15/8/16

Ρουφιανο-παιδεία

Εδώ τα χοντρά ψέματα! https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE_%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CE%9A%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF Με τίτλο Τουρκική εισβολή στην Κύπρο η Βικιπαίδεια, η ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια Γράφει:

«Στις 20 Ιουλίου 1974, σαράντα περίπου χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες, υπό την υποστήριξη της Τουρκικής Αεροπορίας και του ναυτικού εισέβαλαν παράνομα και κατά παράβαση του καταστατικού χάρτη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών στις βόρειες ακτές της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Επαγγελματίες Ψεύτες. Ρουφιάνοι. Πλαστογράφοι. Παρακαλώ διαδώστε το!

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η Αριστερά δεν έχει ιστορία, έχει ποινικό μητρώο. Αλλεπάλληλα εγκλήματα κατά της πατρίδος και του λαού στο όνομα του μαρξιστικού-λενινιστικού της κορανίου, εγχώριο πολιτικό πρακτορείο χρηματοδοτούμενο από τα ξένα κομμουνιστικά κέντρα, όταν υπήρχαν. Μια φριχτή θρησκεία, για την ευρεία επικράτηση της οποίας μεταδικτατορικά η ευθύνη βαρύνει απόλυτα τον ιδρυτή της ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

Άστοχη η παρατήρηση 03:26. Ποινικό μητρώο έχουν οι παλιάνθρωποι. Αυτοί μόνο στην εποχή μας τείνουν προς αυτό που οι ημιμαθείς αποκαλούν αριστερά. Σε άλλες εποχές οι παλιάνθρωποι κατέληγαν σε άλλους χώρους, όπως η βασιλεία, η εκκλησία και ο στρατός.

Μερικοί θέλουν να βάλουν τον εαυτό τους "υπό τας διαταγάς" άλλων και πιστεύουν ότι αλλιώς η κοινωνία θα γίνει ζούγκλα - μόνο που στη ζούγκλα ζουν ήδη αυτοί που θέλουν να διατάξουν. Πλην ελαχίστων ιστορικών εξαιρέσεων (Καποδίστριας, Μέγας Αλέξανδρος κλπ) σε θέση εξουσίας καταλήγουν πάντα οι παλιάνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

Η αριστερή ιδεολογία βασίζεται στο ψέμα , στην υποκρισία και στη βία.
Η δεξιά κοσμοθέαση είναι το φως , η αριστερή το σκοτάδι.
Το φως το Ελληνοχριστιανικό πάντα θα νικά τα σκοτάδια της βίαιης αριστερής θολοκουλτούρας.

Το όνομα Συρος γράφουνε προέρχεται απο τους...Φοινικες που ηταν οι πρώτοι κάτοικοι του νησιου!!!!
Μια αναζήτηση στο google ...θα πείσει και τους πλέον δύσπιστους για την αριστερή ανθελληνική προπαγάνδα!!!!!
Ο Ομηρος ονόμαζε το νησί Σηρίη , τωρα πως κατέληξε Φοινικικό το ξερουν οι Φοίνικες που ...τους εξαφάνισαν απο τον χάρτη.

Αυτο το χώμα δεν είναι δικό σας και δικό μας , αριστεροι.

Αυτο το χωμα είναι Ελληνικό Χριστιανικό ορθόδοξο και
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ!!!!!!!!

Εαν συμφωνείτε αριστεροί έχει καλώς , εαν οχι μην σας κακοφαίνονται οι χαρακτηρισμοί.

Ανώνυμος είπε...

Η Soros-πέντια είναι "ΜΚΟ" που γράφεται από "εθελοντές" του γνωστού μισθολογίου, οι οποίοι "μπανάρουν" όποιον άλλον πάει να γράψει οτιδήποτε και "κλειδώνουν" τα λύματα-λήμματα ώστε να παραμένουν άφθαρτες οι "θεόπνευστες" "γνώσεις" που μας προσφέρουν "αφιλοκερδώς"...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου αυτός που δεν θέλει να είναι "υπό τας διαταγάς" κανενός δεν λέγεται αριστερός αλλά αναρχικός. Πριν βάλεις την κασέτα για τους αναρχοάπλυτους να θυμίσω ότι εγώ διαταγές θα δεχόμουν με τη θέλησή μου μόνο από ηγέτη που θεωρώ αποσυνδεμένο από τη Νέα Τάξη. Έναν Έλληνα όπως είναι ο Ερντογάν τώρα, ή όπως ο Πούτιν.

Εσύ δίνεις την εντύπωση ότι θα δεχόσουν διαταγές από οποιονδήποτε αρκεί να παριστάνει πειστικά το φορέα της δεξιάς κοσμοθέασης. Κι ας κωλοτρίβεται με μασόνους και εβραίους.

Ο Ντε Γκρέτσια είναι φορέας της δεξιάς κοσμοθέασης κατ' εσέ;

Ανώνυμος είπε...

Και που 'σαι. Συμφωνούμε ότι η αριστερά είναι θρησκεία. Αυτό που σου λέω είναι ότι κάποιοι πιστοί είναι απλά πλανεμένοι αλλά δεν χάνουν την ανθρωπιά τους, και οι υπόλοιποι συνειδητοί προδότες και παλιάνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

το μοναστηρι ναναι καλα και απο Αχασβηρους βρισκει...

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...