16/4/09

Μεγάλη Πέμπτη. O Θοδωρής Τενέζος συνεχίζει τον Γολγοθά του. 63η ημέρα της Απεργίας Πείνας.

Ο Θεόδωρος Τενέζος δεν θα νικήσει μόνος του τα Καρτέλ , αυτό ήταν ξεκάθαρο από την αρχή. Ο πόλεμος με τα Καρτέλ είναι υπόθεση όλων μας.

Τα Καρτέλ δεν θα «παραδοθούν» για να μη πεθάνει ο Θόδωρος. Ούτε οι «Φιλιπινέζες»-πολιτικοί των Καρτέλ , θα αποκτήσουν τη Μεγάλη Παρασκευή αυτό που τους λείπει. Ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια.

Ο αγώνας του δικαιώθηκε γιατί αυτός άνοιξε τη μάχη με τα «21 καρτέλ πού μάς ληστεύουν κάθε μέρα», από τα σούπερ μάρκετ, και τα βενζινάδικα, ως τις τράπεζες.

Τώρα που ο Θάνατος πλησιάζει τον Θόδωρο, χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα από ΟΛΟΥΣ, αλλά και στρατηγική και τακτική.

Ο πόλεμος δεν θα λήξει την Παρασκευή. Ο αγώνας θα συνεχιστεί. Ο Θόδωρος τον άρχισε.

Ο θάνατος του θα εξυπηρετήσει μόνο τα καρτέλ και κάποιους άλλους…. που νομίζουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα του.

Ο Θόδωρος πρέπει να ζήσει και να συνεχίσουμε όλοι μαζί τον αγώνα μέχρι τη ΝΙΚΗ.

Σπύρος Χατζάρας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ -ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚΣ- ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ -ΩΣ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ- ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕΤΡΑ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ κο ΤΕΝΕΖΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΔΡΙΑΝΤΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ -ΚΑΙ ΔΡΑΜΑ- ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ.

Ο Σι Τζινπίνγκ πρότεινε στον φαλακροκαγκελάριο να πάψεινα κάνει τον καμπόσο

  Ο Σι Τζινπίνγκ δήλωσε ότι η Κίνα είναι υπέρ της σύγκλησης διεθνούς ειρηνευτικής διάσκεψης για την επίλυση της ουκρανικής κρίσης, στην ...