9/4/09

56η μέρα της Απεργίας Πείνας του Θοδωρή Τενέζου. Πόσο θα αντέξει ακόμα; Ο Μπόμπι Σάντς κράτησε 66 ημέρες. Ο Θοδωρής;

Στην 56η μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Θοδωρής Τενέζος μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.10 μέρες πριν την Ανάσταση.

Xθες, 8/4/2009, η Επιτροπή Ανταγωνισμού κοινοποίησε, στον τόπο της απεργίας πείνας, την υπ. Αριθμ. 442/V/2009 απόφασή της. Η απόφαση αυτή:

Ελήφθη από μια παράνομα συγκροτημένη ολομέλεια, καθώς τά μέλη της είναι αντίδικοι ,αφού έχουν μηνυθεί στα ποινικά δικαστήρια από τον Θεόδωρο Τενέζο για σωρεία παρανομιών κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Έτσι είχαν κάθε κίνητρο να πάρουν αθωωτική για τα μέλη του καρτέλ απόφαση, προκειμένου νά αθωωθούν οι ίδιοι!

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού επέμεινε παράνομα να εκδώσει απόφαση επί μέρους της καταγγελίας. Είναι γνωστό ,ότι η καταγγελία τού Θ.Τενέζου αφορά τη λειτουργία καρτέλ χάλυβα στην Ελλάδα, παράγωγο της οποίας ,αποτέλεσε η καταστροφή της εταιρείας του. Με αυτόν τον τρόπο η Επιτροπή αθωώνει τα μέλη του καρτέλ.

Η μειοψηφούσα άποψη - λεπτομερής ανάλυση ( Σελ. 34 της απόφασης ) αποδεικνύει την προκλητική προσπάθεια αθώωσης των μελών του καρτέλ που κατέστρεψε την καταγγέλλουσα επιχείρηση και δικαιώνει απόλυτα τις θέσεις του απεργού πείνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: