29/4/09

Χθες τα ισραηλινά τανκ εισέβαλαν στο Νότο της Γάζας και τα ΜΜΕ σωπαίνουν…

από http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/04/blog-post_1114.html
Η «νέα» τρομοκρατική κυβέρνηση του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος επιτέθηκε εκ νέου στη Μαρτυρική Γάζα.
Τανκ εισέβαλαν στις περιοχές της Al-Qarara (εκεί που βρέθηκε στη διάρκεια των βομβαρδισμών η ελληνική αποστολή που συμμετείχαμε).
Τα σιωνιστικά γουρούνια έσπειραν τον τρόμο στα παιδιά και τις γυναίκες, που βρίσκονται άστεγοι σε πρόχειρους καταυλισμούς.
Επίσης, βομβάρδισαν τα ψαροκάικα που βρίσκονταν στην ακτή της Khan Yunes.
Πηγή είδησης: INFOPAL
Άσχετο;
Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έχει διορίσει ΠΡΟΕΔΡΟ της ομάδας φιλίας των κοινοβουλίων Ελλάδας-Ισραήλ τον κ. Βασίλη Οικονόμου (υπόλοιπο Αττικής ΠΑΣΟΚ).
Ο κ. Οικονόμου θα συμμετέχει αύριο στο "Χίλτον" στους εορτασμούς των δολοφόνων;
Να αναμένουμε μια δήλωση... και μια επιστροφή ως απαράδεκτης της "πρόσκλησης" των σιωνιστών δολοφόνων αθώων παιδιών;
Το ελπίζουμε... το ευχόμαστε... Ίδωμεν....


σίβυλλα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ
Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ!!
Ο κ. ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ;
Ο κ. Πρώην Γενικός και η “αγία” οικογένειά του
Ο κ. Καραμάνος, η σύζυγος, η κόρη, ο γαμπρός και ο κουμπάρος και οι “κολλητοί” συνεχίζουν τα σκάνδαλα!!!
Όλες οι “εκλογές Καθηγητών” στα Τμήματα της Καλαμάτας είναι παράνομες και έγιναν για να “εκλεγεί” αύριο η κυρία Γεωργία Ξανθάκη-Καραμάνου Πρύτανης!!

