7/8/16

Μισό βήμα εμπρός για την Χρυσή Αυγή

Ο Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή κ. Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ σε άρθρο του που αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα του Κόμματος του σημείωσε ότι είναι «νοθευμένη», και «πλαστή» η «αλήθεια» που έχουν ταίσει τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας.
«Έτσι, είναι πολύ λογικό αυτό που γνωρίζουν σαν αλήθεια η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας, να είναι νοθευμένη, πλαστή και το κυριότερο η «αλήθεια» αυτή δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι αποτελεί την θεμέλιον λίθο της “μεταπολιτευτικής ελευθερίας”», έγραψε.

Μόνο που ο κ. Μιχαλολιάκος ενοχλείται από την πλαστή αλήθεια της «μεταπολιτευτικής ελευθερίας».
Η πλαστή αλήθεια της Αγγλοκρατίας , οι ρουφιανοΞάνθοι, οι ρουφγιάννηδες, οι προδοτοΠολυζίδηδες, ο πράκτωρ Παπάγος παραμένουν ακόμα «εκτός κάδρου».
Πάντως ακόμα και έτσι η Χρυσή Αυγή έκανε ένα μισό βήμα μπροστά.
Όταν συνειδητοποιείς ότι είναι «νοθευμένη», και «πλαστή» η «αλήθεια» που σου διδάσκουν κάνεις ένα άλμα προς τα εμπρός. Προς την απελευθέρωση.

ΥΓ.Αντε και στο επόμενο βήμα. Να «θάψετε» τη «φράξια Δαβίδ», εντός σας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα βηματα που κανει ο Μιχαλολιακος μηπως του τα υπαγορευουν?
γιατι σημερα δεν μιλαει κανεις απο μονος του,ολοι ειναι μαντωμενοι στο ματριξ της μασονοπολιτικης μαφιας χειροτερα και απο κρατουμενους φυλακων...

avdargor είπε...

τωρα που ειναι κ 'ανεπισημα' στοχος ο Μιχαλολιακος,μετα τη συλληψη των δυο αναρχικων στη Μανη....... του 'υπαγορευουν' κ το θανατο του....?

για το τζαμι λουφαξατε.... τωρα που φαινομενικα καποια στιγμη θα σκοτωσουν κ πολιτικο της Χρυσης ΑΥγης ΟΙ Αριστεροαναρχικοι,αναποφευκτα κατα τη γνωμη μου.... κ θα δειτε εν μια νυκτι να 'εξαφανιζετε' το Κινημα που λετε κ εσεις,ολοι εσεις λοιπον οι πατριωτες/εθνικιστες/αντινεοταξιτες κτλπ κτλπ. τι θα κανετε???????? τιποτα... Ειλικρινα δε μπορω να σας καταλαβω ολους εσας τους αποκαλουμενους τα παραπανο... αλλα τα εχουμε πει..κατα τη γνωμη μου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . κ νομιζω οτι ποτε δεν υπηρχε ΜΑΖΙΚΑ!!!

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...