27/8/16

Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ

Αν διερευνήσουμε σε βάθος τα φαινόμενο των οικονομικών κρίσεων και θελήσουμε να βρούμε την γενεσιουργό τους αιτία, θα διαπιστώσουμε ότι όλες οι μεγάλες κρίσεις είναι σχεδιασμένες από ένα παγκόσμιο κέντρο αποφάσεων, όπως π.χ. η περίπτωση του κραχ 1929 και η σημερινή. Αυτό το κέντρο σκοπό έχει την καταλήστευση της εργασίας και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. Χρησιμοποιεί ως μοχλούς δύο βραχίονες.
1.τις ιδιωτικές τράπεζες ( Διεθνείς και εγχώριες ) μαζί με τους ομίλους αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας των χωρών π.χ. moody΄s , standard & pours .
2.Τά χρηματιστήρια ( αξιογράφων, εμπορευμάτων, νομισμάτων κ.τ.λ.).
Το Το σατανικό αυτό ‘ χέρι ΄΄χρησιμοποιεί τους παραπάνω οικονομικούς θεσμούς για να στρεβλώνει τις οικονομίες των χωρών- Λαών και να ληστεύει την εργασία τους. Παρεμπιπτόντως και παρενθετικά, να αναφέρουμε ότι ως θεσμός το τραπεζικό σύστημα διά των Κεντρικών Τραπεζών μόνον, αλλά και του χρηματιστηρίου αξιογράφων υπό αυστηρό έλεγχο της επιτροπής κεφαλαιαγοράς του χρηματιστηρίου ( με συναλλαγές σε απλές αξίες και όχι σε περιπλεγμένα προϊόντα όπως π.χ. δομημένα κ.τ.λ. ), συμβάλλουν, ως εργαλεία στην οικονομική λειτουργία.
ΟΙ σχεδιασμένες λοιπόν, οικονομικές κρίσεις αρχίζουν πάντα από το χρηματοπιστωτικό σύστημα.
Αρχικά υπάρχει ένας μεθοδευμένος περιορισμός της ρευστότητας , μικρής τάξης μεγέθους, πού με την πάροδο του χρόνου βαίνει αυξανόμενος, με αποτέλεσμα να υπάρχει στέρηση χρηματικών κεφαλαίων και δημιουργία ύφεσης.
Όπως ακριβώς όταν ο ανθρώπινος οργανισμός χάσει αίμα.
Εδώ το αίμα για την οικονομία είναι η κυκλοφορία του χρήματος, αποτέλεσμα της οικονομικής συρρίκνωσης είναι το κλείσιμο εργοστασίων, βιοτεχνιών, εμπορικών καταστημάτων κ.τ.λ. με επακόλουθο την ΑΝΕΡΓΙΑ.
Ως εκ τούτου τα κεκτημένα δικαιώματα της εργασίας υποχωρούν ( ωράρια, άδειες, αργίες, συμβάσεις εργασίας κ.τ.λ. ). Αυτά τα δικαιώματα πού έχουν αποκτηθεί με θυσίες και αίμα . Η σημερινή παγκόσμια οικονομική κρίση ( πού κατά την γνώμη μας δέν θά ανακάμψει αν δέν αλλάξει το οικονομικό σύστημα ) είναι ΔΟΜΙΚΗ.
Πράγματι, αφού θεωρούμε και δεχόμαστε όλοι, την ψευδή και απατηλή κατάσταση της εμπορίας του χρήματος διά των ιδιωτικών τραπεζών (ΤΟΚΟΣ) καί τήν συμμετοχή τους στό χρηματιστήριο ( δεν πρέπει οι τράπεζες νά εισάγονται στο χρηματιστήριο αξιών ) δηλαδή τζογάρισμα επί των μετοχών αλλά προ πάντων του Νομίσματος, σαν νά είναι εμπόρευμα.)

