8/10/12

Και οι κρίνοντες κρίνονται

Αρχίζουμε σήμερα τα μεσάνυχτα.
Και οι κρίνοντες Κρίνονται στο ΑΡΤ.
Σπύρος Χατζάρας-Χάρης Καλούδης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΝΖΑΝΟΙ (!!!) (εχουμε μαθει την γεωγραφια απο τις πιο απιθανες και αγνωστες χωρες του πλανητη,ηξερε κανεις οτι υπαρχει τετοια χωρα;σαν ασθενια ακουγεται ,τανζανια ! αν ρωτουσες παλια τι ειναι αυτο θα σου ελεγαν οι ελληνες συνταγη φαγητου η ονομα φαρμακου)

καινουργια νοσος που εχει εμφανιστει στο κεντρο περιξ κυψελης και πατησιων εδω και 1-1.5 χρονο και ταλαιπωρει τους ανθρωπους της πολεως.

αγοραζει μαζικα ισογεια μαγαζια και τα κανει οτι βαλει ο νους.

λιαν επιθετικος ιος εξαπλωνεται με καθε μεθοδο χωρις αιδω κυκλοφορει τις μεταμεσονυχτιες ωρες θορυβοντας στους δρομους και τι κανει μη ρωτατε εκει...

ειναι το καινουργιο φρουτο που κανει θραυση εσχατως.

στην χιλιοβασανισμενη αυτη περιοχη εχει εξελιχθει το καραγκιοζιλικι αυτο με το ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ υπαιθριας αυθαιρετης χωματερης,σαν τις κολεξιον μοδας χειμωνα καλοκαιρι.

καθε χρονια απο το 1995 υπαρχει και μια νεα πανουκλα απο διαφορετικη ρατσα που κανει την περατζαδα της εκει.βλεπει αρπαζει απογοητευεται συνηθως και φευγει διδοντας την θεσι της στην επομενη παρτιδα που ξανα μανα απο την αρχη "εξερευνα" τις περιοχες ,το ιδιο εργο επαναλαμβανεται με θυματα τους ελληνες πολιτες στο θεατρο του παραλογου χωρις τελος.

αν καποιος παρατηρησει θα δει οτι καθε 1-2 χρονια κανει δυναμικη εισβολη και μια αλλη ρατσα σαν τις ακριδες,περναει λυμαινεται την περιοχη "εξερευνα" τι υπαρχει και αφου δεν εχει τιποτα πια ενδιαφερον εγκαταλειπει για να παρει θεση η επομενη φουρνια ρατσας...τυχοδιωκτες που αρπαζουν ο,τι βρουν.

αυτο το παιχνιδι παιζεται απο το 95 εκει.

απο που να ξεκινησουμε αλβανοι πρωτα σαν μπουλουκια στην αρχη,μετα αλλοι βαλκανιοι βουλγαροι ρουμανοι κλπ. μετα
πρωην σοβιετικοι σκληροι,μετα αρχισαν τα ασιατικα φρουτα και λιγα αφρικανικα,τα τελευταια 4-5 χρονια εκαμαν περατζαδα οι γυφτοι ολων των βαλκανιων απο κει αλλα δεν πολυ στεριωσαν και αυτοι ,τωρα ειναι η ωρα των αραπαδων εδω και μια διετια τριετια....

καθε πικραμενος της κακιας ωρας ,καθε αποβρασμα περιθωριακος και υποκοσμος απο ολο τον τριτο κοσμο και οχι μονον περναει σαν λιβας σαν ακριδες απο το πολυπαθον κεντρον που εχει καταντησει ο οηε του υποκοσμου και του περιθωριου ,η ξεφτιλα ολων των φυλων...

γιατι ποιος γνωριζει τι παστα ειναι αυτοι που περιφερονται παρανομα στις γειτονιες,αν εισβαλλουν στη χωρα καταδικοι φυλακων κακοποιοι ατομα αμορφωτα χωρις καμμια δυνατοτητα απασχολησεως ποιος το ΕΛΕΓΧΕΙ η το πιστοποιει αυτο;

Η σαρα και μαρα και το κακο συναπαντημα στο δρομο σου καημενε ελληνα....

και οσοι απορουν διατι υπαρχει τετοια απορριψη των αλλοφυλων ειναι γιατι δεν εχει γνωρισει τι παστα ανθρωπων ειναι,μολις τους γνωρισει θα γινει πιο αγριος και απο αυτους που τωρα κατηγορει, ως νεοφωτιστος! ειναι μεχρι να τους φαει στη μαπα για να καταλαβει για τι φυρα προκειται ....


ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ,ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΖΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ,ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.

ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Η ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ .

ΤΑ ΔΙΚΑΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΤΥΧΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΝ ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙΣΧΥΟΥΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΣΤΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΣΟΝ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ.

ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ....

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΥΤΕ ΗΘΙΚΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΡΑΤΣΙΣΜΟ" ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ....

Ανώνυμος είπε...

κεντρο διερχομενων και αμπελος αφρακτος καθε εισβολεα συμμοριτη η αθηνα αλλα ο σαμαρας απειλει τους ελληνες οτι δεν επιτρεψει να γινει η χωρα τετοια απο αυτους...



και ρουφιανευει τους ελληνες εθνικιστες στους γερμανους και κλαιγεται εκει οτι εσπασαν τους τσαντιροπαγκους των λαθρο λαθρεμπορων !

μεγαλος πατριωτης που εκανε την χωρα το 91 αφρακτο αμπελο των καυκασιων σκιπταρεων ...

αντε αυριο να ζητησετε και απο το νατο να βομβαρδισει τους ελληνες εθνικιστες ...

γιατι εχετε καμμια αμφιβλια οτι αν ποτε παρουν οι ελληνες την εξουσια στα χερια τους αυτοι οι καθεστωτικοι αστοι μαζι με αριστερους θα καλεσουν το νατο να βομβαρδισει την χωρα για να την ξαναπαρουν υπο τον ελεγχο τους;

ειναι βεβαιο οτι θα το κανουν.