25/8/16

Σσσσστ η Τυφλή δικαιοσύνη κοιμάται

Ενώ η «ανεξάρτητη» ελληνική δικαιοσύνη εξακολουθεί να μην ενεργεί «τα νόμιμα» Για να προστατεύσει το κύρος και την ανεξαρτησία της η κυβερνητική Κοινοπραξία καθάρισε με ένα «κρίμα» και πηγε για βουτιές.
Ο Θίασος Τσιπρά-Τζόνι Περιπατητή αντέδρασε παρέμβασης της Επιτροπής κατά της δίωξης του πρώην πρόεδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, δια του αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, που είπε :
«Η επιστολή των κ.κ. Ντομπρόβσκις, Μοσκοβισί και Τίσεν παραβιάζει ευθέως, όχι μόνο το Σύνταγμα της Ελλάδος αλλά και το Ευρωπαϊκό θεσμικό κεκτημένο. Οι τρεις Ευρωπαίοι αξιωματούχοι ουσιαστικά ζητούν από τη Ελληνική Κυβέρνηση να παρέμβει στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη υπέρ του κ. Γεωργίου, ο οποίος ερευνάται για τυχόν τέλεση αξιόποινων πράξεων. ΚΡΙΜΑ».
Δηλαδή δήλωσε με καθυστέρηση και μετά από μελέτη, ότι είπε αμέσως το Δελτίο 11, που υπέδειξε και την πρέπουσα αντίδραση. Την άσκηση ποινικής δίωξης κατά της Επιτροπής και κατά παντός υπευθύνου.

ΥΓ. Εντύπωση μου προκαλεί η σιωπή της Χρυσής Αυγής, που επίσης "μελετά" την υπόθεση του φοροφυγάδα χαφιέ Ματθαίου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η Χρυση Αυγη του σιωνισμου ειναι η Μιχαλολιακιαδα

Ανώνυμος είπε...

σσσσσστ η τυφλη δικαιοσυνη γαμιεται στα τυφλα!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
9.126,48 δολάρια καλείται να πληρώσει ο Γεωργίου στην κομητεία Μοντγκόμερυ, ως "ΕΝΦΙΑ" για τη σπιταρώνα του αξίας 753.900 δολαρίων στο Τζερμαντάουν του Μέριλαντ... Τα αργύρια της προδοσίας...

Ανώνυμος είπε...

Οχι και αργυρια προδοσιας. Ο ανθρωπος δουλευε στο ΔΝΤ χρονια. Εκει εκανε καρριερα. Τον εστειλαν λιγο πριν πυροδοτηθει η βομβα του χρεους μας με εντολας.........Και η ανεξαρτητη ελληνικη δικαιοσυνη τον κοιταει ακομα....