28/8/18

Τα ψευδογεγονότα ή FAKENEWS στην Υπηρεσία της ψευδο-πολιτικής

Το Κόλπο των μυστικών υπηρεσιών με τον
 δήθεν Όλμο στην αγορά του Σαράγιεβο 
και τα τωρινά προεκλογικά κόλπα του ΜΙ6
Ακριβώς ένα χρόνο μετά δημοψήφισμα, στο οποίο οι Σέρβοι της Βοσνίας με 94% απέρριψαν το σχέδιο της Ομάδας Επαφής, οι «Κλόουν» της «Υπηρεσίας» έβαλαν στις 28 Αυγούστου 1995 μαζί με τους μουσουλμάνους μια βόμβα στην αγορά «Μερκάλε» του Σεράγεβο, που έσκασε 11.00 το πρωί και σκότωσε 43 μουσουλμάνους καταναλωτές ενώ τραυματίστηκαν άλλοι 75. 

Αυτή η επίθεση ήταν η αφορμή για ανθρωπιστικές αεροπορικές επιδρομές ΝΑΤΟ κατά των Σερβοβόσνιων που ξεκίνησαν δυο μέρες μετά και που οδήγησαν στις ειρηνευτικές συμφωνίες Ντέιτον . 

Στο Κόλπο της «Μερκάλε» οι Αμερικανοί και το ΜΙ6 μαζί με τους αρχιρουφιάνους της «επικοινωνίας», τις ξανθιές των καναλιών και τα «ρουφιανάκια» της πολιτικής κατηγόρησαν αμέσως τους Σέρβους , και δύο μέρες αργότερα αεροσκάφη του ΝΑΤΟ βομβάρδισαν θέσεις του Στρατού της Δημοκρατίας της Σερβίας.

 Το 2015, βγήκε επιτέλους η αλήθεια για τις δολοφονίες των καταναλωτών στην υπαίθρια αγορά «Μερκάλε» του Σεράγιεβο και αποκαλύφθηκε η απάτη των μουσουλμάνων και των αμερικανικών υπηρεσιών και των συνένοχων δημοσιογράφων.Δεν έπεσε Όλμος. Ήταν βόμβα.

 Οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι σκότωσαν τον κόσμο για επικοινωνιακούς λόγους. Στη δίκη του Ράτκο Μλάντιτς, στη Χάγη, οι εμπειρογνώμονες κατέθεσαν , ότι οι θάνατοι στην αγορά «Μερκάλε» του Σαράγιεβο δεν προκλήθηκαν από όλμο , αλλά από εκρηκτικά που βρισκόντουσαν στο σταθερό έδαφος.

 Οι εμπειρογνώμονες είπαν στο δικαστήριο της Χάγης ότι το βλήμα σύμφωνα με την τροχιά και τη γωνία πρόσπτωσης που αναφέρονται στις εκθέσεις της αστυνομίας του Σεράγεβο και της UNPROFOR δεν θα μπορούσε να πέσει στην αγορά Μερκάλε χωρίς να προσκρούσει στην οροφή. Επίσης είπε ότι ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών δεν είναι ανάλογος της εκρηκτικής του ¨όλμου των 120 χιλιοστών. 

Οι εμπειρογνώμονες αποκάλεσε την έρευνα για τη σφαγή στην «Markale» «αντιεπαγγελματική και πολλαπλά εσφαλμένη», και είπαν ότι ήταν «πρακτικά αδύνατο» για τον σταθεροποιητή, (την ουρά του πυραύλου) , να παραμείνει θαμμένος στην άσφαλτο, μετά από την έκρηξη, όπως ισχυρίστηκαν οι ερευνητές, και τόνισαν ότι η ουρά του όλμου που βρίσκεται στο δικαστήριο , δεν έχει «γρατσουνιές» που θα έδειχναν ότι είχε χτυπήσει το έδαφος. 
«Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι στην Μερκάλε έγινε μια στατική έκρηξη, η οποία δεν ενεργοποιήθηκε από μακριά και ότι η τρύπα σκάφτηκε , ο σταθεροποιητής τοποθετήθηκε στο εσωτερικό, και στη συνέχεια καλύφθηκε με χώμα», ανέφερε η έκθεση των εμπειρογνομώνων. Αυτή είναι η αλήθεια.

