15/8/18

Θλιβερή παράσταση θλιβερών κομπάρσων και τηλε –πανηγυρισμοί. Μέχρι που και οι Άθεοι, τηλερουφιάνοι, θυμήθηκαν την Παναγία, «που έκανε το θαύμα της»

Γύρισαν τα δυο «στελέχη», οι «ένστολοι», που φύλαγαν τα σύνορα αλλά παραδόθηκαν και χάρηκαν οι δικοί τους, αλλά και η άθλια κυβέρνηση, που έκανε ότι μπορούσε για να εισπράξει «κάτι». 

Μόνο που δεν απήγγειλαν, το «Ηχείστε οι Σάλπιγγες» του Σικελιανού. Πάνω στην χαρά τους ξέχασαν και τον θρίαμβο της ΑΕΚ και την πρόκριση της ΠΑΟΚάρας. 

Ο Γελοίος Χάνος , επιστράτευσε και άγημα, δια τους εκπορθήσαντες το «Κουραδόκαστρο». Τέλος πάντων δια τους δυο παραδοθέντες, μπράβο τους που γύρισαν. Δεν θα γκρεμίσουμε και τα Ντουβάρια ούτε θα σφάξουμε τον Μόσχο. 

Τα όσα γραφικά διαρρέονται από τους ρουφιάνους της Επικοινωνίας , περί της κυβερνητικής πολιτικής και περί παρεμβάσεως του ανθυπάτου Τζέφρυ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. 

Ο ανθύπατος που καθοδηγεί την πολιτική της Κοινοπραξίας, εισηγήθηκε «κλιμάκωση της ελληνοτουρκικής κρίσης» και ο πράκτωρ υπουργός κατόπιν της αμερικανικής προτροπής κατήγγειλε τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης που με αμερικανική πίεση είχε συμφωνήσει ο Αβάπτιστος Τζέφρυ .

 Η απελευθέρωση των δυο, ήταν απόφαση του Ερντογάν που δεν την περίμενε κανείς από τη πρεσβεία και την κυβερνητική Κοινοπραξία. 

Ο Ερντογάν απάντησε έτσι στους αμερικανούς, ότι η Τουρκία είναι «Κράτος Δικαίου», και όταν ολοκληρωθεί η προανάκριση και η «έρευνα», εάν δεν προκύψουν στοιχεία σε βάρος του επικεφαλής του «Κλιμακίου στην Άγκυρα», τότε θα μπορέσει και αυτός να φύγει. 

Άλλωστε, ο «Πάστορας» δεν είναι σε φυλακή αλλά σε περιορισμό στο σπίτι του.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπασμοδικές κινήσεις πρίν τόν θάνατο.

ΜΙΧΑΗΛ είπε...

Παραδόθηκαν ή προδόθηκαν;

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο! Έτσι ακριβώς!

Ανώνυμος είπε...

Mας λένε τα κανάλια ότι μεσολάβησε ο Τσίπρας για την απελευθέρωση των στρατιωτικών...το κρύο πρόσωπο του μνημονιακού Καμμένου να έβλεπε κανείς χθες αργά το βράδυ θα καταλάβαινε ότι λένε ψέματα στον κόσμο. Τους αιφνιδίασε ο Ερντογάν. Τους χάλασε τα σχέδια.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα εξηγείται η φούρια για το θέμα των μουφτήδων... Διπλωματία του κώλου...

Unknown είπε...

Μαζί σου!
Έτσι ακριβώς..

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Ο Έρντι έχει καλό δάσκαλο....

Ανώνυμος είπε...

Τους έκανε κομμάτια ο Ταγίπ σε μια εποχή που ήθελαν ελληνοτουρκική κρίση μας και ξεπουλησαν το όνομα της μακεδονίας μας.

Ανώνυμος είπε...

Ποιά Παναγία; Οι μουφτήδες κάνανε το θαύμα τους...

Ανώνυμος είπε...

karagioz berde sarai

Δημητρης Κ. είπε...

Το αποσπασμα μ αρεσε πολυ.Παιανες..σπονδες..τρακατρουκες..μπον μπον και κομφετι.Αντι το αποσπασμα να κανει κατι αλλο ..στους ηγετες...απεδωσε τιμες..σε τι ?? Ποια πραξη ηρωικη εγινε ?? Θα εκλαιγε απ το γελιο ο Ερτογαν αν εβλεπε..τους πανηγυρτζηδες...

Ανώνυμος είπε...

απο θεομπαιχτες πολιτικους ξενους και δικους μας μην περιμενετε θαυματα καπηλευονται το θρησκευτικο συναισθημα των λαων τους ενω αυτοι δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο,αφου ζουμε στην εποχη του οξαποδω που διαστρεφει την αληθεια οπως ο Αντινοος...

Ανώνυμος είπε...

http://www.polemosnet.com/index.php/2018/08/16/i-gnosi-gia-ton-polemo-poy-diexagetai/