Επόμενο είναι Η ΕΡΓΑΣΙΑ να χειραγωγείται και κατ’ επέκταση να ληστεύεται .
Οι ίδιοι οι απατεώνες, άθελά τους, το ομολογούν, όταν λένε μέ τά φερέφωνά τους, ΄΄ η κρίση από χρηματιστηριακή και χρηματοπιστωτική θα επεκταθεί και στην πραγματική οικονομία ΄΄. Δηλαδή η άλλη, τού τζογαρίσματος, είναι ψεύτικη.
Αυτοί οι ίδιοι ήταν καί οι δημιουργοί της οικονομικής κρίσης του 1929, η οποία έληξε το 1945 ουσιαστικώς, μετά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, πού στοίχισε 60 περίπου εκατομμύρια νεκρούς, με όλες τις υλικές συνέπειες.
Αλήθεια ! ποιός χρηματοδοτούσε την βιομηχανία Κρούπ της Γερμανίας του Χίτλερ; Επομένως καί η σημερινή κρίση είναι ΑΠΑΤΗ.
Είναι τεχνητό κατασκεύασμα των ιδιωτικών τραπεζών, πού ενεργούν βάσει εντολών πού λαμβάνουν από το αόρατο ΄΄χέρι΄΄( adam smith )
Mε αυτά τα λίγα πού αναφέραμε, θέλαμε να δείξουμε την γενεσιουργό αιτία των προκαλουμένων οικονομικών κρίσεων, υπάρχει όμως μια απατηλή εντύπωση, ότι οι οικονομικές κρίσεις είναι δήθεν νομοτελειακές, ο Ρώσος καθηγητής οικονομικών, Nikolai Condratieff, επεσήμανε και περιέγραψε αυτές τις οικονομικές κρίσεις πού ανά 50ετία ή 60ετία θα επαναλαμβάνονται στο καπιταλιστικό σύστημα ως μεγάλοι οικονομικοί κύκλοι. Θίξαμε περιληπτικά την ΄΄ ουσία ΄΄ του προβλήματος της ΑΠΑΤΗΣ του φαινομένου των οικονομικών κρίσεων.
Αλλά εδώ είναι διαπιστώσεις και περιγραφή μίας πραγματικότητας μόνον, χωρίς επεκτάσεις , διότι το θέμα είναι απέραντο. Θα πρέπει όμως σε προσεχή μας σημειώματα να αναπτύξουμε και τον ΄΄ μηχανισμό ΄΄ παραγωγής οικονομικών κρίσεων, όπως π.χ. την περίπτωση των ιδιωτικών τραπεζών και τις παρενέργειες πού προκαλεί η εισαγωγή τους στο χρηματιστήριο.

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

…. Και ποιήσας φραγγέλιον εκ σχοινίων πάντας εξέβαλεν εκ του ιερού, τα τε πρόβατα και τους βόας, και των κολλυβιστών εξέχεε το κέρμα και τας τραπέζας ανέτρεψε …. Ιωαν. Β΄, 15

Η ορθόδοξη χριστιανική διδαχή, διά την ευημερία της Ανθρωπότητας επί της γης, επιτάσσει την απαλλαγή μας από τα δεσμά της ληστρικής τραπεζοκλεπτοκρατίας. 
Πρέπει να εξοβελισθεί όλο το συνονθύλευμα των απατεώνων πού προκαλούν τις οικονομικές κρίσεις και τους διάφορους τοπικούς και παγκόσμιους πολέμους. Η συμμορία της διεθνούς απάτης και αλητείας :
1.Τών ιδιωτικών τραπεζών. 2.Των χρηματιστών ( σπεκουλαδόροι – σορτάκιδες )
3.hedge funds ( όλα τα κεφάλαια της μαφίας )
4.Των εταιρειών αξιολόγησης ή παραπλάνησης και εξαπάτησης των Λαών. 
Όλο αυτό το σύστημα της ληστείας νομοτελειακά καταρρέει, πνέει τα λοίσθια.
Ε π ο μ έ ν ως : Πνευματική επανάσταση, τώρα. Νέες ιδέες και προτάσεις Νέο πολιτικό και οικονομικό σύστημα ( Η κρίση είναι συστημική ). ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (Κρατικοποίηση ), και της Τραπέζης της Ελλάδος. Της οποίας το 94% των μετοχών είναι της οικογένειας Ρότσιλδ.
ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΚΟΥ. Πρέπει να συντρίψουμε τους μοχλούς της συμμορίας πού επιδιώκουν την παγκόσμια Διακυβέρνηση. EX ORIENT LUX.

Χρίστος Α Αθανασόπουλος
www.christathan.blogspot.com

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για να δουλέψουν όλα όσα περιγράφονται στο άρθρο, η βασική προϋπόθεση είναι η οικονομία της χώρας να μην έχει πρωτογενή παραγωγή και να τα εισάγει όλα, δηλαδή το αντίθετο του Μερκαντιλισμού κατά τον οποίο μόνο εξάγεις και δεν εισάγεις τίποτε.

αν όλα παραγόντουσαν σην Ελλάδα ακόμα και το ρευστό να κοβότανε θα μπορούσαν εύκολα οι άνθρωποι να περάσουν σε υλικές ανταλλαγες. όμως όλη η Ελληνική οικονομία είναι τριτογενής τομέας, όλοι πουλάνε υπηρεσίες ή προϊόντα ο ενας στον άλλον αλλά κανένας δεν παράγει τίποτα και χρειάζονται λεφτά για να αγοράσεις αυτά που δεν παράγονται.

στην καταστροφή του πρωτογενούς τομέα συντελέσανε οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις και το τελικό χτύπημα δώθηκε με την είσοδο στην Εβραϊκή Ένωση.

οι πολίτες ήσαν ελεύθεροι να επιλέξουν μεταξύ του να κρατήσουν τις πατρογονικές τους εστίες και του να γίνουν θυρωροί στην Αθήνα και αργότερα στην Θεσσαλονίκη, τελικά η δημοκρατία νίκησε και η Ελλάδα ισοπεδώθηκε, δώσε σανό στο πόπολο και η δημοκρατία θα κάνει την δουλειά της.

Ανώνυμος είπε...

Πες τα Αθανασόπουλε για να μαθαίνουν και οι αδαείς. Έτσι πρέπει να τα κάνει λιανά και ο Χατζάρας, για να καταλαβαίνουν όλοι.

Εφόσον η Τράπεζα της Ελλάδος ανήκει στους Rothchild, λογικά ένα πραγματικά ελληνικό κόμμα θα επαγγελλόταν την κρατικοποίησή της... Έχω διαβάσει τα προγράμματα όλων των κομμάτων και της Χρυσής Αυγής και κανένα δεν επαγγέλεται την κρατικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδας... Άρα ποιό είναι το συμπέρασμα; Όλα μα όλα τα κόμματα της Βουλής είναι στο κόλπο...

Ανώνυμος είπε...

Η ορθόδοξη χριστιανική διδαχή λέει τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, δηλαδή πληρώστε τον ΕΝΦΙΑ σας προβατοκέφαλοι και μη μιλάτε.

Πως πληρώνατε τα γρόσια επί τουρκοκρατίας; Και ήταν η τιμωρία σας από το θεό σύμφωνα με τον Κοσμά τον Αιτωλό;

Ε τώρα θα ξηλωθείτε σε ευρώ. Θέλημα Κυρίου. Του Κυρίου με τα κέρατα.

Πολλά πρέπει να αποδομηθούν για να ξεβρωμίσει η κόπρος των εβραίων. Να μείνει μόνο ο αληθινός πυρήνας του Χριστιανισμού. Δύσκολο μονοπάτι για αυταρχικά άτομα.

Ανώνυμος είπε...

Έχω διαβάσει τα προγράμματα όλων των κομμάτων και της Χρυσής Αυγής και κανένα δεν επαγγέλεται την κρατικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδας... Άρα ποιό είναι το συμπέρασμα; Όλα μα όλα τα κόμματα της Βουλής είναι στο κόλπο...

Σάβ Αυγ 27, 03:04:00 μ.μ.

=================


ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ

Εθνικό νόμισμα ισοδυναμεί με εθνική ανεξαρτησία και αυτός οφείλει να είναι ο βασικότερος στόχος μίας εθνικής ηγεσίας. Για την επίτευξη του στόχου αυτού είναι απαραίτητη η αυτάρκεια στα βασικά είδη διαβιώσεως του λαού μας.


ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ: ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/kinima/thesis#ixzz4If08Ogsj


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/kinima/thesis#ixzz4IezieQBx

Ανώνυμος είπε...

Το έχω διαβάσει πολύ προσεκτικά το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής και μιλάει για εθνικοποίηση των ιδιωτικών τραπεζών... Δεν αναφέρει τίποτα συγκεκριμένα για την κεντρική τράπεζα, δηλαδή την Τράπεζα της Ελλάδος...

Μήπως να ρωτήσεις την ηγεσία σου, γιατί υπάρχει αυτή η παράλειψη; Και γιατί επίσης δεν αναφέρεται τίποτα στις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την φορολόγηση του ΚΙΣ; Είναι δίκαιο να πληρώνουν φόρους μόνον οι Έλληνες;

Και επίσης, γιατί δεν αναφέρεται τίποτα για την επαναφορά του "Χριστιανός Ορθόδοξος" ή "Ιουδαίος" στις αστυνομικές ταυτότητες; Κατά την Χρυσή Αυγή, δεν πρέπει να γνωρίζουμε ποιοί είναι Εβραίοι στο θρήσκευμα;

Ανώνυμος είπε...

Δευ Αυγ 29, 12:39:00 μ.μ.

Eπειδή τα έχεις ξαναγράψει όλα αυτά
άπειρες φορές εδώ για να διαβάλλεις τη Χ.Α., ξαναγράφω:

-Αν η Χ.Α. γινόταν κυβέρνηση, ΚΙΣ δε θα υπήρχε καν!

-Αν η Χ.Α. γινόταν κυβέρνηση, η Τράπεζα της Ελλάδος (με μεγαλομέτοχο το Ρότσιλντ)
θα είχε αντικατασταθεί με μια πραγματικά Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος!

-Αν η Χ.Α. γινόταν κυβέρνηση, η αστυνομική ταυτότητα θα άλλαζε...
Στην πολιτική γίνονται πράγματα που δεν λέγονται, πόσο μάλλον γράφονται...

Μην περιμένεις όλα όσα έχει προγραμματίσει η Χ.Α.
να τα βρεις στην ιστοσελίδα της...

Ελπίζω να κατάλαβες γιατί εδώ και χρόνια αναμασάς
ακριβώς τα ίδια κατά της Χ.Α.

Ανώνυμος είπε...

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει... Μας λες δηλαδή ότι στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής δεν υπάρχει το πραγματικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής! Γιατί, άκουσον άκουσον, το πραγματικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής δεν γράφεται, ούτε λέγεται!

Ρε σεις εκεί στη Μεσογείων, για χαϊβάνια τους έχετε τους ψηφοφόρους σας; Ως πότε θα τους πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες; Ούτε επαναστάτες είσαστε, ούτε καν απλοί διαδηλωτές δεν είσαστε...

Τζάμπα εισπράττετε τους παχυλούς βουλευτικούς μισθούς και κάθεστε και κρατάτε το φανάρι στους βιαστές της Ελλάδας...

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...