28/8/18

Σήμερα στα Σκόπια είναι της Κοκκινοπαναγιάς της Συντρόφισσας

Οι πράκτορες της Ουτμπα (UDBA) είναι και παλαιοημερολογίτες για τοο ακλότ ου Κόμματος.

 Ο άθεος κομμουνιστής Ιβάνοφ με την ευκαιρία της εορτής της Κοίμησης της Θεοτόκου, με το Ιουλιανό, έστειλε χαιρετισμούς στον επικεφαλής της «Μακεδονικής Εκκλησίας Αρχιεπίσκοπο Αχρίδος και Μακεδονίας Στέφανο» και σε όλους τους Κομμουνιστές , «πιστούς».
 Ο άθεος σύντροφος Ζάεφ ως καλός Πρωθυπουργός πήγε πρωί- πρωί για τη θεία λειτουργία στο μοναστήρι του Αγίου Ιωακείμ στην Κρίβα Πάλανκα. 

Η συντρόφισσα Σεκερίνσκα οργάνωσε «δράση» στο Στρατό της Δημοκρατίας της Βόρειας με σύνθημα της εκστρατείας, «Μπορείτε να είστε ήρωας σώζοντας τη ζωή κάποιου». Μήνυμα για την Κοίμηση της Θεοτόκου απηύθυνε και ο Γενικός Γραμματέας του Κεντροαριστερού Κομμουνιστικού Κόμματος Αλεξάντερ Κιρατσόφσκι: «Εκ μέρους της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης της Μακεδονίας σας συγχαίρω για τη σημερινή αργία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου», ανέφερε. 
 Ο Γενίτσαρος του παιδομαζώματος σύντροφος Ντιμιτρόφ δεν γιορτάζει και βρίσκεται σε διήμερη επίσκεψη εργασίας στις Βρυξέλλες.

Οι «χριστιανοί» σαν τον Τσιπρέσκου 
και τον Κοτζιά το 1947 αποκεφάλισαν
 τον εφημέριο της ενορίας Κήπου-Κοζάνης Ηλία Γρίβα με την κατηγορία 
ότι έλεγε στο κήρυγμα στο ναό 
πως η Μακεδονία είναι Ελληνική.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαν σήμερα, οι συμμορίτες του ΚουΚου€ και συνοδοιπόροι του Πολλάκη, πραγματοποιούν άλλο ένα από εγκλήματα που χαρακτήρισαν την πορεία τους τον προηγούμενο αιώνα.
Ύστερα από μακρά βασανιστήρια εκτελούν την Ελένη Γκατζογιάννη, την "αμερικανα" και άλλους 13 για... παραδειγματισμό επειδή αρνήθηκε να παραδώσει τα παιδιά της στο «Παιδοσώσιμο» της αριστεράς, απ' τους ....μοναρχοφασίστες.



ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ...ΑΘΕΟΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΖΗΚΟΣ, ΟΠΩΣ Ο ΖΑΕΦ ΚΑΙ Ο ΙΒΑΝΟΦ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΕΣΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ.. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΦΟΡΑΝ ΤΟ ΚΙΠΑ ,ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΕΑΦΩΤΟΙ ΛΥΧΝΙΑ ΚΑΙ ΨΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΕΝΝΕΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ...ΟΠΩΣ Ο ΤΕΡΕΝΣ χιλ και ο μπαντ ΣΠΕΝΣΕΡ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ..Σαλουτε αφεντικο,ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗ ΕΒΡΑΙΟ.