31/8/18

Όταν το ψευδογεγονότα (FAKE NEWS) δημιουργούν Ιστορία

1939. Αργά το βράδυ, της 31ης Αυγούστου ,το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε ότι ,« γύρω στις 8 μ.μ., Πολωνοί επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά και κατέλαβαν το γερμανικό ραδιοσταθμό του Γκλάιβιτς. Στη συνέχεια, μετέδωσαν μια προκήρυξη στην πολωνική και τη γερμανική γλώσσα. Η αστυνομία, που ειδοποιήθηκε από ακροατές του σταθμού, κατόρθωσε μέσα σε λίγα λεπτά να τους εξουδετερώσει. Από τα πυρά έχασαν τη ζωή τους κάποιοι από τους εισβολείς». Ήταν μια στημένη από τον Χίμλερ επίθεση. Άνδρες των SS με Πολωνικές στολές έκαναν την επίθεση και σκότωσαν και ένα δυστυχισμένο γερμανό τελωνειακό. Την επομένη στις 5 το πρωί ξεκίνησε ο Πόλεμος.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1) Αυτό το έκαναν οι κομμουνιστές, δηλαδή να ντύνονται με γερμανικές στολές και να σκοτώνουν κόσμο και όλη η ρητορία για το ολοκαύτωμα και τις "ωμότητες" του Χίτλερ έχουν προκύψει από τις σταλινικές "μαρτυρίες".

2) Κανένας πόλεμος δεν ξεκίνησε λόγω Πολωνίας, πρόκειται για κλιμάκωση που φτάνει μέχρι τον πραγματικό πόλεμο που ήταν η σύγκρουση μεταξύ Γερμανίας και Σοβιετίας και ο πόλεμος τέλειωσε το 1991. Ο Τσώρτσιλλ τον ήθελε πραγματικά τον πόλεμο με την Γερμανία όπως του υπεδείκνυε το FOCUS group των τραπεζιτών.

3) Και να έγινε έτσι οι Πολωνοί είχαν ξεκινήσει με τις σφαγές των Γερμανών και τις εγγυήσεις των ΑγγλοΓάλλων ότι αν αντιδράσει η Γερμανία θα της κηρύξουν τον πόλεμο.

Ανώνυμος είπε...

Γερμανός (ειστε σιγουροι οτι ειναι γερμανος);;;;;;;;;;;; αρχιτραπεζίτης: Θα πρέπει να ληφθούν νέα αιματηρά μέτρα!

Στην Ελλάδα βρέθηκε ο γερμανός αρχιτραπεζίτης, Γενς Βάιντμαν, προκειμένου να τιμηθεί από τους υποτακτικούς του που φόρτωσαν την Ελλάδα μνημόνια για να σώσει από την κατάρρευση την Deutsche Bank.
Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα, όπως σχεδόν όλες οι εκδηλώσεις της ξενοκρατίας, στο ξενοδοχείο «Grande Bretagne» συμμετείχε πλήθος πολιτικών, μεταξύ των οποίων ο Δραγασάκης από τον Σύριζα, ο Χατζηδάκης από τη ΝΔ, η Γεννηματά από το ΠαΣοΚ και άλλοι......οπως ο αδελφος της μητερας του.



ΤΓ
Αυτος ο Γιενς Βαϊντμαν ομως, καποια αλλη δολοφονικη φατσα μου θυμιζει




Τα Παιδιά απ τα ψηλά βουνά είπε...

Συμφωνω με τον πρωτο γράφοντα σ αυτα που λεει πληρως καθως και περι της ομαδας focous του ...πατερα της....Νικης του β.Π.Π.,του γνωστου μεθυσου κ μπατιρο γκλαμουρατου τυπου, τον οποιο χρηματοδοτουσε απ το 38 ενας"εκλεκτος" παρα του Θεου στο γενος.......ο προεδρος της BP κλπ μεγαλο επενδυτες του city του Λονδινου για να χτυπαει κ να κατευθύνει την Αγγλικη κοινη γνωμη κατα της κακιας ναζιστικης Γερμανίας. Ο David Irving τους εχει ξεβρακωσει τελειως απο χρονια.

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...