22/10/09

Πράκτορες χαφιέδες και μαφιόζοι -1

Οι ταξιαρχίες του σιωνισικού στρατού των Ρότσιλντ,Ροκφέλερ,Σόρος κλπ

Οι πιο επιθετικές οργάνωσεις, στην «εξέγερση» που αναπτύσσεται κατόπιν εντολών των οδηγιών από τα διεθνή κέντρα της Νέας Τάξης , είναι η «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚAI ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ» και το «Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών».
Τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν, έχουν πολιτική κάλυψη, από το ΠΑΣΟΚ και τον Σύριζα, ενω συμμετέχουν διάφορα πρόσωπα από τις τροτσκιστικές οργανώσεις.

Ο αρχισυντονιστής της κίνησης «ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚAI ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ,ο Πέτρος Κωνσταντίνου (τηλ,6932828964) συμμετέχει στις ακόλουθες "κινήσεις"
•"Επιτροπή κατά του Συμφώνου Μεταναστευσης και Ασύλου της ΕΕ"
•εκπρόσωπος τύπου της Συμμαχίας Σταματήστε τον Πόλεμο
•administrator μεχρι προτινως στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ
•μέλος της πρωτοβουλίας Πράγα 2000
•συντονιστής της πρωτοβουλίας Γένοβα 2001
•ένας εκ των οργανωτών των αρκετών "αντιρατσιστικών" συγκεντρώσεων στον Αγ.Παντελεήμονα
•τον βρίσκουμε στο ΕΝΑΝΤΙΑ
•στο Σοσιαλιστικό εργατικό Κόμμα

Άλλα πρόσωπα.
-Ο Γιάννης Σηφακάκης, εκτός από την Κίνηση ,« Ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή», είναι και Συντονιστής στη «Συμμαχία ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ»

-Ο πρόεδρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης "PRAKSIS", Τζανέτος Αντύπας .Είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με βασικές σπουδές στην κοινωνική εργασία, στην οικονομία και Διοίκηση και με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση της Υγείας (MSc Health Management).Ξεκίνησε την ανθρωπιστική του δράση στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα Ελλάδας το 1996. Παράλληλα με την εθελοντική και ανθρωπιστική του δράση από το 1995 συμμετέχει σε προγράμματα Συμβουλευτικής και εργασιακής αποκατάστασης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες καθώς και σε προγράμματα που απευθύνονται σε Πομάκους, τσιγγάνους, παλλινοστούντες, μακροχρόνια άνεργους και αποσκοπούν στην επαγγελματικής τους ένταξη και αποκατάσταση

-Ο Κώστας Δεσποινιάδης 31 ετών από την Κοζάνη ( του Παπακωνσταντίνου και της Διαμάντως-Μπιλντερμπεργκ), επιμελητής εκδόσεων και μεταφραστής.
-Φιλήμων Πατσάκης

Με Ομπρέλα το Στέκι Μεταναστών λειτουργούν οι δράσεις:

-Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών
Iδρύθηκε το 1995 με στόχο τη συντονισμένη δράση ενάντια στο ρατσισμό και τον εθνικισμό, για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων των μεταναστών/ριών και προσφύγων. Τόσο με δομές έμπρακτης αλληλεγγύης (γραφείο υποστήριξης, μαθήματα ελληνικών κ.ά.) όσο και με παρεμβάσεις, πολιτικές και κοινωνικές, διεκδικούμε καλύτερες συνθήκες ζωής και εργασίας για τους μετανάστες/ριες που ζουν στον ελλαδικό χώρο. Συναντιόνται κάθε Δευτέρα στις 9:00 στο Στέκι Μεταναστών και μαζί με μετανάστες/ριες και πρόσφυγες οργανώνουμε τις δραστηριότητές μας.
Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα
Παρεμβαίνει για να υπενθυμίσει ότι ο δρόμος ενός «άλλου κόσμου» , περνάει μέσα από την έμπρακτη αμφισβήτηση κάθε μορφής ρατσισμού, καταστολής, εθνικισμού και καπιταλιστικής κυριαρχίας, μέσα από τη διεκδίκηση χώρων ελευθερίας και εναλλακτικών τρόπων ζωής.Ανταλλάσσει εμπειρίες και σχεδιάζει –από διεθνείς διαδηλώσεις μέχρι παρέμβαση στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς- κάθε Τετάρτη, μετά τις 8:30.
Περιοδικό Resistencias
Συναντιέται κάθε Δευτέρα στις 9:00 το βράδυ στον πρώτο όροφο του κτιρίου, είναι ένα περιοδικό με ειδήσεις και αναλύσεις για τις κοινωνικές αντιστάσεις σε όλο τον κόσμο. Ένα περιοδικό αντί-πληροφόρησης αφού, η «κοινωνία της πληροφορίας» έχει κατορθώσει να συνδυάσει την απόκρυψη με τη διαστρέβλωση. Ένα περιοδικό διεθνιστικό, αφού συχνά χρειάζεται να κοιτάξουμε «μακριά», ανακαλύπτοντας αγώνες που είναι και δικοί μας, ώστε να μπορέσουμε να δούμε καθαρότερα «κοντά».
Ένα περιοδικό που θέλει να ανήκει στα κινήματα ανατροπής και αναζητεί την κίνηση της ιστορίας μέσα από τους πραγματικούς της πρωταγωνιστές
ομάδα Virus
Ξεκίνησε το 2000 στη διεθνή διαδήλωση της Πράγας. Πολιτική ομάδα δράσης , αναζητά νέες μορφές παρέμβασης και ακτιβισμού, επιχειρώντας να εμπλουτίσει τις παραδοσιακές μορφές αγώνα, ορμώμενοι/ες από την πολυμορφία του κόσμου που ζούμε. Θέματά του, «οι ελεύθεροι χώροι στην πόλη, οι μετανάστες, ο σεξισμός, η εμπορευματοποίηση (των πάντων), ο πολιτισμός των πολυεθνικών, η καταστολή, το δικαίωμα στο ελεύθερο κάμπινγκ. Κι άλλα πολλά, τα συζητάνε κάθε Πέμπτη στις 9.00 το βράδυ.

