20/8/18

Μέτωπο Παλιάνθρωπων στο Ξέφωτο

«Το τέλος των μνημονίων αποτελεί και μια νέα αφετηρία για μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία, για μια προοδευτική συστράτευση, για να κλείσουμε το δρόμο στην ακροδεξιά και τη συντηρητική παλινόρθωση, για τις αναγκαίες μεγάλες αλλαγές σε Ελλάδα και Ευρώπη» τόνισε ο διεφθαρμένος Αντιπρόεδρος γνωστός και ως πατήρ της πρεζούς. 

Ο Ψηφιακός υπουργός, ως μάγος με τα δώρα υποσχέθηκε στους πελάτες του , «διεύρυνση των αναδιανεμητικών πολιτικών» , «Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης», «καθολική πρόσβαση στην υγεία», συλλογικές διαπραγματεύσεις, «αύξηση των μισθών» και «κοινωνικό μέρισμα». 

Υπόσχονται στους διεφθαρμένους και τους τεμπέληδες του προοδευτικού κύκλου, περισσότερες απολαβές από το έλλειμμα και περισσότερη «αναδιανομή». Ο Αντιπρόεδρος υποσχέθηκε περισσότερα μνημόνια για το καλό της Cia του Σόρος και των «μεταρρυθμίσεων». 

Οι «αναγκαίες μεγάλες αλλαγές σε Ελλάδα και Ευρώπη» είναι η ατζέντα ης χούντας των τραπεζιτών. 

Οι έμποροι αφορολόγητης Ελπίδας, ξέρουν καλά ότι οι παλιάνθρωποι κολλάνε μεταξύ τους σαν σάπιες σταφίδες. Αυτό σημαίνει προοδευτική συστράτευση. Όλες οι σάπιες σταφίδες μαζί. Μέτωπο Παλιάνθρωπων στο Ξέφωτο.

 Οι αριστεροί δολοφόνοι, στρίβουνε τιμόνι, και περιμένουν τα διαφθαρμένα κουρέλια, πρεζάκηδες, πουτάνες, πουστάρες, χασικλήδες, συνδικαλιστές, χαραμοφάηδες, τεμπέληδες, οικολόγους, σωματέμπορους, ΑντίΦΑ, Ρουβίκωνες, στο ξέφωτο, (στα Καμμένα), για προοδευτική Κοινοπραξία, Κλεπτών και Λωποδυτών. 

5 σχόλια:

ΑΓΓΕΛΟΣ είπε...

Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΕΔΩΣΕ 1.000.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ.ΕΙΔΕΣ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΤ!!!ΦΥΛΑΤΕΤΟΝ ΚΑΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΙΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΡΙΖΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ...Σαλουτε αφεντικο.

Ανώνυμος είπε...

κ. Χατζαρα, σε μια παραγραφο ταπες ΟΛΑ!



Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα πεις σ' αυτούς που πιστεύουν με θερμή πως η μη ψήφος αποτελεί δήλωση και στάση ζωής. ΕΛΕΟΣ!

Ο ΧΩΡΙΚΟΣ

avdargor είπε...

παει κ το αντιμνημονιο τελικως..σιγα σιγα.. απορω τι μενει για τους πατριωτες χατζαρα τελικα.....
ακομα βλεπω την ιδια λαιλαπα να επελαυνει....μετναστες ριχνουν ελληνες-μεταναστες απο τον φιλοπαππου..LIVE YOUR MYTH IN ATHENS...90 τηγανισμενοι απο μια φωτια...μακεδονιγια η νεα χωρα.. κ μονο το τσιπρα βλεπω να μη κινειται ρε φιλος...
μονο διαβαζεις κατι πραληρηματικου τυπου αρθριδια σε κατι λουμπεν(?) μπλογκς τυπου Διηνεκη κτλπ.. ενας τυπος που στο Ευρω της Αυστριας στο ποδοσφαιρο επαιρνε τηλεφωνο το Γεωργιου το φαφουτη (κ γω δεν εχω δοντια..) κ ελεγε οτι υπαρχει αλλη μια συνωμοσια για να παρει το Γιουρο η Τουρκια τοτε....επειδη εκανε μια καλη πορεια..... εγκυρη πηγη ο τυπος σα να λεμε....καινε λεει την αττικη..για να περασουν απο παντου νεους δρομους ισραηλινους...κ ειδικα...θελουν κ νεκρους συναμμα..ειδικα δλδ,οχι αστεια...... οκευ... δεν ειμαι γκευ!!! οκευυυ? χχαχαχαχ χεσε μεσα ρε φιλος η φαση. χαχχχαχχαχ

Ανώνυμος είπε...

Οι κομμουνιστές δεν εγκαταλείπουν την εξουσια θα πανε έως Σεπτέμβριο του 2019 , οι δεξιουληδες που ετοιμάζονται νομιζουν οτι θα τους αφήσουν να κυβερνησουν, απο την πρωτη μερα θα αρχίσουν να προκαλούν