Για να εκλεγεί η κυρία Γεωργία Ξανθάκη-Καραμάνου Πρύτανης “φροντίζει” να εκλέξει Λέκτορες και Καθηγητές της αρεσκείας της και με παράτυπες διαδικασίες, αφού ο έλεγχο νομιμότητας γίνεται παράνομα από την ίδια και όχι από τον κ. Δημόπουλο!! Καλεί μόνη της στα εκλεκτορικά Καθηγητές που δεν έχουν συνάφεια γνωστικού αντικειμένου ενώ αποκλείει άλλους που δεν είναι αρεστοί ! Έχει εντελώς παράνομα έμμισθη θέση στο Ινστιτούτο Βυζαντινού Πολιτισμού στην Μάνη. Οι τελευταίες εκλογές λεκτόρων και καθηγητών στα Τμήματα Φιλολογίας και Ιστορίας στην Καλαμάτα είναι εντελώς παράνομες!! Τελευταία για να προτείνει μια λέκτορα που τη θεωρεί “δική της”, όπως την ίδια παλιά ο κ. Αρσένης θεωρούσε “δική του” έχει καλέσει στο εκλεκτορικό Καθηγητές που όχι μόνο δεν έχουν συνάφεια γνωστικού αντικειμένου, αλλά ούτε έχει ακόμα υπογραφεί το ΦΕΚ διορισμού τους!!!
Η κυρία Γεωργία Ξανθάκη-Καραμάνου, φίλη της Μαριέττας Γιαννάκου, σύζυγος του πρώην γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας κ. Ανδρ. Καραμάνου ορίστηκε εθνική αντιπρόσωπος της χώρας μας στις Κοινωνικοοικονομικές Επιστήμες των Διαχειριστικών Επιτροπών του 7ου Προγράμματος Πλαισίου Ερευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Επίδειξης (2007-2013) της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η κυρία Γεωργία Ξανθάκη-Καραμάνου ωστόσο είναι φιλόλογος, καθηγήτρια του Τμήματος Φιλολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, άρα καμία σχέση δεν έχει με κοινωνικές και οικονομικές επιστήμες.
Η σύζυγος του κ. Καραμάνου, όπως έχει γράψει και η κ. Μάρνυ Παπαματθαίου, εκτός των παραπάνω ιδιοτήτων της, είχε οριστεί από το υπουργείο Παιδείας μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, το οποίο φαίνεται ότι αποτελεί την «πρώτη επιλογή» πολλών καθηγητών ΑΕΙ που βρίσκονται σε στενές σχέσεις με την Ν.Δ. Η κυρία Καραμάνου είναι ακόμη (;) πρόεδρος των προσωρινών επιτροπών σε δύο τμήματα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τα οποία εδρεύουν στην Καλαμάτα, και μέλος της προσωρινής διοίκησης ενός ακόμη τμήματος του ιδρύματος, το οποίο βρίσκεται στο Ναύπλιο. Είναι δε εντελώς παράνομα και σε έμμισθη θέση στο Ινστιτούτο Βυζαντινού Πολιτισμού στην Μάνη!! Όλες τις παραπάνω θέσεις τις ανέλαβε μετά τις πολιτικές τοποθετήσεις που έγιναν από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στο υπουργείο Παιδείας και αφότου ο σύζυγός της έγινε γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας.
Η κόρη του ζεύγους, Ιωάννα Καραμάνου, παράνομα, έχει πρόσφατα εκλεγεί σε θέση λέκτορα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου όπου διοικεί - μεταξύ άλλων - η μητέρα της, ενώ τα εκλεκτορικά του σώματα εγκρίνει το υπουργείο Παιδείας όπου διοικεί - μεταξύ άλλων - ο πατέρας της. Η κυρία Ιωάννα Καραμάνου έχει εκλεγεί λέκτορας στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, πρόεδρος του οποίου και μέλος της προσωρινής του γενικής συνέλευσης έχει εκλεγεί ο κουμπάρος του ζεύγους Καραμάνου, καθηγητής κ. Σταύρος Περεντίδης.
Οι συνεχιζόμενες καταγγελίες
Είναι χαρακτηριστικό πάντως ότι αρκετοί καθηγητές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καταγγέλλουν για αδιαφάνεια, αντιδημοκρατική συμπεριφορά, ευνοιοκρατία και καταπάτηση της ακαδημαϊκής δεοντολογίας τη διορισμένη από το υπουργείο Παιδείας Διοικούσα Επιτροπή του ιδρύματος. Οι καθηγητές καταγγέλλουν ότι συγκεκριμένοι διδάσκοντες που δεν έχουν τις απαιτούμενες σχέσεις με τη Ν.Δ. αποκλείονται συστηματικά από τη συμμετοχή τους σε επιτροπές αλλά και σε όργανα διοίκησης του πανεπιστημίου. Οι ίδιοι καθηγητές με ψήφισμά τους έχουν καταγγείλει και ως αντιδεοντολογική την εκλογή της κόρης του ζεύγους Καραμάνου στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ιδρύματος.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος ο κ. Καραμάνος επιθυμεί να γίνει ακαδημαϊκός, (καλά κρασιά) θέση που αποτελεί το άπιαστο όνειρο για πολλούς πανεπιστημιακούς καθώς η ιδιότητα του μέλους της Ακαδημίας Αθηνών χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης στην κοινότητα των ΑΕΙ.
Η “Αγία Οικογένεια” σε πλήρη δράση!!
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ερυθρού Σταυρού 28 & Καρυωτάκη 22100 Τρίπολη Τηλ.: 2710-... Fax:2710-230005 Τρίπολη,