6/8/16

Τα Βασιλοκομμούνια

Ο «Στρατιωτικός Σύνδεσμος» των αγγλόφιλων βασιλοφρόνων Παπάγου και Πλατή & Co, ενώ δεν δεχόταν αξιωματικούς όπως ο Μπακιρτζής και ο Ψαρρός για να καταταγούν στο στράτευμα, κατά την επιστράτευση, «ούτε ως φαντάροι, δεχόταν τους «κόκκινους», όπως ο Θανάσης (Άρης)

ΥΓ. THAT IS THE QUESTION

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για τους 2 συλληφθεντες αναρχοκομουνιστες τρομοκρατες στη χρυσαυγη λενε οτι βρεθηκαν σχεδια για δολοφονια του αρχηγου τους μιχαλολιακου που ηταν εκει κοντα στο χωριο του για διακοπες,και οτι ηταν σε διατεταγμενη υπηρεσια ως παρακρατος της αριστερας.
τι λετε αληθευει?????

http://www.xryshaygh.com/.../poios-htan-o-stochos-twn...

Ανώνυμος είπε...

Πάλι από θαύμα σώθηκε ο Μιχαλολιάκος...

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα είναι από που είχαν εσωτερική ενημέρωση οι τρομοκράτες για τις κινήσεις του αρχηγού; Λέτε να υπάρχει κάποιος στην ηγεσία που θέλει να τον βγάλει από τη μέση και να πάρει τη θέση του;

Ανώνυμος είπε...



ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !


Ο Σπύρο Χατζάρας ζωντανά στο web tv του ΕΚ σήμερα στις 12:00








Δείτε ζωντανά σήμερα στις 12:00 στο web tv του ΕΚ την εκπομπή «η Αλήθεια δεν έχει χορηγό».





Ο Σπύρος Χατζάρα με μία ακόμη εκπομπή ελεύθερης ενημέρωσης με ειδήσεις και αποκαλύψεις για όσους φαίνεται ότι κυβερνούν αλλά και κυρίως για όσους δεν φαίνονται.





Μία εκπομπή που λέει όλα εκείνα τα οποία κάποιοι θέλουν να σας κρύψουν.

Αν θέλετε να βγείτε στον “αέρα” του ραδιοφώνου καλέστε στο 6945258240

ή στείλτε τα μηνύματα σας στο axisradio@hotmail.com και στο info@elkosmos.gr για να διαβαστούν στον αέρα του σταθιμού

Chris είπε...

Γιατίλ, ενώ στη Μικρασιατική εκστρατεία και οι δύο δράσαν υπονομευτικά επί της πειθαρχίας του στρατεύματος, οι μεν πρώτοι με την απόταξη του 1935 εξουδετερώθηκαν οι δε κομμουνιστές όχι ακόμη. Ο Μανιαδάκης το πάλευε καθημεριν΄λα.
Αλλά και για έναν ακόμη πολύ σοβαρό λόγο. Ο Αξιωματικός που αποτάσσεται, ΔΕΝ υπάρχει για τα μοιτρώα του στρατού. ΟΥΤΕ και εν καιρό πολέμου. Διαγράφεται δια παντός και δεν καλείται.

Chris είπε...

Επειδή νομίζω ότι ίσως και να μην στάλθηκε το σχόλιο το επανυποβάλλω, έστω μισό. Διότι οιο Αξιωματική που αποτάσσονται, σβήνουν δια παντός από τα μητρώα του στρατού. Είναι η πιό ατιμωτική κατάσταση Αξκού και για αυτό δεν καλείται ΟΥΤΕ στον πόλεμο.

Ανώνυμος είπε...

ΕΘΝΙΚΟΒΑΣΙΛΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΑΣ
ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΗΛΙΑΣ
ΖΗΤΩ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