κράταγε ανάποδα τη νσημαία, μάλλον είναι για να φαίνεται από πίσω, η Αμερικανίδα την κράταγε κανονικά.

Ανώνυμος είπε...

Σημασία έχει τελικά ότι η Στεφανίδη αν και ζει στην Αμερική παντρεμένη με Αμερικανό, εξακολουθεί να αγωνίζεται με τα ελληνικά χρώματα!

Ανώνυμος είπε...

Δε μού κακαφαίνεται που κράταγε *ΑΝΑΠΟΔΑ* την Ελληνική Σημαία...
Παντρεμένη με οβριό είναι!

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...