13/8/18

Το κλιμάκιο οι φωτιές και ο Τζέφρι ο εμπρηστικός

Το «Κλιμάκιο» , παρακολουθεί τους πάντες όπως και την εποχή του νωθρού, τότε που αυτοκτόνησαν τον Κώστα Τσαλικίδη. 

Το «κλιμάκιο» κατέγραψε συνομιλίες,  από τις οποίες ενημέρωσαν τον Ανθύπατο Τζέφρι ότι τρεις «πασοκογενείς» από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και δύο από την ΚΟ των ΑΝΕΛ, ήταν έτοιμοι να ανεξαρτητοποιηθούν και να ρίξουν τον Τσιπρέσκου,  λόγω της Κόκκινης συμφωνίας της Μικρής Πρέσπας. 

Η καταγραφή των προθέσεων αυτών από το «Κλιμάκιο» έβαλε τις δίδυμες φωτιές στα Γεράνια και την Πεντέλη. 

Ο «Μπίντερμαν» και οι εμπρηστές όμως είναι εκτός κάδρου. 

Η καημένη η Τυφλή, δεν βλέπει τον Ανθύπατο Τζέφρι και φωνάζει για κατάθεση κάτι δευτεροκλασάτους και τριτοκλασάτους Συριζοτεμπέληδες! 

Και επειδή τους πήγε στραβά επικοινωνιακά ο Τζέφρι έβαλε τον σύντροφο του Χάρβαρντ να ανοίξει νέο αντιπερισπασμό με τη Μόσχα. 

ΥΓ.Γκέγκε;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ακούσεις αυτά που ακούω κάθε μέρα, ότι πάμε καλύτερα, και όπου νά'ναι περνάει η κρίση, και ανεβαίνει ο τουρισμός και τέτοια.......

Ανώνυμος είπε...

πολύ έξυπνο εκ μέρους του κλιμακίου να μπουν οι φωτιές με αποτέλεσμα να πέσει ο Τσιπράχ ο οποίος ΙΣΩΣ να έπεφτε αν του έφευγαν τρεις βουλευτές, τους οποίους εύκολα θα αντικαθιστούσε με βουλευτές από το Ποτάμι. Δλδ το 'κλιμάκιο' που θέλει πάση θυσία να τον κρατήσει λόγω Πρεσπών , τον τίναξε στον αέρα και τον κατέστρεψε τελείως.
Δυστυχώς όπως διαπιστώνεις και εσύ, ούτε αυτή η θεωρία αντέχει στην εξέταση της λογικής.

Ανώνυμος είπε...

Κάτσε να έρθουν τα πρώτα ραβασάκια από εφορία δεη ΟΤΕ δάνεια. Τότε θα νιώσουν την ανάκαμψη στο πάτο τους.... Τώρα είδαν ξεκωλα θάλασσα κλπ και γλυκαθηκαν.... Το χειμώνα θα τους περάσει..... ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΆΚΑΜΨΗ.... Ο ΟΥ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ο ου , πάντα ροζ έτσι... Πάει και ο κουμπάρος εν τω μεταξύ.... Άστα λαβιστα... ΑΒΕ ΡΟΘΤΣΑΙΛΝΤ οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν. Με κάθε ανάκαμψη μια κάσα δώρο για κάθε νεοέλληνα ζώο που μασάει κουτοχορτανιλ... προφορά του γραφείου κηδειών Άξελ Τζιπρα το διεθνές... Αχ ρε Σπυρο γκαριζεις από το 2007 γαμωτο.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...