2/10/09

Η επικοινωνιακή Τέχνη και η δικτατορία της «παγκόσμιας δημοκρατικής διακυβέρνησης»

«Θράσος γεννά τους τυράννους»
Σοφοκλής Οιδίππους Τύραννος

«Τίποτα μα τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει σ' αυτή τη χώρα αν δεν αλλάξουμε τον τρόπο που ασκείται η διοίκηση».

Δαβίδ Άξελροντ

Μια εισαγωγή γενικής αποδοχής που την αποδέχονται οι ακροατές χωρίς αμφισβήτηση. Διαπιστώνουν ότι κάτι καλό λέει ο αρχηγός. Μιλάει για «αλλαγή» , αυτό είναι το βασικό.

«Αν δε δημιουργήσουμε μηχανισμούς ελέγχου, τα χρήματα μας θα πηγαίνουν σε σπατάλες».
Δαβίδ Άξελροντ

Οι μηχανισμοί ελέγχου είναι το ζητούμενο. Ο διεθνής οικονομικός έλεγχος, τον οποίο επιβάλλουν στην Ελλάδα οι «διεθνείς αγορές χρήματος», Για να μην πηγαίνουν τα χρήματα τους σε σπατάλες.
Επομένως η κατάλυση της λαϊκής κυριαρχίας, και της εθνικής ανεξαρτησίας, η διακωμώδηση της δημοκρατίας, παρουσιάζεται σαν θετικό βήμα αλλαγής, υπέρ του πολίτη και της κοινωνίας.

«Αν δεν επιβάλουμε τη διαφάνεια σε όλες ανεξαιρέτως τις συναλλαγές με το κράτος, θα ωφελούνται από τις ενισχύσεις, όχι οι μικροί επιχειρηματίες που το έχουν ανάγκη, αλλά οι τράπεζες».
Δαβίδ Άξελροντ

Να που η επιβολή της «δικτατορίας των τραπεζιτών» στρέφεται τελικά εναντίον τους.
Εικονική πραγματικότητα.

Πηγή: http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/6e3c2066-fb3f-43c2-abd5-309ea2424ff0

Σπύρος Χατζάρας

Υ.Γ. Το κείμενο του Δαβίδ Άξελροντ ,ανέγνωσε στο πεδίο του Άρεως , ενώπιον αλαλαζόντων αμνών και εριφίων, ο Πολωνεβραίος Yosef (Γιώργος) Σαλαμαλέκουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Ρωσοτουρκική Συνθήκη του Βουκουρεστίου του 1812 στην εφαρμογή της οποίας είχε ρόλο ο Ιωάννης Καποδίστριας ο οποίος δημιούργησε το δίκτυο των Ρώσων Προξένων . Αυτό ήταν το πρώτο βήμα για την Ελληνική Επανάσταση

  Ι  Στο άνω εικονιζόμενο Πανδοχείο, του Ρώσου πράκτορα Μανούκ Μπέη στο Βουκουρέστι, υπογράφηκε εσπευσμένα στις 16/28 Μαΐου η Συνθήκη του Βο...