31/8/18

Σαν σήμερα οι μυστικές υπηρεσίες του Στέμματος «έφαγαν» την έγκυο μητέρα των βασιλοπαίδων

1997. Με διαταγή από «ψηλά» , το ΜΙ6 και το ΜΙ5, δολοφόνησαν στο Παρίσι την πριγκίπισσα Νταϊάνα, μαζί με τον σύντροφό της Ντόντι αλ Φαγιέτ. 
20 χρόνια μετά, ο 80χρονος πρώην πράκτορας του MI5 Τζον Χόπκινς, 
που πέθαινε από Καρκίνο, αποκάλυψε ότι αυτός οργάνωσε την δολοφονία, της πριγκίπισσας της Ουαλλίας. 

Ο ετοιμοθάνατος πρώην πράκτορας του ΜΙ5 , που εργάστηκε 38 χρόνια για τις μυστικές υπηρεσίες της Βασίλισσες είπε ότι μεταξύ των ετών 1973 και 1999 είχε διαπράξει 23 δολοφονίες για λογαριασμό των μυστικών υπηρεσιών, και ότι η εκτέλεση της Νταϊάνας, έγινε, με εντολή του βασιλικού συζύγου Φίλιππου,επειδή, «έθετε σε κίνδυνο το βρετανικό Στέμμα» και ότι το αφεντικό του, του  έδωσε εντολή «η εκτέλεση να φανεί σαν ατύχημα». 

Παρά την ομολογία του οργανωτή της εκτέλεσης, οι παγκόσμιοι ελεγκτές της αλήθειας συνεχίζουν να λένε στους ηλίθιους τηλεθεατές το παραμύθι του δυστυχήματος, διότι «η ομολογία του μελλοθάνατου, «ήταν αμφιβόλου εγκυρότητας», και ότι «πρόκειται για αβάσιμη θεωρία συνομωσίας».
 Και καθάρισαν. 

Όλα τα γεγονότα της 31ης Αυγούστου θα τα διαβάσετε εδώ 
https://ta-mavra-nea.blogspot.com/2018/08/31.html

2 σχόλια:

ikonsgr είπε...

Δεν ήθελαν τον ισλαμο-άρβα γαμπρό για να μην "χαλάσει" η "βασιλική ράτσα",και μόλις 20 χρόνια μετά, ΟΛΟΚΛΗΡΗ η αγγλία, (και ειδικά η πρωτεύουσα τους), έχει ΤΙΓΚΑΡΤΕΙ σε μουσουλμάνους, μαύρους, ινδό-γυφτους και γυφτό-άραβες, που πλέον είναι η πλειοψηφία...
Σε άλλα 10-20 χρόνια, η... "καθαρή" βασιλική ράτσα, θα "Βασιλευει" στο Ευρω-πακιστάν πρώην Ηνωμένο Βασίλειο ....

Κωμικοτραγικό, γελοίο ή Θεία δικαιοσύνη;.....

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΘΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ...Η ΣΗΡΑΓΓΑ ΤΟΥ ΠΟΝ ΝΤΕΛ ΑΛΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ,Η ΓΕΦΥΡΑ Η ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΑΤΗΣ.Η ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΣΤΟΝ 13ο ΣΤΥΛΟ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ.ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΥΤΗ ΠΑΛΙΑ ΤΕΛΟΥΣΑΝ ΘΥΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΡΤΕΜΗ Η ΝΤΙΑΝΑ..Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΔΟΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΘΕΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΝΤΑΙΑΝΑΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΗΣ ΝΤΑΙΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΗ ΣΠΕΝΣΕΡ...ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΕΝΣΕΡ;;..Σαλουτε αφεντικο.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...