20/4/09

Το δίκτυο της soft power του Γκιλμπόα ανέλαβε δράση και παρακολουθεί τα ελληνικά blog

Το «ελληνικό δίκτυο», του επικοινωνιολόγου του σιωνισμού και του ισραηλινού στρατού, καθηγητή Γκιλμπόα, μετά τον «αγώνα» υπεράσπισης της σφαγής της Γάζας, ανέλαβε τώρα και την επίθεση κατά των ελληνικών μπλόγκ που αποκαλύπτουν την σιωνιστική και ισραηλινή προπαγάνδα. Στόχος η φίμωση.Η επιβολή λογοκρισίας από τους «γκούγκληδες».
Δελτίο των 11.

Το σχόλιο της Μαρίας Σεφέρου ...

Αυτός ο ζηλωτής προστάτης των Σιωνιστών δεν είναι αυτόκλητος, είναι προφανές ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και βλέπει "αντισημίτες" πίσω από κάθε πράσινο φύλο. Έχει μάλλον προσβληθεί από το γνωστό σύνδρομο του "αντι-αντισημιτισμού" - λίαν επικίνδυνη εγκεφαλοπάθεια...
Αν όχι, τότε βρήκε ένα θέμα που πουλάει για να ελκύσει προσοχή στον εαυτό του και επισκεψιμότητα στο blog του. Ίσως να νιώθει και απέραντη μοναξιά.

Στο profile του, που σήμερα το πρωί το κατέβασε και δυστυχώς δεν το είχα αντιγράψει, δεν έλεγε ποιος είναι, τι έχει σπουδάσει, κλπ., αλλά ήταν ένας ύμνος για τους Έλληνες Εβραίους, τα παθήματά τους και την προσφορά τους στον τόπο μας, που άλλωστε εγώ προσωπικά δεν τα αμφισβήτησα ποτέ.

Ήταν το πιο ιδιόρρυθμο και άσχετο "βιογραφικό" που είχα ποτέ διαβάσει, δείγμα πλήρους σύγχυσης και υποτίμησης της νοημοσύνης μας. Βέβαια το κατάλαβε μετά από τις απαντήσεις μας και το κατέβασε.


το σχόλιο του http://apneagr.blogspot.com:80/2009/04/blog-post_9550.html

Έλληνες μπλόκερ στο στόχαστρο αυτόκλητου προστάτη του Σιωνισμού!
Αυτόκλητος υπερασπιστής των Σιωνιστών αναλαμβάνει δράση παρακολούθησης των ελληνικών μπλοκ.

Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο.

Δηλώνει Έλληνας(;) που ζει στην Αμερική, και έχει αναλάβει αυτόκλητα(;) να υπερασπισθεί (δήθεν) τα δίκαια του Εβραϊκού λαού που βάλλονται από ορισμένους «επικίνδυνους» Έλληνες μπλόκερ, οι οποίοι γράφουν «αντισημιτικά» άρθρα.

Ο κύριος αυτός (ο Έλληνας κατά τ’άλλα) δεν έχει ακούσει προφανώς τίποτα για «ανθρώπινα δικαιώματα», «ελευθερία έκφρασης», «ελεύθερη διακίνηση ιδεών» και τα άλλα, συναφή… Ίσως ήταν στο ψυγείο προερχόμενος από τον Μεσαίωνα, ή μπορεί να μελέτησε τις θεωρίες του Ναζισμού ή ακόμα και του Στάλιν.
Λέω, μπορεί…

Το όλο ύφος πάντως και... η περιγραφή που κάνει στα μπλοκ, έχουν κάποιο «άρωμα» …μυστικών υπηρεσιών (παρακολούθηση, φακέλωμα, προσδιορισμός πολιτικών φρονημάτων, κ.λ.π.). Δεν υπονοώ βέβαια ότι μπορεί να είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία (αν και τίποτα δεν αποκλείεται) αλλά το βέβαιο είναι, πως δεν με πείθει για το ότι ενδιαφέρεται τάχα για τον εβραϊκό λαό ή για τους αμερικανούς πολίτες. Διότι αν συνέβαινε αυτό, τότε εύκολα θα καταλάβαινε ότι κανένα από τα «αντισημιτικά» μπλοκ, που καυτηριάζει, δεν έχουν κάτι με τους ανθρώπους αυτούς, τους οποίους αντίθετα θεωρούν ομοιοπαθείς συνανθρώπους/θύματα. Θα αντιλαμβανότανε ότι τα «πυρά» των αγανακτισμένων αρθρογράφων στρέφονται μόνο και αποκλειστικά ενάντια στο διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό σύστημα, βασικό μέρος του οποίου είναι και ο διεθνής Σιωνισμός, ο οποίος είναι περισσότερο εχθρός των Εβραίων απ’ ότι του υπόλοιπου κόσμου, διότι απ’ αυτούς έχουν απαιτήσει (και εξακολουθούν να απαιτούν) τον μεγαλύτερο φόρο αίματος.

Το ίδιο ισχύει και για τον αμερικανικό λαό, ο οποίος πλήρωνε και πληρώνει το μεγαλύτερο τίμημα από τις συνέπειες της ιμπεριαλιστικής κυβερνητικής ασυδοσίας. Άρα, η πιθανή πρόθεση του εν λόγω «προστάτη» να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα , πέφτει στο κενό, πρώτον διότι δεν υπάρχει κάποια υπαρκτή «απειλή» και δεύτερον, διότι όσο και αν υποτιμά την νοημοσύνη των ανθρώπων στους οποίους απευθύνεται, δεν είναι δύσκολο να αποκτήσει κάποιος ιδία άποψη, διαβάζοντας απλά τα μπλοκ, τα οποία είναι διαθέσιμα στον οποιονδήποτε. Ακόμα και οι ξενόγλωσσοι έχουν πρόσβαση, διότι υπάρχουν στο μεταξύ αρκετά καλές αυτόματες μεταφράσεις.

Ποιο είναι άρα το συμπέρασμα; Ότι ο «φίλος» μας απλά απέτυχε!

Ακόμα κι αν ήθελε με την πρωτοβουλία αυτή να εισπράξει κάποια εύσημα (αν όχι τίποτα άλλο) από αυτούς που αγωνίζονται να φιμώσουν κάθε ελεύθερη φωνή, πιστεύω ότι το μόνο που του αξίζει να εισπράξει τελικά, είναι …ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: