16/8/18

We are Q,

Μέχρι και οι ρουφιάνοι στου Αλαφουζόλ μετέφρασαν από τα Κεντρικά 
το σχόλιο της Σία για τους Κιού 

Το «μεταφραστικό», ενημέρωσε με ένα μήνα καθυστέρηση σε ομιλία του προέδρου Τραμπ στην Τάμπα της Φλόριντα, «έκαναν έντονα αισθητή την παρουσία τους οι οπαδοί ενός νέου κινήματος, που έως τότε υφίστατο μόνο στις σκοτεινές συνωμοσιολογικές παρυφές του Διαδικτύου» «φορώντας μπλούζες με το κεφαλαίο γράμμα Κιού», κραδαίνοντας πλακάτ το σύνθημα «We are Q», και έγραψαν «οι στρατιώτες του QAnon έκαναν μαζική έφοδο από τα ψηφιακά τους λαγούμια στην εκτυφλωτική λάμψη του πραγματικού κόσμου».

 Στα σκοτεινά λαγούμια συναλλάσσονται οι ρουφιάνοι των «FAKE NEWS», με τους σκοτεινούς καθοδηγητές τους από τη Cia.
 O «QAnon» που τον παρακολουθούν 300 εκ αγγλόφωνοι σε όλο τον κόσμο, έβγαλε στην εκτυφλωτική λάμψη της αληθείας τα άπλυτα του σκοτεινού υποκόσμου, που προσπαθεί τώρα να τον διαψεύσει από τα «FAKE NEWS», που ούτε και οι ηλίθιοι δεν τα πιστεύουν πια

Οι ρουφιάνοι του Αλαφουζόλ , που παίρνουν γραμμή από το «Κλιμάκιο», έγραψαν ότι υπάρχουν «ενδιαφέρουσες αναλογίες» με την Ελλάδα στην περίπτωση του QAnon, με τις "παλαβές θεωρίες του Αρτέμη Ψώρρα".

Και η Σοφία , Αββακούμ, Αββεσαλώμ, καταλήγει: 

«...Θα υπάρχουν πάντα έμποροι της παράνοιας, ιδίως με τη μορφή που έχει τώρα το Διαδίκτυο. Το πόσο ευρέως θα διαδοθεί το μήνυμά τους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους πολιτικούς και τα κόμματα που βρίσκονται (κοντά) στην εξουσία και τη διάθεσή τους να αναπαράγουν πτυχές της τρέλας που κυκλοφορεί για μερικές ψήφους παραπάνω».

Αυτό είναι το μήνυμα του «Κλιμακίου» προς όλους ημάς !!! 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και σοβαρά να μην είχες πάρει όσα γράφει και δεν λέει ο QAnon με αυτούς που του κάνουν επίθεση τον παίρνεις στα σοβαρά.
Το ίδιο είχε γίνει πριν δεκαετίες όταν ήρθε κυνηγημένος στη Ελλάδα ο Ρασνίς-Οσο τότε είχε λυσσάξει εναντίον του η Πρεσβεία και όλα τα έμμισθα όργανα τους τύπου Σπύρου Καρατζαφέρη με αποτέλεσμα να τον απελάσουν !
Μόνο το υστερικό μέγεθος της αντίδρασης δείχνει και το μέγεθος του τρόμου που είχε καταλάβει τα αφεντικά των τότε Αλαφουζόλ της εποχής.
Και δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένας γραφικός για τους πολλούς Γκουρού.
Τον δηλητηρίασαν στο τέλος και ησύχασαν γιατί τότε η τεχνολογία να σου φυτεύουν καρκίνο δεν είχε αναπτυχθεί όπως στις ημέρες μας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι όρνια κυκλοφορανε στα σχόλια;
Θυμηθηκες τον νεοεπιχιτη οσο;
Πάρε να μαθαίνεις

https://www.impantokratoros.gr/guru-sri-razniz.el.aspx

Ανώνυμος είπε...

Αν ήταν νεοεποχίτης θα τον είχαν στα όπα όπα σίγουρα κάτι άλλο ήταν.
Όσο ήταν στη Ινδία δεν έδιναν σημασία όταν πήγε Αμερική ξεκίνησε το κυνήγι του.
Δεν αναφέρομαι και ούτε με ενδιαφέρει τί έλεγε αλλά στο πως το κυνήγησαν.
Εξάλλου πρώτη φορά η Ελλάδα απέλασε γκουρού.


http://www.mixanitouxronou.gr/o-manolis-rasoulis-itan-mathitis-tou-gkourou-raznis-pou-i-elliniki-ekklisia-charaktirise-sexomani-ke-to-elliniko-kratos-ton-apelase/

Ανώνυμος είπε...

Βαριέμαι να απαντήσω. Κάτσε διάβασε μόνος σου και ξεστραβώσου για το τι είναι βουδισμός γκουρουισμος και ποια η σχέση του με νέα εποχή.

Ανώνυμος είπε...

Τί σχέση έχει ο βουδισμός και ο γκουρισμός όταν το θέμα είναι γιατί κυνηγούσαν όπου σταθεί τον συγκεκριμένο.
Οι εμμονές που έχεις στο κεφάλι σου εμποδίζουν και την απλή ανάγνωση πρώτης δημοτικού.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...