12/10/12

Μήνυση επί εσχάτη προδοσία για τις νόθες εκλογές

Κατετέθη στην εισαγγελία Αθηνών μήνυση της κας Όλγας Γεριτσίδου, επί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, καθώς και κατά παντός ετέρου υπευθύνου με την αιτιολογία ότι εν γνώσει τους και με πρόδηλο δόλο και ανυπολόγιστη και ίσως ανεπανόρθωτη ζημία και καταστροφή, οικονομική, διπλωματική, κοινωνική και Ανθρωπιστική, στην Χώρα και τον Ελληνικό Λαό, συγκάλυψαν, δέχθηκαν και καρπώθηκαν ωφελήματα παρανόμως από εκλογές που βασίστηκαν σε νοθευμένα στατιστικά και εκλογικά στοιχεία που de facto χαρακτηρίζουν τις εκλογές άκυρες και αυτούς χωρίς δικαίωμα να ασκούν εκτελεστική εξουσία ( κυβέρνηση ) και νομοθετική και ελεγκτική εξουσία ( Βουλή ).
Εκ της μηνύσεως αποδεικνύεται πασιφανώς ότι οι εκλογικοί κατάλογοι ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΗΛΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ, ΕΣΤΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Βάσει αυτής της διαπιστώσεως άμεσα συνεπάγεται ότι : 1.Οι εκλογές διεξήχθησαν με ψευδή στοιχεία και άρα το αποτέλεσμα τους είναι επίσης ψευδές και συνεπώς άκυρο. 2.Η κατανομή των βουλευτικών εδρών ανά περιφέρεια έχει γίνει με ψευδή / ανακριβή στοιχεία και άρα η σύνθεση της τωρινής Βουλής είναι άκυρη. 3.Οι υπεύθυνοι να το καταμαρτυρήσουν αυτό ( κυβέρνηση-βουλή -αρμόδιες αρχές ) ενώ το ήξεραν δεν το καταμαρτύρησαν και επέτρεψαν η χώρα, σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της, να κυβερνάται πραξικοπηματικέ από μη σωστά και έγκυρα εκλεγμένους αξιωματούχους-σφετεριστές της εξουσίας οι οποίοι χωρίς να εκπροσωπούν/αντιπροσωπεύουν την λαϊκή βούληση και εντολή αυτή την στιγμή ξεπουλούν την χώρα μας, για λογαριασμό και συμφέρον των ιδίων και τρίτων. Αυτή την στιγμή κυβερνούμαστε με το ζόρι και πραξικοπηματικά με εκλογικό και κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, ενώ εάν δε διορθωθούν τα στατιστικά στοιχεία και οι εκλογικοί κατάλογοι με τρόπο που να αποδεικνύεται το αληθές, ακριβές και εξακριβώσιμο των στοιχείων δημοσίως, διαφανώς και με κοινή αποδοχή από κάθε κοινωνικό επιστήμονα παγκοσμίως, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΕΧΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΥΡΗ ΒΟΥΛΗ.
ΕΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ/ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ, ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ ΚΑΙ/Ή ΤΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ –ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΛΑΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΥΓ. ΔΕΛΤΙΟ 11.Οι αρμόδιοι για την προστασία του δημοκρατικού πολιτεύματος κρατικοί λειτουργοί είναι πρώτον οι Ανώτατοι Δικαστικοί και δεύτερον οι Ένοπλες Δυνάμεις.Και εάν δεν ενεργήσουν ΑΥΤΟΙ «τα δέοντα», επαφίεται η προστασία του πολιτεύματος εις τον πατριωτισμό των Ελλήνων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δείτε αρθρο με συγκεκριμένα στοιχεία επί του θέματος

Η ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ, ΕΝΩ Η ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΔΟΥΛΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΚΑΤ’ ΕΠΙΦΑΣΙΝ ΠΟΛΙΤΕΣ

https://politikathemata.wordpress.com/2012/06/13/h-notheia-stis-ekloges-einai-praksi-politikhs-alhteias/

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...