12/8/18

Τσιπρέσκου δώστα όλα !


Η Κοινοπραξία των υπαλλήλων της αμερικανικής πρεσβείας και των  Ρότσιλντ, ετοιμάζονται για «έναν μακράς διάρκειας διάλογο με τις αγορές που δεν θα είναι ούτε εύκολος ούτε άνετος», όπως λένε ο ρατσιστές τραπεζίτες.

 Εν όψει της εξόδου το ελληνικό δεκαετές πήγε στο 4,10%,  το  πενταετές στο 3,143% και η απόδοση του 25ετούς ανέβηκε στο 5,04% . Η Γερμανία για τα 5ετή έχει αρνητικό επιτόκιο, 0,25%.Για τα 10ετή το επιτόκιο είναι 0,31%.Δηλαδή η διαφορά Γερμανία -Ελλάδας είναι 2,8%. Για το 30ετές πληρώνει 0,97% και ο Τσιπρέσκου 5,04%.

o Κοσσυφοπέδιο, η Βουλγαρία και η Ρουμανία δανείζονται με καλύτερους όρους από τον Τσιπρέσκου.


Όπως βλέπετε στην χούντα των δανειστών δεν υπάρχει ισότητα μπροστά στον ρατσιστή Τραπεζίτη. Και τα επιτόκια είναι εντελώς ρατσιστικά.


Αλλά οι «ακτιβιστές» που βρίσκονται στο μισθολόγιο της Διεθμούς τραπεζίκης Χούντας δεν ζητούν αν απελαθούν τα ρατσιστικά επιτόκια και δεν θεωρούν ρατσιστές τους τραπεζίτες.


Τα πολιτικά  αποβράσματα,  συνεχώς  επικαλούνται  την  «δημοκρατία»  ενώ  υπηρετούν μια  «νέου  τύπου» κατάμαυρη τραπεζική-ιουδαϊκή  δικτατορία.


Δημοκρατία σημαίνει ισότητα μπροστά στον Τραπεζίτη και ιδια επιτόκια για όλους ανεξάρτητα από τη φυλή, το χρώμα , το θρήσκευμα τη γλώσα που μιλάνε  και τις πολιτικές του απόψεις.


 Σπυρίδων Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

102 χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 18 Απριλίου 1922 συνήλθε και πάλι η Εθνοσυνέλευση και συζήτησε το «Εθνικό Θέμα»

Ένα εντελώς λάθος σχόλιο "εγκύρων" "Αθηναϊκών  Κύκλων" από το "ΕΜΠΡΟΣ" που "εξέφραζε" τον  μεταρρυθμ...