2/6/20

Ο ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ έκανε εισαγωγή ιού από το ΚΑΤΑΡ

Όπως προέβλεπα ο ΜΠΡΑΒΟΚΟΥΛΙ έκανε εισαγωγή ιού .
Βρέθηκαν 12 θετικά δείγματα κατόπιν της διενέργειας του προβλεπόμενου δειγματοληπτικού ελέγχου στους 91 επιβαίνοντες στην πτήση της Qatar Airlines, από την Ντόχα προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. 
Εννέα από τους "θετικούς" είναι υπήκοοι Πακιστάν, προερχόμενοι από την πόλη Γκουχράτ, με άδεια διαμονής στην Ελλάδα, δύο Έλληνες υπήκοοι προερχόμενοι από την Αυστραλία και ένα άτομο ιαπωνικής υπηκοότητας, μέλος ελληνοϊαπωνικής οικογένειας. 
Σύμφωνα με το ισχύον "πρωτόκολλο" όλοι οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία καραντίνας, όπου και θα παραμείνουν οι μεν θετικοί για 14 ημέρες και οι υπόλοιποι, των οποίων το τεστ ήταν αρνητικό, για 7 ημέρες. Στους αρνητικούς θα επαναληφθεί το τεστ μετά την παρέλευση του 7ημέρου. Επίσης, μετά τα παραπάνω επιδημιολογικά δεδομένα οι πτήσεις από και προς το Κατάρ αναστέλλονται έως και τις 15 Ιουνίου 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...