6/8/16

Αναξιόπιστο το δήθεν προβάδισμα της Χίτλερι

Ομολογεί υπερηφάνως: «Ημείς δημιουργήσαμε το ISIS».

Η “Δημοκρατία” των ηλιθίων στηρίζεται στον επηρεασμό της Κοινής Γνώμης. Δια τον λόγο αυτό η παγκόσμια (Σιωνιστική) Διακυβέρνηση, προσπαθεί να εκλέξει τη συμπεθέρα και όλα τα κανάλια και τα κοινωνικά δίκτυα βρίζουν τον Τράμπ και αφήνουν τη Χίτλερι στην ησυχία της.

Παρόλο το μπαράζ και το «μασάζ» και την «υπνοπαιδεία», μια απόλυτα αναξιόπιστη Εταιρία δημοσκόπων, που ρώτησε από τις 31 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου,για λογαριασμό του Πρακτορείου «ο καλός Αχασβήρος», 1.154 αμερικανούς που είναι πιθανοί ψηφοφόροι, τι θα ψηφίσουν, έμαθε ότι η Χίλαρι μπορεί να προηγείται του Τραμπ, λιγότερο από το 3% , που είναι το στατιστικό της λάθος.

Η «είδηση». δεν είναι επομένως ότι το 42% των 1.154 Αμερικανών, που δήλωσαν στην αναξιόπιστη Εταιρία ότι είναι πιθανό να πάνε να ψηφίσουν, τάχθηκαν υπέρ της Κλίντον, ενώ το 39% υπέρ του Τραμπ, αλλά ότι ο Τράμπ μπορεί στην πραγματικότητα να είναι μπροστά.

Άλλωστε κανένας δεν μας εξήγησε γιατί σταμάτησαν στους 1154 και δεν προχώρησαν στους 1200, για παράδειγμα. Πάντως, οι αναξιόπιστοι εκλογομάγειρες αφήνουν την πόρτα ανοιχτή στο 19% των «αναποφάσιστων», για να εξηγήσουν την μεγαλειώδη νικη του Τραμπ που μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και πιο πιθανή.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γράφεις, "Η “Δημοκρατία” των ηλιθίων στηρίζεται στον επηρεασμό της Κοινής Γνώμης"

γιατί βάζεις την Δημοκρατία σε εισαγωγικά;

δεν υπάρχει Δημοκρατία ηλιθίων και εξύπνων, η Δημοκρατία είναι η επικράτηση της άποψης της μεγαλύτερης ομάδας(ούτε καν της πλειοψηφίας στις μέρες μας)

ο επηρεασμός της Κοινής Γνώμης είναι το βασικό εργαλείο της Δημοκρατίας, εκτίθενται απόψεις και ο κόσμος επιλέγει ελέυθερα, όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα ανεξάρτητα των προθέσεων, αν κάποιος είχε καλή πρόθεση αλλά απέτυχε θα χαρακτιριστεί προδότης, αν κάποιος είχε κακή πρόθεση αλλά κατά λάθος ήρθαν αλλιώς τα πράγματα θα χαρακτηριστεί ήρωας.

το να μην σου αρέσει να λένε την άποψή τους οι πολίτες είτε είναι η Χίτλερι είτε κάποιος άλλος σημαίνει ότι δεν γουστάρεις δημοκρατία. το να βρίζεις τους πάντες επειδή πιστέψανε την Χίτλερι σημαίνει ότι δεν γουστάρεις δημοκρατία.


σου έχω ξαναπεί ότι θέλω να γράψεις ένα βιβλίο που να μιλάει αναλυτικά για την Δημοκρατία που θέλεις να εγκαθιδρύσεις και να εξηγεί τί εννοείς όταν φωνασκείς "Δημοκρατίαααααα".

φαίνεται να έχεις αλλεργία σε ότιδήποτε το δημοκρατικό.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
Εδώ στις ΗΠΑ γίνεται της μουρλής, δηλαδή της Χίλαρυ... Στις 2 Αυγούστου είχε έρθει ο Τραμπ να μιλήσει σε ένα σχολείο της κομητείας Loudoun της Βιρτζίνια, κοντά στο σπίτι μου και μια εκλεγμένη στο σχολικό συμβούλιο της κομητείας που είναι οπαδός της Χίλαρυ, εμπόδιζε τον κόσμο να μπει μέσα και την πήρανε με χειροπέδες:

http://www.loudountimes.com/news/article/loudoun_county_school_board_member_detained_in_handcuffs_at_trump_rally

Ο δε Τραμπ που έχει κάνει επενδύσεις στην περιοχή, είπε στην ομιλία του: "Δεν μπορώ να φανταστώ ότι οι άνθρωποι της κομητείας Loudoun θα ψηφίσουν την crooked Hillary Clinton":

https://m.youtube.com/watch?v=ARSzEKEsCwY

Όπως η πολιτεία του Οχάιο είναι πολύ σημαντική για τους Ρεπουμπλικάνους, έτσι και η Βιρτζίνια είναι πολύ σημαντική για τους Δημοκρατικούς. Αν η Χίλαρυ χάσει την Βιρτζίνια χάνει και την προεδρία... Για αυτό έχει βάλει τον κολλητό της τον κυβερνήτη της Βιρτζίνια και κάνει ένα σωρό ρουσφέτια, μέχρι και σε καταδικασμένους τους δίνει πίσω τα πολιτικά τους δικαιώματα!

Ανώνυμος είπε...

χιλαρυ ξεχιλαρυ ξεχιλωμενη πουταναρα της νεας μπουρδελοταξης μωρη καριολαρα κακος κομουνιστικος καρκινος να σε βρει και να πεθανεις στην σιβηρια