24/8/18

Οι δολοφόνοι της Προοδευτικής Κοινοπραξίας στο Ξέφωτο

Αφού βγήκαν στο «ξέφωτο», εμφανίζονται ξανά χαμογελαστοί οι Έμποροι Ελπίδας , απέκτησαν Πατρίδα, και υπόσχονται, μέχρι και 13η σύνταξη, στους τυφλούς οδηγούς ταξί , που τους υποστηρίζουν.

 Μη σας κοροϊδεύουν. Οι «Κόκκινοι», δεν είναι τίμιοι και ηθικοί , δεν πιστεύουν στο καλό και το κακό και για αυτούς δεν υπάρχει αλήθεια ή ψεύδος . 
Είναι άτιμοι και ψεύτες. 

Για τον Αλέκσυ Τσιπρεσκου και, τα ΣΥΡΙΖΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ της Προοδευτικής Κοινοπραξίας , καλό και αληθινό είναι ότι τους συμφέρει. Το Συμφέρον τους, είναι η μόνη «αλήθεια», τους. 

Για τους 23 που έπνιξαν στην Μάνδρα έφταιγε η κλιματική αλλαγή. Ο Αρχηγός της σπείρας , «μετά την αυτοψία» και , «την μακρά σύσκεψη στο συντονιστικό κέντρο Πολιτικής Προστασίας στην Ελευσίνα», δήλωσε «σοκαρισμένος» και για να απαλλάξει όλη τη Συμμορία από κάθε πολιτική και ποινική ευθύνη είπε: «Προφανώς, πρόκειται για ένα σπάνιο και ακραίο, καιρικό φαινόμενο». Ούτε σπάνιο, ούτε ακραίο. Ήταν. Τόσο «ακραίο» που πλημμύρισε μόνο η Μάντρα.

 Για τους 96 που έκαψαν στο Μάτι για να σκεπάσουν την προδοτική συμφωνία της Μικρής Πρέσπας έφταιγαν ο αέρας και τα αυθαίρετα. Για τον Νικόλα στους Φιλοπάππου η κακιά ώρα. 

Μην τους βλέπετε χαμογελαστούς. Δεν είναι καλοί άνθρωποι . Είναι στυγνοί δολοφόνοι. 

Όταν υπόσχονται «διεύρυνση των αναδιανεμητικών πολιτικών» , και «Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης», υπόσχονται ότι έκαναν με τα παπούτσια των σφαγμένων στον Μελιγαλά και το παλτό της Παπαδάκη. Αναδιανεμητική πολιτική έκαναν και τότε υπέρ των δικών τους. Αναδιανεμητική πολιτική ήταν και η κάμερα του Μανώλη και το Κινητό του Νικόλα. 

Το Μέτωπο των όπου γης και πατρίς Παλιάνθρωπων, με αρχηγό τον Τσιπρέσκου έπνιξε τους 23 στην Μάνδρα, έκαψε 96 στο Μάτι, πούλησε τη Μακεδονία στους Γενιτσάρους Νατοκομουνιστές του παιδομαζώματος, και σκότωσε το παλικάρι στους Φιλοπάππου. 

Για τους δολοφόνους και τους συνεργούς τους υπάρχει μόνο ο δρόμος της φυλακής Όπου πρέπει να κλιστούν αφού καταδικαστούν για «Εθνική Αναξιότητα».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για τον μασονο ένοικο της Ηρώδου του Αττικού,ποιος δρομος υπαρχει αραγε;