30/8/18

Οι «Παροχές άρχισαν από την τσέπη τους. Πόσο πάει το μαλλί του Λειτουργικού Ανασχηματισμού;

Ήθελε ένα ολιγομελές και ευέλικτο σχήμα όπως απαιτούσε το Ταμείο, αλλά, αφού βγήκε στο ξέφωτο και ανέκτησε το δικαίωμα να διορίζει, έφτιαξε ένα ακριβό και κάπως πολυμελές σχήμα, με 55 συναρμόδιους, 55 υπουργικά γραφεία, 55 υπουργικές κουστωδίες, κινητά, καφέδες, έξοδα παραστάσεως, ιδιαιτέρες μετακλητούς κλπ. Και όλοι οι μετακλητοί κατευθείαν στην Βουλή . (Μέτα τις εκλογές). Για αόριστο χρόνο. 

Οι τηλε-ρουφιάνοι ούτε ρώτησαν ούτε μας είπαν πόσο πάει το μαλλί του Ανασχηματισμού. Πόσα δηλαδή προέβλεπε ο προϋπολογισμός για έξοδα της προηγούμενης κυβέρνησης και πόσα θα γίνουν τώρα;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και ο ΕΝΦΙΑ διπλασιαστηκε σε πολλούς συμπατριώτες μας! Αντι να καταργηθεί όπως ειχαν..."υποσχεθει"!!! Και ο λαουτζικος ξανα το χερι στην τσεπη για να πληρωνει την προστατευομενη κουστωδια του μασόνου της Ηρώδου Αττικού!!!!

Η τελετουργική εκτέλεση του Ιωάννη Καποδίστρια στις 27 Σεπτεμβρίου / 9 Οκτωβρίου 1831 έγινε με εντολή της Στοάς του Λονδίνου και του Ρότσιλντ.

  Η τελετουργική εκτέλεση     του   Ιωάννη Καποδίστρια στις 27 Σεπτεμβρίου / 9 Οκτωβρίου 1831 έγινε   με εντολή της Στοάς του Λονδίνου και τ...