24/8/18

Όταν οι λέξεις χάνουν το νόημά τους

Η Δωροθέα πήγε επίσκεψη στην Τυφλίδα , την οποία θέλουν να την βάλουν στο ΝΑΤΟ και είπε σε μια συνάντηση με τους φοιτητές του κρατικού πανεπιστημίου Τιφλίδας η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από πολλά Γεωργιανά κανάλια ότι η ΕΕ, και το ΝΑΤΟ δεν εχθροί της Ρωσίας. «Η Ρωσία είναι μια σημαντική χώρα και Γερμανία θέλει να έχει καλές σχέσεις με τη Ρωσία. Η Ευρώπη και η Ρωσία συνεργάζονται αποτελεσματικά , και θα ήθελα να επισημάνω ότι η ΕΕ και το ΝΑΤΟ δεν είναι εχθροί της Ρωσίας», είπε η Μέρκελ.

Οι φίλοι της Ρωσίας στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ δεν αποκλείουν ότι η αγορά ρωσικών συντομότατων αντιαεροπορικής άμυνας S-400 μπορεί να επισύρει κυρώσεις για οποιαδήποτε χώρα, σε όλο τον κόσμο. 
Η Εκπρόσωπος τύπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε ότι η Ουάσιγκτον είναι ενάντια στην πιθανή αγορά ρωσικών συστημάτων αεράμυνας από τους συμμάχους της σε όλο τον κόσμο.

Ο Ρώσος Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε ότι «η επιβολή κυρώσεων σε κάθε περίσταση είναι το μόνο μέσο της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής» , ότι η απάντηση της Μόσχας στις κυρώσεις της Ουάσιγκτον μπορεί να είναι συμμετρική ή ασύμμετρη, και τόνισε ότι η Ρωσία, υφιστάμενη τις αμερικανικές κυρώσεις, θα πρέπει να αρχίσει να απαλλάσσεται από το δολάριο ως μέσο πληρωμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...