 Οι «καλοί άνθρωποι» που έβαλαν τη Βόμβα στο Σεράγεβο, έριξαν και τα χημικά στη Συρία. Όπως προέβλεπε το σενάριο, οι ευαίσθητοι όλου του κόσμου αμέσως καταδίκασαν τότε τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία, την οποία όμως έκαναν οι άνθρωποι των ΗΠΑ στην Συρία, και τα οποία προμηθεύτηκαν μέσω Τουρκίας. 
Η «Μερκάλε» του Σεράγιεβο και η νατοϊκή ωρολογιακή βόμβα που έπαιζε το ρόλο της «σερβικής βόμβας» επέστρεψαν.
Πριν δυο μέρες στην Μπάνια Λούκα ο παπαγάλος Βλαντίμιρ Κοβάτσεβιτς,
 που ασχολείται εργολαβικά με την υπόθεση του ιουδαίου-Κροάτη πρεζάκια Νταβίντ Ντραγκίσεβιτς που υποτίθεται κατά το ΜΙ6 ότι τον σκότωσαν οι εθνικιστές εμφανίστηκε μόνος του στο νοσοκομείο της Μπάνια Λούκα και δήλωσε ότι τον έδειραν δυο άγνωστοι.

 Αμέσως οι επαγγελματίες «φίλοι» του έκαναν αυθόρμητη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ο Μλάντεν Ιβάνιτς, ζήτησε η αστυνομία της Σερβικής Δημοκρατίας να βρει γρήγορα αυτούς που χτύπησαν τον Κοβάτσεβιτς προκειμένου να αποφευχθεί η πολιτική εκμετάλλευση του γεγονότος και να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη στις αρχές.
 Η Μωρίν Κόρμακ, η αρχηγός της παρέας στο σεράγεβο,δήλωσε ότι «οι πρόσφατες φυσικές επιθέσεις εναντίον δημοσιογράφων είναι απαράδεκτες», ότι η αμερικανική πρεσβεία , «θα υπερασπιστεί σθεναρά το δικαίωμα», των Fakenews ακτιβιστών για την παραγωγή fakenews, «χωρίς το φόβο αντιποίνων». Αλλά τα καλύτερο ήταν το δόγμα : «όταν σωπαίνουν οι δημοσιογράφοι (ρουφιάνοι) η κοινωνία πάσχει». Η αντιπροσωπεία της ΕΕ στο Σαράγιεβο καταδίκασε την επίθεση στον παπαγάλο Κοβάσεβιτς και «όλες τις απειλές και παραβιάσεις των ελευθεριών στα μέσα μαζικής ενημέρωσης», και ζήτησε από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου «να διασφαλίσουν ότι οι δημοσιογράφοι θα μπορούν να εργάζονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον». 

Αυτό είναι το προεκλογικό κλού των μυαλοώληδων του ΜΙ6. ότι οι εκλογές δεν είναι τίμιες γιατί ο παπαγάλος Κοβάσεβιτς φοβάται ότι θα τον δείρουν.

 Επίσης η αποστολή του ΟΑΣΕ καταδίκασε την επίθεση στον Κοβάσεβιτς και ζήτησε ασφαλείς συνθήκες εργασίας για τους δημοσιογράφους. Η OHR καταδίκασε την επίθεση στον Κοβάσεβιτς και κάλεσε τα θεσμικά όργανα της Σερβικής Δημοκρατίας της Σέρπσκα «να διεξάγουν αμερόληπτη, γρήγορη και διεξοδική έρευνα», επειδή οι Αρχές στην Μπάνια Λούκα δεν είναι αμερόληπτες όπως εκείνες στο Σεράγεβο. 

ΥΓ. Καλά ρε παιδιά! Το ΜΙ6 και η «Υπηρεσία» γιατί δεν καταδίκασαν τον «ξυλοδαρμό» του υπαλλήλου τους;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όλμος στην αγορά του Σαράγιεβο + τρομοκρατια στην ΝΥ στις 9Σεπ 2001 = FAKE NEWS

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...