Σύνδεσμος Αντιρρησιών Συνείδησης

1. Διεκδικεί την κατοχύρωση του δικαιώματος στην άρνηση στράτευσης για λόγους συνείδησης στην Ελλάδα.
2. Ενημερώνει για την άρνηση στράτευσης και προωθεί τη δημόσια έκφρασή της.
3. Δουλεύει για τη θεσμοθέτηση δίκαιης εναλλακτικής κοινωνικής υπηρεσίας.
4. Εργάζεται με συνέπεια για την προώθηση της ειρήνης και του αντιμιλιταρισμού.
5. Εκπροσωπεί στην Ελλάδα το European Bureau of Conscientious Objectors και την War Resisters’ International.

- ‘Άλλη οργάνωση είναι, η «Νεολαία κατά του ρατσισμού στην Ευρώπη» (Youth against Racism in Europe -YRE), που είναι διεθνιστική , εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 1992 στη διεθνή διαδήλωση στις Βρυξέλλες κατά του ρατσισμού και τώρα δραστηριοποιείται σε 16 χώρες. Τον Αύγουστο του 1994 έκανε αντιρατσιστική κατασκήνωση στη Γερμανία. Στη
Στην Ελλάδα αγωνίζονται για να αποκτήσουν ελληνική ιθαγένεια τα παιδιά των λαθρομεταναστών.

Επεται συνέχεια....

YΓ. Αποποινικοποίηση «όλων των πράξεων στήριξης της αξιοπρεπούς ζωής των μεταναστών», ζήτησε ο Νίκος Παρασκευόπουλος, καθηγητής στο Τμήμα Νομικής του ΑΠΘ και μέλος Δ.Σ. της ΕΕΔΑ, προσθέτοντας ότι «στη χώρα μας τιμωρείται κάθε διευκόλυνση
της παραμονής των μεταναστών» με αποτέλεσμα η διαχείριση της επιβίωσής τους να γίνεται από το οργανωμένο έγκλημα.

Από άρθρο της Αλαφουζικής "Καθημερινής" με τίτλο:

Περίπου 2.500 παιδιά-λαθρομετανάστες πέρασαν τα ελληνικά σύνορα

Όπως φαίνεται μετά τις Φιλοσοφικές Σχολες, και στις Νομικές Σχολές έχουν παρεισφύσει τα τελευταία χρόνια επιδοτούμενοι "αριστερίζοντες" καθηγητές (οι οποίοι ανακηρύχθηκαν στις θέσεις τους με τους γνωστούς τρόπους στην Ελλάδα... που δεν ανταποκρίνονται στην επιστημονική κατάρτιση τους) οι οποίοι διαστρέφουν, παρερμηνεύουν, ερμηνεύουν contra legem (αντίθετα στον νόμο) και καταστρατηγούν (με πλάγιο τρόπο ή για σκοπούς άλλους από του νόμου) το θεσπισμένο, ισχύον "και ορθό ακόμη" Εθνικό δίκαιο, το Ελληνικό Σύνταγμα, αλλά και το Κοινοτικό Δίκαιο.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kυριε Χατζαρα


Σημερα το πασοκ και ο υπουργος του αλλοδαπου "πολιτη" εστειλαν σπιτι του τον αρχηγο της αστυνομιας.

το εγκλημα του?


μαλλον το ιδιο με του μπερλουσκονι.

ενοχλουσε την μαφια με τις αφρικανες πορνες και προαγωγους στη κυψελη και την ομονοια.

ολως τυχαιως ειναι η ιδια μαφια που προ 1.5 ετους εκδιωχθηκε απο τις πιατσες της ρωμης στην ιταλια απο τον "φασιστα" μπερλουσκονι.

φαινεται πως η μαφια εχει αντιφασιστικες ευαισθησιες.

Βεβαια την ιδια ωρα που ο μπερλουσκονι πηρε μετρα κατα της λαθρομταναστευσης και ποινικοποιησε την συνδρομη της απο τους εγχωριους ιταλους διακινητες,αντιρατσιστες που παρεχουν καταλυματα και διεφθαρμενους καρτικους αξιωματουχους η μη που παρεχουν υπηρεσιες στους παρανομους χωρις να ζητουν νομιμοποιητικα εγγραφα,
καθως και μετα την ταυτοχρονη κοντρα για τα μμε της ιταλιας με τον Μερντοχ,
ολως τυχαιως η EL PAIS που τυχαιως συνεργαζεται με ευρωπαικα συγκροτηματα με νεοταξικες θεσεις οπως το συγκροτημα λαμπρακη δολ,καθως και ο εγγλεζικος τυπος αρχισαν μια πρωτοφανη επιθεση κατα του μασκαλτσονε.


Η πλακα ειναι οτι οι κατηγοροι του που ασχολουνται με την προσωπικη του ζωη,ειναι οι ιδιοι (ιταλικη ανρχοαριστερα ιδιαιτερα)που σκιζουν τα καλτσον τους για τα ανθρωπινα δικαιωματα και τα προσωπικα δεδομενα και ζωη καθε εγκληματια,παιδεραστη ,πουστη η
αποβρασματος απατεωνα.

τωρα τα ξεχασαν ολα μπροστα στο υπερτατο συμφερον!!

Πως θα ισοπεδωσουν ενωμενοι μερντοχ και αναρχικοι τον "ρατσισμο" του μπερλουσκονι!!!

που εμποδιζει την ιταλια να γινει μερος της πολυχρωμης παγκοσμιας διακυβερνησης!!

Στην ελλαδα εχουμε ακομη χειροτερα.

Ο θλιβερος παπαχρηστος του πολυτεχνειου καταντησε πιονι της νεας ταξης.

ενας χρησιμος ηλιθιος των σορος!!

ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.

ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΑΓΕΛΑΙΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝ.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΥΝΟΜΙΑ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ!!!!

ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΣΑΦΕΣ.

ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΜΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ

L'ETAT C'EST NOUS!!!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΘΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΤΑΙ

ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΠΙΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ "ΣΚΛΗΡΟΙ" ΚΑΙ ΑΝΥΠΩΧΩΡΗΤΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!!!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ"
[ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ..ΡΙΧΑΡΔΟΥ ΣΩΜΕΡΙΤΗ]

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!


ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΧΥΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ.ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Kυριε Χατζαρα


Σημερα το πασοκ και ο υπουργος του αλλοδαπου "πολιτη" εστειλαν σπιτι του τον αρχηγο της αστυνομιας.

το εγκλημα του?


μαλλον το ιδιο με του μπερλουσκονι.

ενοχλουσε την μαφια με τις αφρικανες πορνες και προαγωγους στη κυψελη και την ομονοια.

ολως τυχαιως ειναι η ιδια μαφια που προ 1.5 ετους εκδιωχθηκε απο τις πιατσες της ρωμης στην ιταλια απο τον "φασιστα" μπερλουσκονι.

φαινεται πως η μαφια εχει αντιφασιστικες ευαισθησιες...

Βεβαια την ιδια ωρα που ο μπερλουσκονι πηρε μετρα κατα της λαθρομταναστευσης και ποινικοποιησε την συνδρομη της απο τους εγχωριους ιταλους διακινητες,αντιρατσιστες που παρεχουν καταλυματα και διεφθαρμενους κρατικους αξιωματουχους η μη που παρεχουν υπηρεσιες στους παρανομους χωρις να ζητουν νομιμοποιητικα εγγραφα,
καθως και μετα την ταυτοχρονη κοντρα για τα μμε της ιταλιας με τον Μερντοχ,
ολως τυχαιως η EL PAIS που τυχαιως συνεργαζεται με ευρωπαικα συγκροτηματα με νεοταξικες θεσεις οπως το συγκροτημα λαμπρακη δολ,καθως και ο εγγλεζικος τυπος αρχισαν μια πρωτοφανη επιθεση κατα του μασκαλτσονε.


Η πλακα ειναι οτι οι κατηγοροι του που ασχολουνται με την προσωπικη του ζωη,ειναι οι ιδιοι (ιταλικη ανρχοαριστερα ιδιαιτερα)που σκιζουν τα καλτσον τους για τα ανθρωπινα δικαιωματα και τα προσωπικα δεδομενα και ζωη καθε εγκληματια,παιδεραστη ,πουστη η
αποβρασματος απατεωνα.

τωρα τα ξεχασαν ολα μπροστα στο υπερτατο συμφερον!!

Πως θα ισοπεδωσουν ενωμενοι μερντοχ και αναρχικοι τον "ρατσισμο" του μπερλουσκονι!!!

που εμποδιζει την ιταλια να γινει μερος της πολυχρωμης παγκοσμιας διακυβερνησης!!

Στην ελλαδα εχουμε ακομη χειροτερα.

Ο θλιβερος παπαχρηστος του πολυτεχνειου καταντησε πιονι της νεας ταξης.

ενας χρησιμος ηλιθιος των σορος!!

ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.

ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΑΓΕΛΑΙΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝ.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΥΝΟΜΙΑ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ!!!!

ΤΟ ΜHNYΜΑ ΠΛΕΟΝ ΣΑΦΕΣ.

ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΜΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ

L'ETAT C'EST NOUS!!!!!

ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΘΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΤΑΙ

ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΠΙΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ "ΣΚΛΗΡΟΙ" ΚΑΙ ΑΝΥΠΩΧΩΡΗΤΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!!!!!!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ"
[ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ..ΡΙΧΑΡΔΟΥ ΣΩΜΕΡΙΤΗ]

ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ!


ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΧΥΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΥΡΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ.ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ διορθώστε: Διαμάντως-Μπιλντερμπεργκ-Σαβαλάνο είναι το σωστό. Ο Ιωάννης Σαβάλανο είναι ο σύζυγος της υπουργού, μεγαλοπασόκος και αυτός. Γιατί το όνομα του μου ακούγεται Εβραϊκό δεν ξέρω. 'Υποπτο ακούγεται και το οναματάκι της Αννούλας, μιας και σχετίζεται με πολύτιμους λίθους, και είναι γνωστή η αδυναμία των "εκλεκτών" για τα φράγκα. Goldman, Silverman, Diamond, Diamondstone, Gold... είναι συνηθισμένα ονόματα "εκλεκτών". Μονό, παρακαλώ, μην αρχίσετε να λέτε βλακείες για την καταγωγή του Προ-Πατζή Μιχαηλ Goldsmith-ίδη...

Ανώνυμος είπε...

ειδατε πως αντιστρεφει ο σοφιστης καθηγητης τις εννοιες?


δεν ειναι το προβλημα η μαφια.

ειναι που δεν αφηνουν ανεξελεγκτη τη λαθρομεταναστευση ,να διαλυσουμε την ελλαδα για να ζησουν οι αλλοι σε χαος που φταιει και ερχεται η μαφια να το εκμεταλλευτει!!!


δηλαδη αν τα διαλυσουμε ολα η μαφια θα πει δεν ασχολουμαι πλεον!!!


ειναι ακριβως οτι λενε για τα ναρκωτικα.αφηστε τα ελευθερα να διαλυθουν τα σπιτια για να μην τα ακριβοπουλαει η μαφια!!

ειναι πλεον επικινδυνοι στρεψοδικοι και αδιστακτοι!

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να γίνω κι εγώ λαθρομετανάστης στην Ελλάδα
Να γίνουμε όλοι λαθρομετανάστες! Πάμε…

Μαθαίνοντας τις τελευταίες εξελίξεις και τους σχεδιασμούς του υπουργού Προστασίας του (ξένου) Πολίτη, αισθάνομαι επιτακτικά την ανάγκη να μεταβληθώ σε λαθρομετανάστη.
Όχι, δεν θέλω να γίνω λαθρομετανάστης στην Βραζιλία, στην Ουγκάντα, στα Σκόπια, στην Βουλγαρία ή στην Αλβανία.
Πρέπει να γίνω λαθρομετανάστης στην Ελλάδα, γιατί έχω κι εγώ δικαιώματα, σαν πολίτης, να ζητήσω να γίνω κάτι που δεν είμαι, κάτι καλύτερο από αυτό που είμαι, κάτι που θα μου δώσει μέλλον στον τόπο που ζω και στον οποίο θέλω να ζήσω πλέον ως λαθρομετανάστης.
Τα δικαιώματα των πολιτών του κόσμου, είναι σαφέστατα λιγότερα από τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών, οι οποίοι δικαιούνται να ζήσουν καλύτερα από όλους, να τους χορηγηθούν ευκολίες περισσότερες από τους άλλους, να τους δοθεί ασφάλιση, υγειονομική περίθαλψη, εργασία (και όχι απασχόληση), αλλά και σπίτι.
Εγώ είμαι ένας άνεργος Έλληνας πολίτης μέσα στην ίδια μου την χώρα. Χωρίς σπίτι και χωρίς κανένα μέλλον. Κι αυτό συμβαίνει επειδή ο υπουργός Προστασίας του (ξένου) Πολίτη δεν προστατεύει εμένα, αλλά τους λαθρομετανάστες!
Γιατί να μην έχω κι εγώ, όχι σαν άνθρωπος, αλλά σαν λαθρομετανάστης, μία ευκαιρία να ζήσω καλύτερα και να μου λύσει ο υπουργός τα προβλήματά μου;
Γιατί να μην μπορώ να αισθάνομαι ασφαλής, υπό την πλήρη προστασία της αστυνομίας, η οποία θα φοβάται μην πέσω και χτυπήσω και κατηγορηθούν αστυνομικοί με αποτέλεσμα να χάσουν την δουλειά τους και να προσληφθώ εγώ στη θέση τους;
Γιατί να μην εξασφαλίσω την σύνταξή μου σε ένα κράτος στο οποίο δεν έχω προσφέρει τίποτε άλλο από προβλήματα κι αυτό μου γυρίζει και το άλλο μάγουλο (όπως ο κάθε καλός χριστιανός) και μάλιστα με «αποζημιώνει»| με 2.000 ευρώ;
Γιατί να μην μπορώ να γίνω κι εγώ ένας λαθρομετανάστης μέσα σε όλους τους άλλους και να εξασφαλίσω έτσι καλύτερο τρόπο ζωής από τους ηλίθιους ντόπιους, από τους Έλληνες, που πληρώνουν φόρους για να γεύομαι τις φροντίδες του κράτους ενώ οι ίδιοι κοντεύουν να γίνουν φτωχότεροι και από τον φτωχότερο λαθρομετανάστη;
Πού μπορώ να απευθυνθώ ώστε να πολιτογραφηθώ ως Πακιστανός, Αφγανός, Ιρακινός, Ιρανός ή ότι άλλο χρειαστεί για να με προσέξει ο υπουργός, ο πρωθυπουργός, τα ΜΜΕ, οι διάφοροι ψυχοπονιάρηδες σύλλογοι και σωματεία και να μου δώσουν την ευκαιρία να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη, του Έλληνα πολίτη δηλαδή;
Ποια πόρτα πρέπει να χτυπήσω για να βγάλω μία κάρτα εισόδου που θα με νομιμοποιεί ως λαθρομετανάστη;
Μήπως θα πρέπει να βγαίνω τα βράδια και να συχνάζω σε παράξενα στέκια, όπου ψάχνουν για λίγη ζεστασιά κάποιοι επώνυμοι;
Μήπως θα πρέπει να τρέχω σε πορείες φονταμενταλιστών μουσουλμάνων και να απειλώ τις περιουσίες και τις ζωές των Ελλήνων πολιτών;
Μήπως θα πρέπει να γνωρίσω ανθρώπους που εργάζονται μεθοδικά για την καταστροφή της Ελλάδας;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως θα πρέπει να δηλώσω πολιτικός πρόσφυγας, πεινασμένος και ατιμασμένος, για να με λυπηθεί ο υπουργός Προστασίας του (ξένου) Πολίτη ή ο άλλος υπουργός που με θέλει να ψηφίσω στις επόμενες δημοτικές εκλογές;
Μήπως άραγε θα πρέπει να πουλάω παράνομα cd, να εκδίδω στην πορνεία κάποιες αλλοδαπές ή να εμπορεύομαι διάφορες «σκόνες»;
Πρέπει να γίνω λαθρομετανάστης κατεπειγόντως...
Πείτε μου, κάποιος από όλους εσάς, που πρέπει να πάω; Είναι η ευκαιρία μου να πάρω όλα όσα ποτέ δεν ονειρεύτηκα, αλλά εδώ, στην Ελλάδα, μου τα προσφέρουν μόνο αν είμαι λαθρομετανάστης. Και τα καλύτερο από όλα είναι πως τα προσφέρουν μόνο στους λαθρομετανάστες, ως αποκλειστική «υπηρεσία»…
Θέλω να γίνω κι εγώ λαθρομετανάστης στη χώρα που με γέννησε, με πούλησε και με αγόρασε, στη χώρα που με εξευτέλισε και αφού με εκμεταλλεύτηκε με πέταξε σαν στυμμένη λεμονόκουπα στα σκουπίδια.
Θέλω να γίνω λαθρομετανάστης στον τόπο που οι προγονοί μου αγωνίστηκαν να κρατήσουν δικό τους, αλλά σήμερα κάποιοι άλλοι τον παραδίδουν ελέω ψήφων και… «ανθρωπισμού» στους «δυστυχείς» λαθρομετανάστες…
Θέλω κι εγώ μία ευκαιρία, έστω και σαν λαθρομετανάστης. Θέλω την ευκαιρία που δεν μου δόθηκε ποτέ, σε όλα τα χρόνια που ήμουν Έλληνας πολίτης… Είναι άραγε τόσο κακό να θέλω να εξασφαλιστώ δηλώνοντας λαθραίος μέσα στην ίδια μου την πατρίδα;
Κύριε πρωθυπουργέ, κύριε υπουργέ Προστασίας του (ξένου) πολίτη, αιτούμαι της επίσημης μεταβολής μου από έλληνα πολίτη σε λαθρομετανάστη. Το αιτούμαι επειδή η χώρα μου, η πατρίδα μου, η κυβέρνησή μου με κυνηγάει και σκοπεύει στην ολοκληρωτική εξαφάνισή μου.
Η ικανοποίηση του αιτήματός μου πρέπει να είναι άμεση, για να μπορέσω επιτέλους να νιώσω την έννοια της δημοκρατίας σε αυτό το κράτος, αλλά και για να απολαύσω πλέον την ισότητα και την ισονομία μεταξύ των πολιτών, που τόσο πολύ έχω στερηθεί λόγω των λατρευτών σας λαθρομεταναστών…
Αφήστε με να πάψω να είμαι ένα δυστυχισμένο κορόιδο, ένας χωρίς μέλλον έλληνας και κάντε με επιτέλους έναν ευτυχισμένο και με λαμπρό μέλλον λαθρομετανάστη μέσα στο ίδιο μου το σπίτι...
Κωνσταντίνος

http://kostasxan.blogspot.com/2009/10/blog-post_511.html

Ανώνυμος είπε...

@Πεμ Οκτ 22, 05:53:00 μμ
Φίλε κανείς δεν αμφισβητεί την καταγωγή του Χρυσοχοΐδη. Είναι όντως ελληνική. Αυτό τον κάνει ακόμα πιο κατάπτυστο και εθνοπροδότη, θλιβερό ανδρείκελο, θλιβερή μαριονέτα. Και ο Εφιάλτης Έλληνας ήτανε...

Ανώνυμος είπε...

@ Πεμ Οκτ 22, 07:27:00 μμ

Είναι γεγονός ότι η φάτσα του Χρυσοχοΐδη δεν παραπέμπει σε "εκλεκτό", σε αντίθεση με τη συμπεριφορά του. Συμφωνώ μαζί σου για τα υπόλοιπα. Η φάτσα του Σιούφα όμως...
Ο Κούλης τελικά είναι Χρυσός (Gold) υιός του Τέρι η δεν είναι; 'Οχι πως έχει σημασία, είναι Μητσοτάκης που είναι χειρότερο.

Ανώνυμος είπε...

@Πεμ Οκτ 22, 08:51:00 μμ
Φίλε μου για τον Σιούφα δεν ξέρω. Όσο για τον Κούλη, αυτός, η αδερφή του και φυσικά ο παΤέρας τους έχουν όντως «περίεργες» φάτσες. Εαν ξέρεις κάτι παραπάνω διαφώτισε και εμάς. Εαν βέβαια δεν είναι "εκλεκτοί", τότε ισχύει για αυτούς ότι είπαμε για τον Χρυσοχοΐδη.

Ανώνυμος είπε...

@Παρ Οκτ 23, 02:34:00 πμ

Για το Σιούφα είναι βέβαιο, βάλε τη φάτσα του δίπλα στου Κωνσταντίνη του ΚΙΣ και σύγκρινε. Δε γνωρίζω με βεβαιότητα για το Μητσοτάκη. Βέβαια είναι συγγενής του Βενιζέλου, οπότε κατά πασά πιθανότητα έχει "εκλεκτό" αίμα. Με την ίδια λογική όμως ο Σαμαράς, όπως και ο Γερουλάνος, είναι "εκλεκτοί" μιας και έχουν συγγένεια με το Μπενάκη. Κατά πόσο έχουν Ελληνική συνείδηση μονό οι ίδιοι το γνωρίζουν. Εμείς τα έργα τους κρίνουμε και αυτά είναι που θέτουν υποψίες για την καταγωγή τους, όχι πως δεν υπάρχουν Έλληνες Εφιάλτες όπως πολύ σωστά ανέφερες.

Ανώνυμος είπε...

@Παρ Οκτ 23, 03:48:00 μμ
Φίλε όντως η φάτσα του (Γιου)Σιούφα(κι) είναι ξένη με την ελληνική φυλή, και μοιάζει με αυτόν τον βρυκόλακα τον Κωνσταντίνη, που μόλις τον βλέπεις αντιλαμβάνεσαι ότι θέλει να σου πιεί το αίμα! Και κατά σύμπτωση κατάγομαι και εγώ από αυτά τα μέρη (Πίνδος, θεσσαλικά Άγραφα, Τρίκαλα και Καρδίτσα), και κρατάω αίμα από τις πανάρχαιες ελληνικές φυλές της Πίνδου. Άμα δεις τα χαρακτηριστικά μου (σε αντίθεση με τον Σιούφα), παραπέμπουν κατευθείαν στην ελληνική φυλή: λυγερόκορμη υψηλόσωμη κορμοστασιά, ωοειδές αρμονικό κεφάλι, ίσια μύτη, μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια. Όλοι μου οι πρόγονοι είναι από την Πίνδο. Και παρεπιπτόντως, μιας και έχουμε και την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, κάποιοι από τους προγόνους μου πολέμησαν (και κάποιοι σκοτώθηκαν) μαζί με το 5ο Δυτικοθεσσαλικό Σύνταγμα (που είχε φαντάρους από την θεσσαλική Πίνδο, Τρίκαλα και Καρδίτσα), στην κατά πολλούς, ηρωϊκότερη μάχη του 40, την μάχη του υψώματος 731 κατά την εαρινή επίθεση των Ιταλών. Η μάχη αυτή παρομοιάστηκε με αυτήν των Θερμοπυλών, μόνο που οι Μήδοι δεν πέρασαν. Οι συντοπίτες μου, έστησαν ένα μνημείο με μαρμάρινη πλάκα με επιγραφή, εκεί στην Βόρειο Ήπειρο, την οποία τώρα τελευταία τα καθάρματα, οι βάρβαροι, οι Αλβανοί, την έσπασαν, διαπράττοντας ένα ακόμα ανοσιούργημα. Ο Σιούφας πρέπει να είναι από την πεδινή Καρδίτσα. Στην Πίνδο δεν υπάρχει ούτε ένας Οβριός, σε διαβεβαιώ! Πάντως ντροπή του που ατιμάζει τα άγια χώματα της Θεσσαλίας!
Ρε συ για τους Μπενάκηδες είσαι σίγουρος ότι είναι Οβριοί; Γιατί ως γνωστόν και η Πηνελόπη Δέλτα, από τους Μπενάκηδες κατάγεται, και ήταν φλογερή πατριώτισσα. Μάλιστα στο βιβλίο της "Τρελαντώνης" (που είναι κατά βάσιν αυτοβιογραφικό) περιγράφει κάποια περιστατικά με μια οικογένεια Οβριών, και τους διαχωρίζει ξεκάθαρα από την δική της οικογένεια, ως κάτι ξένο (όχι εχθρικό, αλλά σίγουρα ξένο).

Ανώνυμος είπε...

@Σαβ Οκτ 24, 12:57:00 μμ

Ρε συ για τους Μπενάκηδες είσαι σίγουρος ότι είναι Οβριοί;

Δυστυχώς φοβάμαι πως ναι. Ξέρεις, συμπτωματικά, τον πρόεδρο της FED τον λένε Bernarki, και έναν πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης τον λέγαν Pataki, και δεν ήταν Έλληνας εκδότης... Κάποτε, όταν ζούσα στο εξωτερικό, ήμουν σε μια περιοχή της ανατολικής ακτής που τα πάντα ήταν Εβραϊκά. Βλέπω μπροστά μου Rallis building και αναρωτιέμαι: Μα τι στο καλό κάνει ο Ράλλης εδώ; Mετά έμαθα...

Για τη Δέλτα δε γνωρίζω κατή συγκεκριμένο, πλην όμως οι Εβραίοι παντρεύονται Εβραίες....'Οταν διαβάζεις βιογραφίες και βλέπεις πως κάποιος αυτοεξορίστηκε κατά τη Γερμανική κατοχή να υποψιάζεσαι. Δες για παράδειγμα τη βιογραφία του Ιάκωβου Καμπανέλλη στη wikipedia. Γιατί αυτοεξορίστηκε, φυσικά, δε διευκρινίζεται. Μήπως κάποιοι αυτοκτόνησαν για παρόμοιους λόγους;

Ο Καμπανέλλης πάντως δεν κρύβει την καταγωγή του και αυτό είναι προς τιμή του και το σέβομαι. Την ιδία εποχή, για αδιευκρίνιστους λόγους, είχε αυτοεξοριστεί (στην ανατολική Γερμανία) ο μπαμπάκας του πράκτορος Σωκράτη Κρόκους μπάρμπα Πέτρος. Γιατί άραγε;

Ανώνυμος είπε...

@Σαβ Οκτ 24, 12:57:00 μμ

Ο Σιούφας γεννήθηκε στον Ελληνόπυργο Καρδίτσας!!!

http://www.parliament.gr/synthesh/sioufas.asp

Και κάτι άσχετο, έχω έναν Εβραίο γνωστό που τον λένε Τριανταφύλλου (μάλλον είναι μετάφραση του Rose η Rosen). Αν παίξουμε λίγο με τις καταλήξεις μήπως πάμε στη... Ζούγκλα με τον Ταρζάν;palsfac

Ανώνυμος είπε...

@Σαβ Οκτ 24, 07:55:00 μμ
Φίλε για την Πηνελόπη Δέλτα δυσκολεύομαι να το πιστέψω ότι ήταν Εβραία. Και θα στενοχορηθώ πολύ εάν αποδειχθεί, γιατί τα πρώτα βιβλία που διάβασα, σε ηλικία 7 χρονών, είναι τα άπαντά της. Συγκεκριμένα, το πρώτο που διάβασα είναι το "Για την πατρίδα". Έχεις διαβάσει τα βιβλία της; Βρίθουν με πατριωτισμό, σε σημείο που συγκινείσαι και δακρύζεις. Ειλικρινά εάν αυτά τα κείμενα τα γράφει μια Εβραία, τότε οι Εβραίοι είναι φανατικοί φίλοι μας. Βέβαια δεν αποκλείεται κάποιος Εβραίος να μην είναι σιωνιστής και να αγαπάει την Ελλάδα. Τέτοια παραδείγματα υπάρχουν, όπως αυτό της Μαίρης Λεύκοβιτς, που είναι Εβραία καθηγήτρια κλασσικών σπουδών στην Αμερική, και έχει γράψει βιβλίο υπέρ της Ελλάδος που αντικρούει την κατάπτυστη προπαγάνδα περί "Μαύρης Αθηνάς". Αλλά θα μου πεις τέτοια παραδείγματα είναι ελάχιστες εξαιρέσεις. Η συντριπτική πλειονότητα είναι «περιούσιοι», που λέει και ο αγαπητός, και αγνός πατριώτης κύριος Χατζάρας που μας φιλοξενεί στο ιστολόγιό του, και γι' αυτό τους σιχαινόμαστε.
[οι Εβραίοι παντρεύονται Εβραίες....]
Εννοείς ότι ο Στέφανος Δέλτας, ο σύζυγός της (ως γνωστόν το πατρικό της Πηνελόπης Δέλτα ήταν Μπενάκη), ήταν και αυτός Εβραίος; Ο Ίων Δραγούμης αγαπούσε μία Εβραία (ως γνωστόν υπήρχε μια σχέση, έστω και πλατωνική, ανάμεσά τους); Δεν ξέρω τι να πιστέψω.
['Οταν διαβάζεις βιογραφίες και βλέπεις πως κάποιος αυτοεξορίστηκε κατά τη Γερμανική κατοχή να υποψιάζεσαι]
Αυτό μπορείς να το εξηγήσεις λίγο περισσότερο; Δηλαδή τί φοβόντουσαν; Μήπως τους υποδείξουν ως Εβραίους; Οι αυτοκτονίες γιατί; Και ο Κορυζής αυτοκτόνησε (ή φέρεται να αυτοκτόνησε).
Καλά για τον Ράλλη (που κατέστρεψε την ελληνική γλώσσα) και τον Πατάκη (και αυτός σεσημασμένος), όπως και για τον αρχιπράκτορα Σωκράτη Κρόκους, το γιό του μπάρμπα Πέτρου, του συντονιστή του κομμουνιστικού παιδομαζώματος, δεν είχα καμία αμφιβολία. Πάντως ωραία κουβέντα ανοίξαμε, και σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου!

@Σαβ Οκτ 24, 08:10:00 μμ
Τί να σου πω ρε φίλε, με τους Εβραίους όλα πρέπει να τα περιμένεις! Ο Ροζενστάϊν έγινε Ροζάκης, αλλά αυτό που μου λες με θορύβησε. Άκου Τριανταφύλλου!!! Αυτός προχώρησε και σε μετάφραση! Άντε τώρα να υποψιαστείς! Και τώρα που μου το λες γνώρισα έναν Τριανταφύλλου στον στρατό. Ρε μήπως;;;; Καλά λέει ο κύριος Χατζάρας ότι αυτοί είναι ο μόνος λαός που κρύβεται, και καλά κάνει που τους ξεσκεπάζει. Όταν κρύβεσαι, κάτι υποχθόνιο σχεδιάζεις. Όσο για τον Ζούγκλα, δεν θα μου προξενούσε καμία έκπληξη, εαν είναι η ίδια περίπτωση με τον Τριανταφύλλου που αναφέρεις.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν έχω διαβάσει κανένα έργο της Πηνελόπης Δέλτα. Ξαναλέω πως για τη Δέλτα δεν είμαι σίγουρος, όμως στο όνομα Μπενάκης κάτι με ενοχλεί όπως και στην περίπτωση της πρώην προέδρου της βουλής. Πραγματικά ελπίζω να κάνω λάθος. 'Οποια και να είναι η καταγωγή της αυτό που μετρά είναι το έργo και οι απόψεις της, και αυτές ομολογούμενος μονό σε Εβραίους δεν παραπέμπουν.

Το πρόβλημα με τα ονόματα των κρυπτοεβραίων είναι δυσεπίλυτο, και ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσει κανείς μια ιδέα για το πως κρύβονται είναι να ανατρέξει στις δικές τους πηγές. 'Eνα ψάξιμο στο google βάζοντας "ονοματολογία Εβραίων" θα αποκαλύψει πολλά, αν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς περαιτέρω με το θέμα.

Διάβαζα πρόσφατα για την προσφυγή κάποιου Θεοδώρου Αλεξανδρίδης στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο διότι υποχρεώθηκε να αποκαλύψει στο δικαστήριο ότι δεν είναι Χριστιανός Ορθόδοξος.

http://elawyer.blogspot.com/2009/09/to-5.html

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=832649

Να είναι Μουσουλμάνος το θεωρώ κάπως δύσκολο, θα ζήταγε να ορκιστεί στο Κοράνι και δε θα είχε κανένα πρόβλημα να πει τι είναι. Να είναι Καθολικός το αποκλείω μιας και δε θα είχε πρόβλημα να ορκιστεί. Να είναι πολυθεϊστής, δε θα απασχολούταν το Indemedia και το Helsinki monitor του Δημητρά, η θα τον χλεύαζαν λέγοντας τον γραφικό προγονόπληκτο φασίστα. Ποιους αγαπά το Helsinki monitor ο Δημητράς και το Indemedia; Τώρα θα πεις Εβραίος με όνομα Θεόδωρος Αλεξανδρίδης; Κι όμως...

'Aλλο παράδειγμα, στην ιστοσελίδα του υπουργείου εξωτερικών είχα διαβάσει ότι ο ΓΑΠ σε μια τελετή προς τιμήν του Μίνου Κυριακού μίλησε για τις κοινές Πολωνικές τους ρίζες! Δες τη βιογραφία του Κυριακού και πες μου αν βλέπεις τίποτα Πολωνικό. Και μην ξεχνάς πως και το Μάτσα Μίνο τον λέγαν (εκ του Αβραμίνος)!

http://www.hoc.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=66&catid=35&Itemid=56&lang=el

Σ'ευχαριστώ πολύ για τη συζήτηση, γενικά την αποφεύγω γιατί κινδυνεύω να χαρακτηριστώ ευφάνταστος συνομοσιολόγος. Μερικά όμως πράγματα απλά δε μπορείς να τα αγνοήσεις, ειδικά όταν οι απίστευτοι αυτοί τύποι βάλλουν συνεχώς εναντίων της πατρίδας σου. Προσωπικά οι δογματικές θρησκείες με αφήνουν αδιάφορο, αυτό που κατακρίνω στους "εκλεκτούς" είναι το μένος κατά των εθνών και οι συστηματική και διαχρονική προσπάθεια υπονόμευσης τους. Αν κάποιος νομίζει πως η Εβραϊκή θρησκεία και ο τρόπος διαπαιδαγώγησης τους δε συμβάλει σ'αυτό, μάλλον δεν γνωρίζει αρκετά για τους καλούς μας φίλους και τη θρησκεία τους.

Να τονίσω τέλος πως, τόσο στην Ελλάδα όσο και παντού στον κόσμο, υπάρχουν άνθρωποι Εβραϊκής καταγωγής με σώα τας φρένας που ζουν τη ζωή τους φυσιολογικά και συμμετέχουν εποικοδομητικά στις κοινωνίες οπού ανήκουν. Στην επιστολή των πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα για τη Μακεδονία οι περισσότεροι υπογράφοντες είναι Εβραίοι που σέβονται το λειτούργημά τους. Μ'αυτούς δεν έχουμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ αντιπαλότητα.

Ανώνυμος είπε...

@Κυρ Οκτ 25, 02:00:00 μμ
Και εγώ χάρηκα φίλε μου. Φαίνεται ότι συμφωνούμε σε πολλά!