14/4/09

Καταδικάστηκαν …να πάνε σπίτι τους οι « Κουμπάροι».Καθάρισε και το Καρτέλ.

Το δικαστήριο βρήκε μεν ένοχους τους τρεις κατηγορούμενους «Κουμπάρους»,για την υπόθεση της εκβίασης σε βάρος της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ που έγινε το Σεπτέμβριο του 2006 , τους καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης πέντε ετών και έξι μηνών τον καθένα , αλλά θεωρητικά αφού ανέστειλε την εφαρμογή της ποινής και τους έστειλε στο σπίτι τους με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 10.000 ευρώ στον καθένα.

Όπως λέει και ο «σοφός λαός», «Τους κάνανε τα μούτρα κρέας». 10.000 χρηματική εγγύηση. Τους σφάξανε…

Το δικαστήριο κήρυξε ενόχους τους Παναγιώτη Αδαμόπουλο, πρώην γενικό διευθυντή της επιτροπής ανταγωνισμού, Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο, εκτελωνιστή, και Κώστα Κωνσταντινίδη, έμπορο σιτηρών, για τις κατηγορίες της απόπειρας εκβίασης κατά μετατροπή της κατηγορίας της εκβίασης, καθώς και της δωροδοκίας για τον πρώτο των κατηγορουμένων και άμεσης συνέργειας σε δωροδοκία για τους άλλους δυο κατηγορούμενους.

Οι εφέτες έκαναν δεκτό το αίτημα της υπεράσπισης για αναγνώριση του ελαφρυντικού του πρότερου έντιμου βίου στους Αδαμόπουλο και Αναγνωστόπουλο και της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς στον Κώστα Κωνσταντινίδη, με ανάλογη εισαγγελική πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...