8/8/16

Να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους

Άλλο ο Χριστιανός Ορθόδοξος και άλλο ο μασόνος. Άλλο η Θεία Πρόνοια και άλλο η αποκρυφιστική και παγανιστική λατρεία του Εωσφόρου. Και άλλο πράγμα είναι η Ελευθερία και άλλο ο θρησκευτικός και κοινωνικός φιλελευθερισμός των Ρότσιλντ -Ροκφέλλερ που προωθούν τα δόγματα, «ο Χριστιανός είναι Χριστιανός ανεξαρτήτως σε ποιά εκκλησία ανήκει», και «όλοι είμαστε παιδιά του Θεού».

Οι μασόνοι ρασοφόροι όπως ο Αρχοντώνης και ο Τζερώνυμο δεν είναι ούτε πνευματικοί καθοδηγητές του Έθνους ούτε πρωτοστάτες του Ελληνισμού, όπως δεν είναι καθαγιασμένοι ιεροί Ναοί τα τουρλού- τουρλού κτίσματα των «κτιστών»,όπως η λεγόμενη «μητρόπολη» της Στοάς. 

Οι ρασοφόροι μασόνοι δεν είναι άνθρωποι του Θεού. Είναι εντεταλμένοι υπάλληλοι της παγκοσμιοποίησης, είναι και δεν τους οφείλουμε ούτε σεβασμό ούτε αναγνώριση.

Ο Ελληνισμός θα επιβίωση παρά τη θέληση των Αχασβήρων και των υπαλλήλων τους .

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέγας Βασίλειος:
«Οι δε της Εκκλησίας αποστάντες ουκέτι έσχον την χάριν του Αγίου Πνεύματος εφ’ εαυτοίς· επέλιπε γαρ η μετάδοσις τω διακοπήναι την ακολουθίαν... οι δε απορραγέντες, λαϊκοί γενόμενοι, ούτε του βαπτίζειν, ούτε του χειροτονείν είχον την εξουσίαν, ουκέτι δυνάμενοι χάριν Πνεύματος Αγίου παρέχειν, ης αυτοί εκπεπτώκασιν».
Επιστολή Κανονική Α’, Προς Αμφιλόχιον Ικονίου, Κανών Α’

Άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης
«Μοιχεία γαρ εστιν ω πανσύνετοι και το της κοινωνίας μετέχειν των αιρετικών... Οι μεν τέλεον περί την πίστιν εναυάγησαν, οι δε ει και τοις λογισμοίς ου κατεποντίσθησαν όμως τη κοινωνία της αιρέσεως συνόλλυνται»(29)
Αγίου Θεοδώρου του Στουδίτου P.G. 99, 1176 & 1164

Και ακόμη:
«Φεύγη την αίρεσιν, ήγουν τούς αιρετικούς· του μήτε κοινωνείν αυτοίς μήτε αναφέρειν επί της Θείας Λειτουργίας· ότι μέγισται απειλαί κείνται παρά των αγίων εκφωνηθείσαι τοις συγκαταβαίνουσιν αυτή μέχρι και εστιάσεως... Εχθρούς γαρ Θεού ο Χρυσόστομος ου μόνον τούς αιρετικούς, αλλά και τούς τοις τοιούτοις κοινωνούντας μεγάλη και πολλή τη φωνή απεφήνατο».(30)
Αγίου Θεοδώρου του Στουδίτου P.G. 99, 1048

Και ο Άγιος Γερμανός ο Νέος:
«Επισκήπτομαι πάσι τοις εν Κυπρω λαϊκοίς όσοι της Καθολικής Εκκλησίας εστέ τέκνα γνήσια, φεύγειν όλω ποδί από των υποπεσόντων ιερέων τη λατινική υποταγή και μηδέ εις Εκκλησίαν τούτοις συνέρχεσθαι, μηδέ ευλογίαν εκ των χειρών αυτών λαμβάνειν την τυχούσαν... ει δε μη την αυτήν υφέξετε μετ’ αυτών κόλασιν».(31)
Αγίου Γερμανού του Νέου. Βλέπε Ιωσήφ Βρυενίου Τομ. Β’ σελ. 26


http://www.agioskosmas.gr/antiairetika.asp?isue=88

avdargor είπε...

εδω δε μπορει να επιβιωσει στο κεντρο του Ελαιωνα.....

Ανώνυμος είπε...

Το ΚΚΕ και οι αριστερούληδες εθνοκτόνοι,

την πρεμούρα που έχουν για να αποκτήσουν χώρο λατρείας

οι Μουσουλμάνοι ΕΠΟΙΚΟΙ,

την είχαν για τους Χριστιανούς ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ της Σοβιετικής Ένωσης ;

Ανώνυμος είπε...

Η Νέα Τάξη θέλει να καταργήσει τη Μία και Μοναδική Αλήθεια που πρεσβεύει η Ορθοδοξία.
Επειδή δεν μπορεί να τι καταφέρει άμεσα, το προσπαθεί μέσω σύγκλησης Δογμάτων και Εκκλησιών

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΤΣΟΔΡΑΚΟΥΛΑΣ !



https://www.youtube.com/watch?v=TRoOTxNM8Is

Ανώνυμος είπε...

Πρωτοπρ. Νικόλαος Μανώλης, Προπαγάνδα και Λογοκρισία στην ΕΡΤ [ΒΙΝΤΕΟ 2016].mp4
Ομιλία του εφημερίου του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Τριανδρίας Θεσσαλονίκης, π. Νικολάου Μανώλη.
Στην αγωνιστική αυτήν ομιλία, ο π. Νικόλαος, αναλύει και σχολιάζει την εκπομπή της ΕΡΤ1 ''Οικουμενικές Προκλήσεις'', της δημοσιογράφου κ. Μάχης Νικολάρα,

Προπαγάνδα-Λογοκρισία

https://www.youtube.com/watch?v=wW1oANuFZ70

Ανώνυμος είπε...

Προς Δευ Αυγ 08, 05:31:00 μ.μ.

Κι η ορθοδοξια νεα ταξη ηταν τον 4ο αιωνα που εγινε κρατος. Ατομα σαν τον Σορος που παριστανει τον φιλανθρωπο και τον οραματιστη καποια μερα θα θεωρουνται αγιοι απο τις μελλοντικες θρησκειες ελεγχου.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6, ΣΤΙΧΟΙ: 14 "Μὴ γίνεσθε ἑτεροζυγοῦντες ἀπίστοις· τίς γὰρ μετοχὴ δικαιοσύνῃ καὶ ἀνομίᾳ; τίς δὲ κοινωνία φωτὶ πρὸς σκότος; 15 τίς δὲ συμφώνησις Χριστῷ πρὸς Βελίαλ; ἢ τίς μερὶς πιστῷ μετὰ ἀπίστου; 16 τίς δὲ συγκατάθεσις ναῷ Θεοῦ μετὰ εἰδώλων; ὑμεῖς γὰρ ναὸς Θεοῦ ἐστε ζῶντος, καθὼς εἶπεν ὁ Θεὸς ὅτι ἐνοικήσω ἐν αὐτοῖς καὶ ἐμπεριπατήσω, καὶ ἔσομαι αὐτῶν Θεός, καὶ αὐτοὶ ἔσονταί μοι λαός. 17 διὸ ἐξέλθετε ἐκ μέσου αὐτῶν καὶ ἀφορίσθητε, λέγει Κύριος, καὶ ἀκαθάρτου μὴ ἅπτεσθε, κἀγὼ εἰσδέξομαι ὑμᾶς, 18 καὶ ἔσομαι ὑμῖν εἰς πατέρα καὶ ὑμεῖς ἔσεσθέ μοι εἰς υἱοὺς καὶ θυγατέρας, λέγει Κύριος παντοκράτωρ".

Οσόν αφορά στον όγδοο σχολιαστή να του πώ ένα "σάλτα και γμσου"

ikonsgr είπε...

Προς Δευ Αυγ 08, 08:28:00 μ.μ.

Κλασσική "politically correct" νεο-φιλελε αντίληψη...
Το τι είναι ηθικό και δίκαιο, καλό και κακό, ΔΕΝ είναι κάτι "σχετικό" το οποίο καθορίζεται από την κατεστημένη άποψη κάθε εποχής!
Γι'αυτά υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΡΙΤΉΡΙΟ και λέγεται ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!

Το αν λοιπόν στο μέλλον άτομα σαν τον σόρος, που υπηρετούν τον μισάνθρωπο άρχοντα του σκότους, μπορεί να λατρεύονται ως "αγιοι" από τους ανθρώπους, αυτό ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ σημαίνει ότι το σίχαμα ο σόρος έγινε "καλός άνθρωπος", αλλά απλά ότι ο άνθρωποι γίναν σατανόδουλοι και λάτρεις του κακού....

avdargor είπε...

εγω δε μπορω να καταλαβω πως τοσες χιλιαδες μουσουλμανοι λεει..κατοικουν εδω στην Ελλαδα.... που βρισκουν κ επιβιωνουν ολοι αυτοι..αναρωτηθηκατε ρε λοβοτομημενοι ποτε!!!!!?? εδω μεσα? τι δουλειες κανουν γαμωτο????!!! καταρχην οι ιδιοι οι Ελληνες τους ταιζουν στη κυριολεξια!! οι Αριστεροι!! κ οχι μονο. Δευτερον...πως γινεται να ακουω.,..οτι 500 χιλιαδεσ ελληνες λεει μεταναστευσαν...αλλα η χωρα π[αραμενει ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ μια καλυτερη ζωη....!!! .... η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ!! κ τιποτα αλλο!!!ουτε η Σιων..ουτε..ουτε...παραδινεται τη χωρα σε οικτρους προδοτες κ ειστε για χλεμπα ολοι σας μιλαμε!!! κ ενας καραγκιοζης πιο πανω...μου γραφει κατεβατα για τη δημοκρατια...απιστευτα πραγματα. Εγω δεν ανεχομαι τους προδοτες!! αυτους!!! ρε!!!! χιλιαδες μουσουλμανοι!!!! πως καταντησαμε ετσι.... σαπιλα. μονο οι αριστεροι κρατανε τους μεταναστεσ εδω μεσα!! με τη συκγαταθεση σας των υπολοιπων!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!! καθιστε ειΚε να τους κοιτατε ΜΑΛΑΚΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ikongr φυσικα και υπαρχει απολυτο απλα εσυ δεν το βρηκες ακομα. Ουτε εγω το βρηκα 100% παρα μονο σαν κομματια απο παζλ.

Εσυ θα νομιζεις ακομα οτι γιαχβε και Θεος ειναι το ιδιο προσωπο. Θα σε χαλαει μονο που τα μοναστηρια στο αγιο ορος μνημονευουν τον βοθρολυμαιο.

Γιατι αραγε υπαρχουν τοσο πολλες παλαιοημερολογιτικες εκκλησιες καθε μια με το δικο της πατριαρχη και μαλιστα περιφρονουν τα μυστηρια η μια της αλλης; Λες και ο Θεος προστατευει τον Αρχοντωνη και βαζει ολους τους αλλους να τσακωνονται! Αυτο που συμβαινει ειναι οτι πραγματι ο Αρχοντωνης εχει ανωθεν προστασια: απο τον σατανα η γιαχβε η αλλαχ.

ikonsgr είπε...

Φίλε, μάλλον δεν με κατάλαβες καλά...
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΒΡΑΙΟ-ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧ, ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ: Ο ΕΞ'ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ, ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!
Σήμερα πλέον, μόνον η ορθοδοξη εκκλησία, (παρά το "μπολιασμα" με τα γιαχβεδο-εβρεϊκα της παλαιάς διαθήκης που έγιναν τον 4ο αιώνα ώστε να μετατραπεί με το ζόρι, η ΑΛΗΘΕΙΑ του ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ στην συγκεκαλυμμένη σατανιστική αίρεση του ΙΟΥΔΑΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ) βρίσκεται ποιο κοντά στην αλήθεια, εξού και ο Θεός με ευλογεί ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (άκουσες για πολλούς εβραίους, μουσουλμάνους ή προτεστάντες αγίους;....), με τους μυριάδες αγίους που φτάνουν μέχρι τις μέρες μας!

Ανώνυμος είπε...

Η τραγικοτητα της Θεοεγκαταλειψης.

Αδελφε η μασονια προωθησε την αρνηση της παλαιας διαθηκης και την βλασφημια με την απορριψη του σωτηριακου περιεχομενου αυτης.
Μετα ηρθε η πατρωα του 12δαιμονιου.
Αν εισαι χριστιανος ορθοδοξος δεν μπορεις να επιλεγεις απο την διδασκαλια οτι σου καπνησει.
Ιδια αντιληψη ειχα μεχρι που διαβασα,ακουσα, κατηχηθηκα κλπ