24/8/16

To Κράτος Δικαίου του 4ου Ράιχ μίλησε

Να ασκηθεί τώρα δίωξη κατά του συνόλου της Επιτροπής για παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης και για σχολιασμό
των αποφάσεων της

Στις Βρυξέλλες η κυβέρνηση του 4ου Ράιχ άφησε στην πάντα τα προσχήματα και την ανεξάρτητη δικαιοσύνη και παραβιάζοντας κάθε έννοια, «ευρωπαϊκού πολιτικού πολιτισμού» παρενέβη στην εν εξελίξει υπόθεση ΓΕΩΡΓΙΟΥ και εξέδωσε απαλλακτική απόφαση.
Αναμένω την άσκηση δίωξη κατά του κ. Γιούνγκερ και του Συνόλου της (οικονομο)Κομισιόν Σε ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή , «καλεί τις ελληνικές αρχές να αμφισβητήσουν ενεργά και δημοσίως τις ψευδείς εντυπώσεις ότι τα στοιχεία της ελληνικής στατιστικής υπηρεσίας παραποιήθηκαν στη διάρκεια της περιόδου 2010-2015», ζητά από τις ελληνικές αρχές , «να προστατεύσουν την ΕΛΣΤΑΤ και το προσωπικό της  από αυτές τις αβάσιμες κατηγορίες», και καλεί τις ελληνικές αρχές, « να υποστηρίξουν και να διατηρήσουν την ανεξαρτησία της στατιστικής Υπηρεσίας , σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές που ορίζει η ελληνική στατιστική νομοθεσία και η Δέσμευση για την Αξιοπιστία των Στατιστικών Στοιχείων του 2012».

Δηλαδή ο πράκτωρ-εκτελεστής που έφερε από το ΔΝΤ ο Αβάπτιστος, είναι πέραν της δικαιοδοσίας της ελληνικής Δικαιοσύνης και είναι Ανεξάρτητητος όπως το Στουρνάρι και οι ….Αγορές, και δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα ελέγχου του εργου του.

Αυτή είναι η Δημοκρατία του Τέταρτου Ράιχ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: