20/8/16

Πως στήνεται μια υπόθεση που εξυπηρετεί και τον (αντιστασιακό) ΚΟΥΛΗ και τους ΣΟΡΟΣ-ΕΚΟΥΜΟΥ

Ο «Πολίτης Χίου» είναι της «Ανοιχτής Κοινωνίας». ΕΚΟΥΜΙΤΕΣ. Και επισήμως ζουν από την κρατική και ιδιωτική διαφήμιση. (Ανεπισήμως έχει ο ΣΟΡΟΣ και ο ΜΑΤΣ).
Αυτή τέλος πάντων ήταν η «πηγή» του κ. Γενικού, την οποία αξιοποίησε ο κρατικός λειτουργός για ν προβάλει τον νεοδημοκράτη δεσπότη και τις Αξίες των Ανοιχτών Συνόρων.
Η «δικαιοσύνη» όμως δεν έκανε το καθήκον της. Άσκησε αμέσως «δίωξη» και δεν διερεύνησε ως είχε καθήκον την αλήθεια του περιεχομένου του δημοσιεύματος, και εάν υπήρξε καλλιέργεια μίσους. Οπότε οι «ανώτεροι λειτουργοί» της Δικαιοσύνης οφείλουν να ελέγξουν πειθαρχικά τον ΕΚΟΥΜΟΥ εισαγγελέα, που συμπεριφέρθηκε ουχί ως ανεξάρτητος,αλλά ως εξάρτημα της Ανοιχτής Κοινωνίας και του συστήματος ΕΚΟΥΜΟΥ.
Και κάποιος τέλος πάντων, από τη Μητρόπολη, ακόμα και ένας «απλός χριστιανός», ως έχων «έννομο συμφέρον», θα πρέπει να υποβάλει μια μήνυση αλλά και μια αγωγή κατά του ΕΚΟΥΜΟΥ «Πολίτη Χίου»
αλλά και κατά του κρατικού λειτουργού, αφού από Κοινού και κατόπιν συνεννοήσεως με τους αλληλέγγυους και την οπικη οργάνωση των ΕΚΟΥΜΟΥ παραπλάνησαν τη δικαιοσύνη με το ΣΥΡΙΖΟΡΕΠΟΤΡΑΖ του ΣΥΡΙΖΟΡΕΠΟΡΤΕΡ της ΣΥΡΙΖΟΦΥΛΛΑΔΑΣ και σκόπρπισαν το ΜΙΣΟΣ στην τοπική ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: