2/6/20

Το ΠΡΩΤΟΨΕΜΑ φωνάζει ότι «Πατώνει ο Ντόναλντ Τραμπ στις δημοσκοπήσεις».

6 σχόλια:

Μαικ είπε...


Έτσι είναι,το είδα και εγώ σήμερα (02.06.20).

Που το γνωρίζουν,άραγε?

Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Ο ''Αμερικανος'' μου ειπε οτι εκει γινεται οτι εγινε εδω το 2008 συν δολοφονιες. Αλλα επι 100 και σε ολες τις πολεις, οχι σε μια. Καμια κουφαλα εδω δεν καλυπτει τα γεγονοτα στην πραγματικη τους διασταση. Απειρα τα περιστατικα αθωων πολιτων θυματων της καταστροφικης μανιας της αντιφα Αμερικης και του ''αριστερου'' Αμερικανικου παρακρατους. Ο Τραμπ αργει πολυ να το ξηλωσει το παρακρατος αν δεν κινηθει τωρα που εχει την ευκαιρια τοτε τι ρολο παιζει ;

Απορια: Στην Αμερικη προεδρος ειναι ο Τραμπ και στην Ελλαδα η Χιλαρυ Σορος & ΣΙΑ ;

Ανώνυμος είπε...

Καλά Πρώτο Ψέμμα είναι αυτό τι θές να γράψει;
Ότι ο Μπαϊντεν πάσχει από αλσχαϊμερ;
Σχετικά με τον αράπη που πέθανε στα χέρια του αστυνομικού λέω τα εξής:
Χέϋ μπρό ισότητα θές;
Τράβα πρώτα σε κάποιο σχολείο να μάθεις να γράφεις και να διαβάζεις και μετά βλέπουμε. Σταμάτα να αγοράζεις πατατάκια τσίπς και ναρκωτικά με τα λεφτά του γουέλ-φέαρ κοπρίτη που κωλοκάθεσαι όλη μέρα και τα βράδια σπάς σπίτια για να κλέψεις την συνταξιούχα μαύρη γριούλα της γειτονιάς σου;
Όμως, το άκρον άωτον την ηδονής για μας τους μαζόχες είναι, να μένεις για χρόνια στην Νέα Υόρκη και ν' ακούς τις αντιφα-πόρνες των ελληνόφωνων μπουρδελοκάναναλων να κατηγορούν τον Τράμπ για ρατσισμό και παράλληλα να τακιμιάζουν με τους νέγρους που δολοφονούν αστυνομικούς και σπάνε και κλέβουν και βάζουν φωτιές παντού.
Είναι σχέτη απόλαυση σου λέω.
Δεν βλέπουν το χάλι τους που σε λίγο καιρό θα μπουν στα σπίτια τους τα μουσλίμια και θα καβαλάνε αυτές και τα παιδιά τους πριν τους πάρουν το κεφάλι.
Και στα καπάκια να ακούς τους κάφρους Φιδιπίδη και Ιγνατίο να σου ζαλίζουν τον έρωτα για το μεροκάματο με τις κομμουνιστομαλακίες τους.
Σχέτη απόλαυση σου λέω.

Ανώνυμος είπε...

@ Τραμπακουλα Ευρωπαιο

"αμερικανος" θρηνει τον αδικο χαμο του νεγρου στην Μινεσοτα, απ' τον "γουαϊτ σουπρεμασιστ" μπατσο και μαζι με το ....ΑΤΜ του παιρνει το λεωφορειο να παει στην δουλεια του θρηνωντας....

https://www.youtube.com/watch?v=tqz6O6JTyBs


Ανώνυμος είπε...

Οι αστυνομια της Μινεαπολις εχουν εκπαιδευτει απο ισραηλινους αστυνομικους οι οποιοι χρησιμοποιουν το γονατο στο λαιμο του "υποπτου" καθε φορα που βασανιζουν Παλαιστινιους.

https://israelpalestinenews.org/minn-cops-trained-by-israeli-police-who-often-use-knee-on-neck-restraint/

Ανώνυμος είπε...

Την ημέρα που ανακοίνωσε ο Τραμπ στο twitter ότι οι Σκατίφα θα χαρακτηριστούν τρομοκρατική ομάδα, έπεσε σύρμα στο Πρώτο Ψέμα και ανήρτησε άρθρο «αντικειμενικής» ενημέρωσης -δηλ.ηθικού ξεπλύματος- περί των Σκατίφα.