30/8/16

Φοβού τους Greek -American "Εθνοσωτήρες" και δώρα φέροντες

Ο Σόρος και ο Σώρρας, βγηκαν από μια κοινή μήτρα Ο παγκόσμια διακυβέρνηση της Ανοιχτής Κοινωνίας δεν επιστρατεύει μόνο τους «αριστερούς» του Σόρος , τον αλητήριο φραγκοφονιά Τζέλο Μπιάφρα, η τους φαλακρούς ΕΠΑΜ, αλλά, επιστρατεύει και τους γραφικούς του Αρτέμη που έχει αρκετούς πόρους να γυρίζει την Ελλάδα με την ΜΚΟ «Ελλήνων Συνέλευσις» και να υπόσχεται να πληρώσει και την Εφορία όλων Ελλήνων με βάση τα «Ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα », στα οποία ορκίζονται οι «πολεμιστές του φωτός».*

Η συμμαχία των απατεώνων με τους «Εθνικούς», αποκαλύπτει ποιες ΑΘΕΑΤΕΣ πολιτικές δυνάμεις ήσαν πίσω τους. Για αυτό και τελετουργία του Σώρρα στην αρχαία Ολυμπία. Ο Σόρος και ο Σώρρας,όπως και οι ΕΠΑΜ και οι ΑΝΤΙ-ΦΑ και οι Πάνκ αλητήριοι έχουν μια κοινή μήτρα. Ειναι όλοι εξάδελφοι.
Και οι «επαναστάτες» του…. δολαρίου είναι προβατόμορφα καθάρματα, και ψαρεύουν σε θολά νερά. Γι αυτό θα το κάνω απλό.
-Βγάλτε "κόκκινη κάρτα" σε κάθε «Greek –American» εθνοσωτήρα και τον Θείο Σαμ.
Δεν χρειαζόμαστε αμερικάνικη βοήθεια.
Ούτε καν την «Θεία» Cia.

* «Ορκίζομαι υπακοή στα ελλάνια αξιακά πρωτόκολλα και στον πολέμαρχο (προφανώς εννοεί τον Σώρρα) και στον ιερό σκοπό και σχέδιο που εκπροσωπεί. Αν παραβώ τον όρκο μου, όλος ο κυτταρικός ιστός του σώματός μου να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη».

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχει επισκεφθει και την ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ (μελος ειναι και ο Βελοπουλος και ο Κωλοτουμπας-ο νοων νοειτω).

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, τώρα τους Ελληνοαμερικανούς μασόνους της ΑΧΕΠΑ θα τους τρως στη μάπα κάθε μέρα, αφού τα ΕΛΤΑ θα τους κάνουν γραμματόσημα!

http://www.pronews.gr/portal/20160830/culture/eikastika/84079/stefanopoylos-gavras-kai-katsimatidis-ginontai-grammatosima-foto

Ανώνυμος είπε...

Περα απο το υποβαθρο του ατομου "αρτεμη", ειναι πραγματικα θλιβερα τα συμπερασματα που βγαινουν για την ελληνικη κοινωνια.
1. Οι Ελληνες ειναι απο τους πιο βλακες και μαζικα χειραγωγουμενους "πελατες" της μαστερ ρεης.
2. Ολες οι αρχες κ εξουσιες του κρατικου μορφωματος ειναι υπο ελεγχο, απο δικαστικη εξουσια μεχρι μηχανισμους πληροφοριων. Στο αμερικα τεραστια ζημια κανουν οι εσωτερικοι πληροφοριοδοτες των υπηρεσιων που λογω πατριωτισμου, ανθρωπισμου κλπ διαρρεουν με κινδυνο πουτσας τις κανιβαλικες συνταγες της ντπ. Εδω τιποτα.

Τις ελπιδες και δεησεις μας στον Παναγαθο, αλλιως η τουρκοκρατια θα ειναι παρανυχιδα μπροστα στην κοντσιτα που ηδη ξεκινησε.

Ανώνυμος είπε...

προφητες,καλογεροι,σωτηρες,σωτηριες,σεισμολογοι σεισμολαγνοι,θρησκολαγνοι,μαρμαρωμενοι βασηλιαδες,τσιμεντωμενοι αυτοκρατορες,κομμουνιστες που ειναι δεξιοι,δεξιοι που ειναι αριστεροι,πατριωτες αντιεξουσιαστες,χρυσαυγητες καραφλοι,αντιφασιστες μαλιαροι και βρωμικοι,η ΝΑΣΑ,ο Πουτιν,η θρησκεια και η πανθρησκεια δεν μας αφηνουν σε ησυχια.
Σκεφτομαι να προσχωρησω στην μαφια μηπως βρω ελευθερια...

Ανώνυμος είπε...

Κανει ομοιοκαταληξια!!
Μηπως να το'κανες ραψωδια;
Γαμω την ενεσεη μου και την απλυσια

Ανώνυμος είπε...

και γαμω τον ωραιο κοσμο που ζουμε,αμα πεθανω να θυμηθώ να ξαναρθω νωρις μη χασω τετοια ζωη!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  9/3/23 Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία Η 19η Μαρτίου είναι η 78η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολογίου. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτο...