2/8/16

Το ελληνοβουλγαρικό κωμειδύλλιο

Πήγε ο Τσιπρά, το αμερικανόπαιδο για βίζιτα στο άλλο ανιψάκι του Μπαρμπασάμ τον Μπορίσοφ και συμφώνησαν ότι είναι οι εγγυητές της σταθερότητάς της νοτιοανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ, τώρα που η Τουρκία μπάζει νερά.

Ο Οβριόπουλος επειδή ο θείος Σαμ απαγόρευσε τον αγωγό από το Μπουργκάς στην Αλεξανδρούπολη, έκανε ρελάνς και πρότεινε τη σιδηροδρομική σύνδεση του Αιγαίου με τη Μαύρη Θάλασσα για να πηγαίνουν και εκεί οι λαθραίοι επενδυτές.

Ο Μπόικο σημείωσε ότι παρά το γεγονός ότι εκείνος και ο Τσιπρά ανήκουν σε διαφορετικές πολιτικές οικογένειες, (ο ένας στο Ευρωπαϊκό λαϊκό Κόμμα και ο λαός στην Αριστερά) έχουν ομοφωνία σε όλους τους κρίσιμους τομείς. Ανίψια του θείου Σαμ και τα δύο. Και τσιράκια του Ρότσιλντ. Υπάλληλοι της Ανοιχτής Κοινωνίας.

Και για να μην μείνουν αμφιβολίες για το πόσο στηρίχζουν τον αντοικό Αττίλα Αθήνα και Σόφια η πρέσβης της Βουλγαρίας στην Τουρκία, μανδαμ Ναντέζντα Νέισκι, δήλωσε, οτι για τη Βουλγαρία και τον κόσμο, είναι σημαντικό να παραμείνει σταθερή η Τουρκία, αλλά τόνισε ότι , «η ΕΕ δεν μπορεί να παραμείνει αδιάφορη ή σιωπηλή όταν παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα των (πραξικοπηματιών) και όσοι συμμετείχαν στην απόπειρα πραξικοπήματος, δεν έχουν δίκαιη δίκη».
Ο Γκιουλέν είναι ένα πιόνι της Cia, που προσπαθεί να βοηθήσει τα ανθρώπινα δικαιώματα των ισλαμιστών-τζιχαντιστών πρακτόρων της , και για βοήθεια τους προσέτρεξε και ο Ρουβίκωνας που έβαψε με σπρέι Κάμβας την τουρκική πρεσβευτική κατοικία.

ΥΓ. Μπροστά στα μάτια σας αναπτύσσεται το σενάριο αλλά το made by Tavistock Institute σύστημα παραπληροφόρησης έχει έτοιμη την εξήγηση. «Θεωρίες συνομωσίας», άσε το «Λωλοστεφανή» κλπ.
Διότι οι υποψιασμένοι, οι πονηροί, οι «ξύπνιοι», «που ξέρουν από αυτά», «δεν πιάνονται κορόιδο», και δεν «μασάνε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 29η Μαρτίου είναι η 89η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το   Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτους.  1430.  Η ά...