25/8/16

H Ολυμπιονίκης διαψεύδει τον Πάκη και τους κύκλους του

Άκρος εξευτελισμός των θεσμών
Θλιβεροί και αναξιοπρεπείς οι Ψεύτες

Με ανάρτησή της στο διαδίκτυο η «χρυσή» και «χάλκινη» Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή των Αγώνων του Ρίο διέψευσε τα όσα «διέρρευσαν» από την Προεδρία της Δημοκρατίας για τη μη προσέλευσή της στην εκδήλωση βράβευσής των Ολυμπιονικών στο Προεδρικό Μέγαρο. Στη δήλωση της η Ολυμπιονίκης αναφέρει:

«Ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η αλήθεια και να μπει τέλος στα ψέματα και τις υποθέσεις του καθένα περί πρόσκλησής μου στο προεδρικό μέγαρο σήμερα για την υποδοχή των Ολυμπιονικών από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Την αλήθεια την καταθέτω τώρα εγώ και φυσικά η οικογένειά μου. Οι προσπάθειες των υπαίτιων να παραποιήσουν αυτή την αλήθεια προκειμένου να δικαιολογήσουν το αδικαιολόγητο "λάθος" τους είναι θλιβερές και αναξιοπρεπείς.
Λοιπόν, ουδέποτε προσκλήθηκα, από κανέναν, να παρεβρεθώ και το ότι βρίσκομαι σε διακοπές στο εξωτερικό δεν είναι ο λόγος που δεν πήγα, όπως τόσοι και τόσοι αναφέρουν. Ε
ίναι μόνο μία πολύ καλή δικαιολογία για εκείνους που επέλεξαν να μη βρίσκομαι σήμερα εκεί -γιατί απλά δεν πιστεύω ότι με ξέχασαν- το επέλεξαν.
Πριν την επιστροφή μου από τη Βραζιλία στην Ελλάδα και κατόπιν συνεννόησης με το αρχηγείο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, μου ειπώθηκε ότι «η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη».
Στην περίπτωση όμως που θα πραγματοποιούνταν νωρίτερα, συμφωνήσαμε στο να με ενημερώσουν μία, δύο ημέρες πριν την ημερομηνία που αποφασίστηκε η συνάντηση, ώστε να αλλάξω τα εισιτήριά μου και να επιστρέψω για να είμαι εκεί μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές.
Με απογοήτευσε τρομερά το ότι κανένας -απολύτως κανένας- τελικά δεν με ενημέρωσε-πληροφόρησε-ρώτησε καν, όπως είχε συμφωνηθεί.
Και αυτό έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες ανάλογες συμπεριφορές εις βάρος μου μέχρι σήμερα.
Η Κορακάκη δεν υπάρχει, δεν πήγε στο Ρίο, οι επιτυχίες της είναι φαντάσματα, δεν υπάρχουν. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά...
Αυτό που θέλω να πω και να το θυμούνται όλοι, είναι ότι εγώ μάτωνα, ματώνω και θα ματώνω για πάντα να αγωνίζομαι για τη χώρα μας, την Ελλάδα, να σηκώνω ψηλά τη σημαία μας και να δίνω λίγη χαρά σε όλους τους Έλληνες και τον κόσμο που με στηρίζει, με πιστεύει και μου δίνει δύναμη με τις ευχές και την αγάπη του και τον ευχαριστώ από καρδιάς γι'αυτό!
Κανείς και τίποτα δεν πρόκειται ποτέ να με ρίξει. Κι αυτό γιατί ανήκω σε μια οικογένεια δεμένη, που μ' έχει εξοπλίσει με ατσάλινη θέληση, πείσμα και δύναμη -τόση, που πολλοί δεν την αντέχουν. Αφού δεν εγκατέλειψα μέχρι τώρα με τόσες δυσκολίες, εμπόδια και τρικλοποδιές, δεν θα εγκατάλειψω ποτέ.
Όπως επίσης ποτέ δεν θα φύγω από τη χώρα μου. Όσοι δεν το αντέχουν, ας φύγουν εκείνοι.

