25/8/18

Η προεκλογική κρίση της Ιντλίμπ

Οι αμερικανοί ψηφίζουν στις 6 Νοεμβρίου. Θα εκλέξουν τους 435 βουλευτές, τους 35 από τους 100 Γερουσιαστές και 39 κυβερνήτες. 
Το μεγάλο στοίχημα όμως είναι ο Τραμπ. 
Στις εκλογές αυτές, κρίνονται ο Συνασπισμός του Βαθέως Κράτους, οι εισαγγελείς, η ρωσική παρέμβαση, το ΕφΜπιΆι και η Σία, και το Τράστ των Μεσων Ενημέρωσης. Επομένως, όλα υπακούουν στις κάλπες. Και οι νεες κυρώσεις κατά της Ρωσίας και ο αγώνας για τον πάστορα –πράκτορα που κατάει ο Ταγίπ. 
Οι πράκτορες της Cia στη Συρία, που φοράνε «λευκό κράνος», προετοιμάζουν νέα προεκλογική επίθεση με χημικά και ήδη κατηγορούν τις δυνάμεις του Άσσαντ. Το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία προετοιμάζουν νέα χτυπήματα στη Συρία.
 Ο Τζων Μπόλτον πριν πάει στο Κίεβο συναντήθηκε στη Γενεύη με το γραμματέα του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Νικολάι Πάτρουσεφ στον οποίο είπε ότι η Αμερική είναι έτοιμη να απαντήσει με «ισχυρή στρατιωτική δράση ενάντια στη Συρία, εάν η κυβέρνηση της Συρίας χρησιμοποιήσει χημικά όπλα». 
Ο Ειδικός Απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών κάλεσε το Ιράν, τη Ρωσία και την Τουρκία στις συνομιλίες που θα γίνουν στη Γενεύη τον επόμενο μήνα για το σχηματισμό Συνταγματικής Επιτροπής της Συρίας. Παράλληλα ο Συριακός Στρατός ,ετοιμάζει , με ρωσική αεροπορική υποστήριξη την απελευθέρωση της Ιντλίμπ, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι Ισλαμιστές της Cia, και σε αυτό θα είναι αποφασιστικό ο ρόλος του Ταγίπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: