17/8/18

Η θυσία του Αβραάμ και ο Ζυλ ντε Ρε


Ο Αβράμ , ο πατριάρχης του Γένους του Ισραήλ και των Αράβων, γεννήθηκε στην Ουρ, που βρισκόταν στη νότια Μεσοποταμία, κοντά στις εκβολές του Ευφράτη και του Τίγρη στον Περσικό κόλπο. Κεντρική θεότητα της πόλης ήταν ο θεός της Σελήνης, Σιν Νανάρ. 

Ο μύθος της θυσίας του Αβράμ, που μετονομάστηκε σε Αβραάμ και θεωρείται πατέρας πολλών λαών αλλά και σαν ιδρυτής της θρησκείας που περιέλαβε στους κόλπους της όλους σχεδόν τους λαούς της γης, δείχνει τη «μετάβαση» από τον παλιό θεό της Ούρ που διέταξε τον Αβραάμ να σφάξει το παιδί του και να του το προσφέρει θυσία και στον νέο Θεό που έστειλε άγγελο Κυρίου, συγκράτησε το χέρι του Αβραάμ και τον διέταξε να σφάξει και να θυσιάσει ένα κριάρι. 

Τέτοιες «θυσίες» ήσαν και οι 400 εκτελέσεις του Ζυλ ντε Ρε και οι εξαφανίσεις παιδιών που προκάλεσαν αντισημιτικά πογκρόμ σε όλη την Ευρώπη.
 Αυτό ακριβώς κάνουν οι φίλοι του Ποντέστα και της Χίτλερι.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Εβραιο-μασόνοι σατανιστές απαγάγουν τα παιδάκια και τα θυσιάζουν ως εξής: Με το τελετουργικό ξιφίδιο κόβουν την τραχηλική αρτηρία και εκχύουν σε ειδικό δοχείο όλο το αίμα, το οποίο κατόπιν πίνουν όλα τα μέλη της Στοάς για να πάρουν υποτίθεται δύναμη σατανική...

Ανώνυμος είπε...

Πάει παρακάτω η ιστορία στη συνθήκη ειρήνης μετά την ήττα των Σημιτοφοινίκων στη Σικελία από τους Έλληνες την ανατολικής πλευράς υπήρχε όρος που επέβαλαν οι Έλληνες να σταματήσουν οι Σημίτες να θυσιάζουν παιδιά.
Τα ίδια που κάνουν σήμερα οι Σατανιστές.
Όλως τυχαίως στη Δυτική πλευρά της Σικελίας που ήταν αποικίες των Σημιτοφοινίκων είναι και η έδρα της σικελικής μαφίας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπαρμπαΣπυρο δεν έχεις διαβάσει το ιερό κειμενο.
Επί σχεδόν εκατό χρόνια ο Αβραάμ δεν ήταν ατεκνος; Δεν αναρωτιόταν ποτέ επιτέλους θα εκπληρωνοταν η υπόσχεση του Θεού; Λες να πήρε υπόσχεση από τα ανουνακι και όχι από τον Πανάγαθο Τριαδικο Θεό;
Θέλει πολύ προσοχή όταν αναφέρεσαι σε ιερά προσωπα της Εκκλησιας. Δεν υπάρχει χάσμα μεταξύ Παλαιάς και Καινης. Κάτι τέτοια είναι μασονικες μαλαγανιες. Έχει απίστευτες πληροφορίες η π.Δ.
Διάβασε για την επανάσταση του κόρε στην ερημο και την Θραύση του λαού!
Μιλάμε για πόνο!!
Νομίζω με την συνεχή κατρακύλα γίνεται ολοένα επικαιροτερη.

Και είναι φρικτή η ιστορία με τον Gilles De rais. Δες στη Βικιπαίδεια ποιοι έκαναν αναψηλαφιση της δικής για να τον αθωώσουν. Τυχαίο; Αστεία πράγματα.

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΚΑΙ Ο ΣΑΟΥΛ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΣΗΜΑΚΗ ΚΑΤΣΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΖΑΡΔΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟ ΘΕΙΟ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ,ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ...Σαλουτε αφεντικο.

Ανώνυμος είπε...

Τον αθωώσανε,,

http://www.pronews.gr/istoria/695155_zil-nte-re-athoos-500-hronia-meta-o-sympolemistis-tis-zan-nt-ark-poy-eihe-ektelestei

είναι φοβερό τί προπαγάνδα έχει περάσει κατά της ιεράς εξέτασης ενώ είναι γνωστό η έξαρση που είχαν οι σατανισμοί τότε και οι αρπαγές και δολοσοφνίες παιδιών.