30/8/16

Όλα είναι Ανοιχτά στις αμερικανικές εκλογές

Στο Οχάιο, που θα βγουν 20 εκλέκτορες, και όπου ο Ομπάμα είχε κερδίσει τον Ρόμνυ με διαφορά 2%, η πιο πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε Κλίντον 43% και Τραμπ 43%.
Στην Πενσυλβάνια που οι Δημοκρατικοί την είχαν κερδίσει το 2012 με 5% διαφορά, οι δημοσκόποι δίνουν προβάδισμα στην Κλίντον 3 μονάδες. 
Στο «Δημοκρατικό» Μίσιγκαν που το 2012 ο Ομπάμα το είχε κερδίσει με 9% διαφορά, η Κλίντον προηγείται με 5% και η τελευταία δημοσκόπηση των LA Times/USC με μεγάλο δείγμα 2460 πιθανών ψηφοφόρων, έβγαλε ισοπαλία σε Ομοσπονδιακό Επίπεδο 44%- 44% ανάμεσα στην Κλίντον και τον Τραμπ

Τo τελευταίο σκάνδαλο που έπληξε τους Κλίντον είναι η σχέση τους με τον εβραίο δισεκατομμυριούχο από τον Λίβανο τον Φιλάνθρωπο δωρητή του Ιδρύματος Gilbert Chagour, που έχει και την υπηκοότητα της Νιγηρίας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εγω πιστευω ότι η κατασταση εχει δρομολογηθεί .
ερχεται ΤΡΑΜΠ κ αποκατασταση της εννομης ταξης στο δυτικο κοσμο.
το πραγμα ξεφυγε τελειως με τους ανωμαλους παραφρονες που κυβερνουν ανεξέλεγκτοι κ είναι μια αναπνοη από το να εξαφανισουν τη λευκη φυλη.
ετσι νομιζω, ελπιζω να πεσω μεσα στην προβλεψη μου.
ειδωμεν.

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...