Άννα Κορακάκη

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είχε μιά παράγκα γιά εξάσκηση και πήρε 2 μετάλλια!!!
Τώρα που την γκρέμισαν που θα προπονείται;
Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει καθόλου αν κρίνουμε πως της φέρθηκαν από την προεδρία της δημιοκρατίας....
Παρεπιπτόντως διάβασα ότι σε πισίνες του Ηρακλείου έκανε την εμφάνιση το μπουρκίνι (από αθλήτριες του Κατάρ)!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 7.51μμ
Μακάρι να φορέσουν και οι Ελληνίδες μπουρκίνι, αν πρόκειται να τον παίζεις λιγότερο...

Ανώνυμος είπε...

Ἐγὼ γουστάρω τὰ βυζιὰ ἔξω, ἐκεῖ εἶναι τὸ πρόβλημα; Ξυπνᾶτε γιατὶ σὲ λίγο θὰ σᾶς πηδᾶνε οἱ πεινασμένοι ἐπήλυδες καὶ οἱ μελλοντικοὶ συμπατριῶτες σας.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΟ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ.....ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΖΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΩΣ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.....ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΑΥΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΧΩΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΑΥΡΕΣ....ΠΑΡΕΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ...ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ;;;Η ΣΑΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΑ ΣΤΟ ΑΝΩ ΧΕΙΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΤΣΟΥΝΑ (ΓΕΝΙΚΩΣ)ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕ, ΟΥΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕ...ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΣΕΡΝΕΙ ΩΣ ΚΑΡΑΒΙ....

Ανώνυμος είπε...

δεν φορατε ολοι μπουργκινι και να πατε στο διαολο μαλακες,δεν βλεπετε που κανενας πρωταθληταρας Ελληνας η Αλλοδαπος δεν ειπε κουβεντα για τις αποβολες των Ρωσσων αθλητων απο τις ολυμπιακες ταυρομαχιες,δεν βλεπετε οτι ο θεσμος ειναι ενα μπουρδελο χρηματστηριακο?
μα τοσο μαλακες ειστε ολοι τοσο μικρονοες?

να χεσω τα μεταλια και τους αθλητες που τα πηρανε,αφου και αυτοι γραναζια ειναι χωρις αρχιδια και ψυχη να πουν την αληθεια.
ουστ κοπριτες ολοι σας.

Ανώνυμος είπε...

σιγα τους ολυμιακους σκατοαγωνες και σιγα τα ολυμιονικακια που ειναι γραναζακια της ΔΟΕ και της νεας ταξης ποκεμον γουωκερ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ χαμηλό το επίπεδο νοημοσύνης και κατά συνέπεια, πολύ χαμηλό το επίπεδο σχολίων...
Κύριε Χατζάρα, ίσως πρέπει να γίνετε πιο αυστηρός στην επιλογή...

Ανώνυμος είπε...

ανωνυμε Παρ Αυγ 26, 10:54:00 μ.μ. το επιπεδο σχολιων βρισκεται πιο ψηλα απο εκει που εισαι εσυ,και αν παρεξηγηθηκες επειδη βριζουμε χεστηκαμε,ετσι θα πεφτει βρισιδι και μπινελικι μεχρι να ερθει ο αντιχριστος να τον πλακωσουμε και αυτον στα γαμωσταυριδια να γινει της πουτανας.
ειπαμε ειμαστε θεοτρελοι εδω στο Ελλαντα,μπορει κανεις να μας αντεξει??

Ανώνυμος είπε...

Ούγκ Ούγκ Ούγκ


Ανώνυμος είπε...

Πουφ! Πουφ!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε "θεότρελε" του πληκτρολογίου...θα σπάσεις κάνα νύχι...!

Ανώνυμος είπε...

Πουρ, πουρ!
Kλατσ, κλατσ!

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...