26/8/18

Μόνο ο Ιόνιος Λαός της Μητέρας Στοάς του Λονδίνου και της Αγγλοκρατίας ψηφίζει Τσιπρέσκου και Κοινοπραξία Παλιανθρώπων

Όπως λέω στο Ευαγγέλιο του «Αληθινού Πατριώτη» ο Κόντε Διονύσιος Ρώμας, που φρόντισε να αποσταλεί στην Βιέννη το υπόμνημα του «Ιόνιου Λαού», υπέρ της Αγγλικής κατοχής, εκλέχθηκε τον Ιούνιο του 1815 και Σεβάσμιος της «Γαληνοτάτης Μεγάλης Ανατολής της Ελλάδος», και «χάριν προστασίας», «κρίθηκε σκόπιμο», να τεθεί «υπό την αιγίδα της αγγλικής βασιλικής οικογενείας». Δηλαδή, υπό τον δούκα του Σάσεξ.
 Οι εξελίξεις αυτές προκάλεσαν την σφοδρή αντίδραση των «Εθνικιστών» της Φιλογένειας, και ο Διονύσιος Ρώμας , υποχρεώθηκε να φύγει από την Κέρκυρα και πήγε στη Ζάκυνθο , όπου ίδρυσε ως κόρη της Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας τη Στοά, «Αναγεννηθείς Φοίνιξ» που λειτούργησε στις 23 Μαΐου 1815.
 Οι προδότες «Ιόνιοι» όπως ο Ρώμας και ο Ιάκωβος Χαλικιόπουλος δέχτηκαν το «Σύνταγμα» των Άγγλων που συγκροτούσε «ουχί κυρίαρχον πολιτείαν, αλλά «κράτος προτεκτοράτον της Μεγάλης Βρετανίας και στρατιωτικώς κατεχόμενον υπ’ αυτής» και υποδεχτηκαν στην Κέρκυρα τον Τόμας Μέτλαντ, και του εστησαν σε αιώνια ντροπή των ελλήνων το «περιστύλιο» που αναφερει: «ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΑΙΣΙΟΥ ΗΜΕΡΑΣ ΕΠΑΝΟΔΟΥ ΕΚ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑΣ ΘΩΜΑ ΜΑΙΤΛΑΝΔΟΥ ΩΣ ΕΥΘΥΝΤΗΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΝΗΣΩΝ ΙΟΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΑΝΕΣΤΗΣΑΝ». 

Η παράδοση της εθνοπροδοσίας των «Ιόνιων» συνεχίζεται.

 Τα Ιόνια νησιά είναι το μόνο εκλογικό «Κάστρο» του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σε πρόσφατη δηµοσκόπηση που διενεργήθηκε με τον γνωστό τρόπο από την «Kappa Research» στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στην πρόθεση ψήφου 
ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται µε ποσοστό 20,3%. Μόνο εκεί. 

Σε όλη την άλλη Ελλάδα η Κοινοπραξία των παλιανθρώπων εμφανίζει γενική δηµοσκοπική κατάρρευση. Μετά την προδοτική συμφωνία της Μικρής Πρέσπας με τους ΝΑΤΟσυντρόφους του παιδομαζώματος του ΚΚΕ και του Τίτο, και τους δίδυμους εμπρησμούς σε Μάτι και Γεράνια, για να σκεπάσουν επικοινωνιακά τον θόρυβο για την προδοσία της Μακεδονίας ,τα ποσοστά τους στην Ανατολική Αττική είναι κάτω από το 9%. Στο Νομό Κιλκίς στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεπερνά το 8%, όπως και στην Ημαθία. 

Στις δημοσκοπήσεις που είναι σε εξέλιξη μετά τα μηνύματα του Μπαγαπόντη από την Ιθάκη και το Νεώριο , ο ΣΥΡΙΖΑ σε πανελλήνια κλίμακα εμφανίζεται λίγο πάνω από το 12%, αλλά οι δημοσκοπήσεις έχουν ως γνωστόν περιθώριο λάθους 3-5%. Δηλαδή μπορεί και 11.5%. 

Ο άλλος συναλήτης , ο Χάνος Γουώκερ, θα ζητήσει πολιτικό άσυλο στην αμερικανική πρεσβεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: