27/8/18

Οι Αληθινοί Πατριώτες και οι αναγνώστες της Ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής

Εδώ και 201 χρόνια οι Έλληνες Εθνικιστές που γέννησαν το Εθνικοαπελευθερωτικό Πατριωτικό Κίνημα, μας δίδαξαν πώς να διαχωρίζουμε την Ήρα από το Στάρι. 

Ο Αληθινός πατριώτης δεν ανέχεται ούτε καν να ακούσει για την ύπαρξη Φιλάργυρων και μισεί τους Ιδιωφελείς. Αυτό είναι Πατριωτικό Αξίωμα. 

Στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, όπως όλοι ξέρουμε υπάρχουν οι θαυμαστές του φιλάργυρου και ιδιωφελούς Μακρυγιάννη, και οι θαυμαστές του φιλάργυρου και ιδιωφελούς συνεργού των δολοφόνων του Καποδίστρια Τάσου του χαφιέ των Άγγλων. 

Επομένως η απλή λογική του Αριστοτέλους μας οδηγεί στον απλό απλούστατο επαγωγικό συλλογισμό ότι οι εν λόγω δεν είναι Αληθινοί Πατριώτες. 

Το τι είναι ας μας το πουν οι ίδιοι. Έχουν το ανθρώπινο δικαίωμα από την ΕΣΔΑ να αυτοπροσδιοριστούν, όπως και το Τζέισον. Και ας μην κρύβονται πίσω από άλλους. 

Ορισμένοι αναγνώστριες της Ιστοσελίδας της Χρυσής Αυγής δεν έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότατα του πράγματος και νομίζουν, επειδή είναι επιεικώς αστοιχείωτοι. ότι πρόκειται για μια ιστορική διαφορά. 

Πρόκειται όμως για την απόλυτη ουσία της Εθνικής Αυτογνωσίας, και την αποκάλυψη της ξενοκρατίας, της χαφιεδοκρατίας και της μασονοκρατίας

Έξω οι Ρουφιάνοι της Στοάς
 από τον Εθνικό Χώρο.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η στοα παει πακετο με τους μισελληνες δωδεκ αθεους ,
την "ελληνολατρεια" του τραγοποδαρου κλπ....δυστυχως
φοροντας την προβεια δηλητητιριαζουν τους νεους....

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Τόσο δύσκολο είναι Χατζάρα να φτιαχτεί ένα αληθινά εθνικιστικό πατριωτικό κόμμα; Γιατί δεν παίρνεις κάποια πρωτοβουλία;

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...