27/8/18

Ο Ανθύπατος Τζέφρυ προσπαθεί να συγκροτήσει τον δικό του κυβερνητικό (μακεντόνσκυ) Συνασπισμό

Ο Τζών Εμίλ Πιουριφόι έκανε το πραξικόπημα Παπάγου και συγκρότησε τον Ελληνικό Συναγερμό. 
Ο Χένρι Λάμπουις, που τον  διόρισε η κυβέρνηση του Τζων Κένεντι το 1962, έδιωξε τον Καραμανλή και έφερε την Ένωση Κέντρου. 
Ο Τάλμποτ , ανέτρεψε τον Παπανδρέου, λόγω Κυπριακού, και έφερε τους Αποστάτες και την Επταετία. 
Ο Τάσκα ,ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο και έφερε τον Καραμανλή. 
Ο Σωτήρχος συγκρότησε τον Συνασπισμό Μητσοτάκη -Κυρκοφλωράκηδων.
 Ακολούθησαν οι δυο  Ιουδαίοι.
 Ο Δανιήλ μας έβαλε στα μνημόνια και έκανε την κρίση ευκαιρία, ενώ ο Δαβίδ  έφερε το ΕΑΜ στην κυβέρνηση, με δεκανίκι τον πράκτορα Χάνο. 

Ο νυν, Ανθύπατος, ο απερχόμενος ,Τζέφρυ Πάιατ, ο Ουκρανικός, που έκανε τον εμφύλιο στην Ουκρανία και έφερε την Χούντα Ποροσένκο, προσπαθεί να συγκροτήσει τον δικό του Αριστερό Συναγερμό, στην θέση της Κοινοπραξίας του Αλαίκσυ με τον Χάνο. 

Ο Τζέφρυ, υπόσχεται μεγαλεία και γραφεία σε δεξιούς που έχει διώξει ο Κούλης από την παράταξη. Από τους πράσινους Λωποδύτες έχει ήδη ψαρέψει με την βοήθεια της AJC τον Σαραγκούση. 

Το πρόβλημα με τους συνομιλητές του Τζέφρυ, είναι ότι ο Ανθύπατος ανήκει στο κλαμπ Ομπάμια-Κλίντον-Νούλαντ, που μετά τις 6 Νοεμβρίου έχει κλεισμένη θέση στο Γκουαντάναμο . 
Συντόμως θα λέμε για τον Ανθύπατο Τζέφρυ , «Ωχετο απιών», όπως φεύγουν και οι άλλοι από τα Δυτικά Βαλκάνια. 

Με δυο χρόνια καθυστέρηση στην Βασιλίσσης Σοφίας θα αρχίσει η εποχή Τραμπ. Ας το έχουν υπόψη τους οι «Αποστάτες» του Τζέφρυ.

3 σχόλια:

soulis είπε...

Λες να γινει αυτο;
Μακαρι κι ας μην ειναι ο Τραμπ αυτο που νομιζα οταν καθομουν ολο το βραφυ για να φω τα αποτελεσματα των εκλογων και τα μουτρα των καθαρματων στα διαγορα cnn.
Εν τω μεταξυ παρακολουθωντας ολο αυτο το παγκοσμιο σιωνιστικο δικτυο fake news απο ΗΠΑ αλλα και Αγγλια μερια εχω καταλαβει και κατι που πολυς κοσμος εδω στην Ελλαδα που δεν ξερει τι γινεται με τα λεγομενα Συνταγματικα Δικαστηρια δεν δινει σημασια.
Φοβουνται παρα πολυ την πιθανοτητα να διορισει και αλλον παραδοσιακο πιστο του αυθεντικου Συνταγματος δικαστη ο Τραμπ στο Supreme Court τον Κavanaugh.
θελουν με καθε τροπο να τραιναρουν τον διορισμο του η και να τον εμποδισουν .
Γι αυτο εχουν λυσσαξει.
Ανησυχουν επιπλεον και γιατι η εβραια κωλογρια η Ρουθ η αρχηγος του μπλοκ των λιμπεραλ μπορει να δηλωσε περιπου οτι μονο με το φερετρο θα την παρουν απο κει μεσα αλλα ακριβως επειδη ειναι πια 85!!!!! χρονων ξερουν οτι μπορι να τα τιναξει απο στιγμη σε στιγμη (αν και μαλλον ισχυει το κακο σκυλι ψοφο δεν εχει.
Τελος παντων αν τα τιναξει κι αυτη ανοιγει κι αλλη θεση και τοτε θα χασουν οριστικα την πλειοψηφια.
Φοβουνται λοιπον οτι ολα αυτα τα εγκληματα που επεβαλλαν μεσω του Δικαστηριου για τους γαμους ομοφυλων τις εκτρωσεις την λαθρομεταβαστευση και ολοι γενικα οι σχεδιασμοι τους θα πανε πολυ πισω.

Ανώνυμος είπε...

Οι του Τραμπάκουλα έχουν ψάξει και έχουν φιλτράρει τα βιογραφικά όλων των ανώτατων απoστράτων
Και τους αρέσουν ειδικά όσοι είχαν το θάρρος να τα βάλουν με την Ντόρα...
Όπως Αμερική που έλεγε και η μαύρη και εκεί ο Τραμπάκουλας έπαιξε μπάλα με το διάταγμα επαναφοράς αποστράτων και ειδικά πεζοναυτών.
Το καθεστώς θα πέσει όχι από αυτούς που είναι μέσα στο μαντρί αλλά από τους απέξω που έχουν το ίδιο know how.

Ανώνυμος είπε...

@ Δευ Αυγ 27, 10:51:00 μ.μ.

Πολλα φοβουνται φιλε μου, με τον Ντοναλντ.
Αλλα το κυριωτερο που φοβουνται ειναι μην τα παρει κρανιο ο "δε" Ντοναλντ και διαταξει ενδελεχη και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ερευνα απο Πολιτικους Μηχανικους, Αρχιτεκτονες, Καθηγητες Πανεπιστημιων κλπ, για το .....ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΗΝ 9η ΣΕΠ 2001.

Και μετα να δεις, το οπου φυγει-φυγει.
Δεν θα τους χωραει ΟΥΤΕ το γισραελ.
Χωρια που θα παρακαλανε τον Χιτλερ να σηκωθει απ' τον ταφο του για να τους γλυτωσει.
Κι αμα γινει η αρχη απ' τις ΗΠΑ;
Στην Ευρωπη να δεις τι τρικουβερτο γλεντι εχει να πεσει.


ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ κι εχουν φαγωθει να τον ριξουν, γιατι και καλα ο δισεκατομυριουχος Τραμπ πηδηξε μια πουτανα και την πλερωσε με λεφτα.....της προ-εκλογικης του εκστρατειας.



Χρυσουλα Σουλφιωπιτακη
Κωκωνι-Κορινθιας

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...